Bord Bureaurama - Rak bordsskiva

Ett svart bord med rak bordsskiva, som tillhör den flexibla Bureaurama-kollektionen. Bordet kan användas som det är eller sättas ihop med ett eller flera andra bord för att skapa smidiga lösningar.

 • Tål utomhusbruk.
 • Snygg svart färg med vita stänk. 
 • Låter dig bygga flexibla bordslösningar. 
 • Kan sättas ihop med Bord Bureaurama - Böjd bordsskiva. 
12 075,00 kr inkl. moms
VISA Mastercard American Express Klarna
Leveranstid: 4-6 veckor
Sänk
Öka
Minst 5 års garanti
Snabb leverans
Prisgaranti

Ett svart bord med rak bordsskiva, som tillhör den flexibla Bureaurama-kollektionen. Bordet kan användas som det är eller sättas ihop med ett eller flera andra bord för att skapa smidiga lösningar.

 • Tål utomhusbruk.
 • Snygg svart färg med vita stänk. 
 • Låter dig bygga flexibla bordslösningar. 
 • Kan sättas ihop med Bord Bureaurama - Böjd bordsskiva. 

Bord som tål väta och vind

Bordet består av en slitstark aluminium som är målad med polyesterpulver. Detta ger bordet en stark yta som gör att det kan stå utomhus, exempelvis på uteserveringen eller balkongen. 

Bygg ett bord som passar lokalen

Borden i Bureaurama-kollektionen kan kombineras på flera olika sätt och låter dig sätta ihop en bordslösning som passar din lokal. Exempelvis kan du sätta ihop flera raka bord för att skapa ett långbord, eller kombinera med böjda bord för att bilda ovaler. 

Obs! Borden säljs styckvis.

Produktdetaljer

Artikelnummer TV2770
Varumärke Magis
Bredd 109 cm
Höjd 102,5 cm
Djup 67 cm
Material Aluminium, målad i polyesterpulver
Formgivare Jerszy Seymour
Magis

Magis är ett familjeägt, italienskt företag grundat år 1976. De designar produkter som förkroppsligar starka idéer och har hög funktionalitet, åt kontor, hem och publika miljöer. De har ett eklektiskt sortiment då de värdesätter kreativ frihet framför konformitet. Alla deras produkter tillverkas i Italien.

DPJ – kontorsmöbler för den moderna arbetsplatsen

DPJ levererar kontorsmöbler och kontorsinredning till små och stora företag, och vi hjälper självklart även dig som privatperson. Vi levererar professionell kontorsinredning för alla miljöer, alltid med minst 5 års garanti.

DPJ – kontorsmöbler i Stockholm och på nätet

I vår online-butik hittar du ett stort urval av den vanligaste inredningen för kontor. Här finns kontorsmöbler i alla kategorier och något för varje kontor.

 • Skrivbord

  I vårt breda sortiment av skrivbord hittar du något som passar alla kontor och arbetsrum. Här finns allt från små och enkla fasta skrivbord med T-stativ till höj- och sänkbara skrivbord som uppmuntrar till ergonomiska arbetsplatser. Välj mellan raka skrivbord och platseffektiva hörnskrivbord – här hittar du något för alla lokaler.

 • Kontorsstolar

  De flesta kontorsanställda spenderar många timmar om dagen sittandes i en kontorsstol. Våra kontorsstolar är därför av hög kvalitet, och i vårt breda utbud hittar du kontorsstolar som passar till alla kontor. Här hittar du så klart även ergonomiska kontorsstolar med fokus på en hälsosam arbetsställning.

 • Ljudabsorbenter

  Ljudnivåer är en viktig aspekt av en bra arbetsmiljö, och med ljudabsorbenter av hög kvalitet kan du med hjälp av kontorsinredningen skapa en sundare ljudmiljö och en mer effektiv arbetsplats. Här finns ljudabsorbenter i form av skärmväggar och takabsorbenter, men även ljudabsorberande möbler och hela fristående ljudisolerande rum.

  I vårt breda sortiment hittar du även andra kontorsmöbler och inredning för kontoret. Söker du ett speciellt varumärke, färg eller material? Kontakta oss, så hjälper vi dig personligen.

DPJ Workspace – butik och webbshop

DPJ har utöver sin onlinebutik även en fysisk butik i Stockholm city där du kan känna på produkterna, och få hjälp med kontorsinredning, kontorsmöbler, konferensmöbler och allt annat som du behöver för ett välfungerande kontor med bra arbetsmiljö.

Ett axplock av våra kunder

Mäklarhuset
TV4
Svenska Kyrkan
Google
Handelsbanken
Carlsberg
Försvarsmakten
Microsoft

Handlar du som företag eller privatperson?

Välj nedan hur du vill se våra priser