Har du problem med att genomföra din beställning? Prova att byta din webbläsare!

Konferensbord Frame X

Frame X har en elegant design i ek- eller valnötsfanér med sarg i vit laminat och krysstativ i stål. Bordet går att få i flera olika storlekar och passar bra som mötesbord eller konferensbord. 

 • Standardanpassat med lös lucka för el/data-installation.
 • Välj mellan förkromat eller vitlackerat krysstativ i stål.
33 650,00 kr inkl. moms
VISA Mastercard American Express Klarna
Leveranstid: 4-6 veckor
Ekfanér - Förkromat stålstativ
Ekfanér - Förkromat stålstativ
Ekfanér - Vitlackerat stålstativ
Valnötsfanér - Förkromat stålstativ
Valnötsfanér - Vitlackerat stålstativ
1000x2100 mm
1000x2100 mm
1000x2800 mm
1150x3500 mm
1150x4200 mm
1150x6080 mm
Sänk
Öka
Minst 5 års garanti
Snabb leverans
Prisgaranti

Frame X har en elegant design i ek- eller valnötsfanér med sarg i vit laminat och krysstativ i stål. Bordet går att få i flera olika storlekar och passar bra som mötesbord eller konferensbord. 

 • Standardanpassat med lös lucka för el/data-installation.
 • Välj mellan förkromat eller vitlackerat krysstativ i stål.

Produktdetaljer

Artikelnummer 4667
Varumärke Gärsnäs
Höjd 730 mm
Material Ek- eller valnötsfanér, vit laminat, stål
Funktioner Lös lucka för el/datainstallation
Formgivare Thomas Eriksson, Elisabeth Ancker, Cecilia Andreasson
Gärsnäs

Gärsnäs grundades 1893. Det är ett familjeägt företag med tillverkning i den egna fabriken i byn Gärsnäs på Österlen. Gärsnäs drivs av Anna och Dag Klockby tillsammans med Åke Axelsson.

DPJ – kontorsmöbler för den moderna arbetsplatsen

DPJ levererar kontorsmöbler och kontorsinredning till små och stora företag, och vi hjälper självklart även dig som privatperson. Vi levererar professionell kontorsinredning för alla miljöer, alltid med minst 5 års garanti.

DPJ – kontorsmöbler i Stockholm och på nätet

I vår online-butik hittar du ett stort urval av den vanligaste inredningen för kontor. Här finns kontorsmöbler i alla kategorier och något för varje kontor.

 • Skrivbord

  I vårt breda sortiment av skrivbord hittar du något som passar alla kontor och arbetsrum. Här finns allt från små och enkla fasta skrivbord med T-stativ till höj- och sänkbara skrivbord som uppmuntrar till ergonomiska arbetsplatser. Välj mellan raka skrivbord och platseffektiva hörnskrivbord – här hittar du något för alla lokaler.

 • Kontorsstolar

  De flesta kontorsanställda spenderar många timmar om dagen sittandes i en kontorsstol. Våra kontorsstolar är därför av hög kvalitet, och i vårt breda utbud hittar du kontorsstolar som passar till alla kontor. Här hittar du så klart även ergonomiska kontorsstolar med fokus på en hälsosam arbetsställning.

 • Ljudabsorbenter

  Ljudnivåer är en viktig aspekt av en bra arbetsmiljö, och med ljudabsorbenter av hög kvalitet kan du med hjälp av kontorsinredningen skapa en sundare ljudmiljö och en mer effektiv arbetsplats. Här finns ljudabsorbenter i form av skärmväggar och takabsorbenter, men även ljudabsorberande möbler och hela fristående ljudisolerande rum.

  I vårt breda sortiment hittar du även andra kontorsmöbler och inredning för kontoret. Söker du ett speciellt varumärke, färg eller material? Kontakta oss, så hjälper vi dig personligen.

DPJ Workspace – butik och webbshop

DPJ har utöver sin onlinebutik även en fysisk butik i Stockholm city där du kan känna på produkterna, och få hjälp med kontorsinredning, kontorsmöbler, konferensmöbler och allt annat som du behöver för ett välfungerande kontor med bra arbetsmiljö.

Ett axplock av våra kunder

Mäklarhuset
TV4
Svenska Kyrkan
Google
Handelsbanken
Carlsberg
Försvarsmakten
Microsoft