Har du problem med att genomföra din beställning? Prova att byta din webbläsare!

Stol Wolfgang på medar

 • På rea!

Stol Wolfgang är en vacker kollektion av ,matsal och konferensstolar, med genomgående miljötänk och mjuka former. Wolfgang har en luftig design med smäckra stålrörsben på med, samt en ergonomisk formad sits och rygg för bästa komfort. 

 • Stapelbar upp till 16 stolar med stapelskydd mot repor
 • Nätt och stabil stol 
 • Finns i flera fina val
 • Glidplastfötter med antirotation
3 075,00 kr
inkl. moms
stock Leveranstid: 4-6 veckor
Frame Black Seat Black
Frame Black Seat Black
Frame White - Seat Natural Oak
Frame White - Seat Walnut
Sänk
Öka
Betala enkelt och smidigt med:
VISA Mastercard American Express Klarna
Prisgaranti
Vi matchar inte bara priset - vi slår det!
Snabb leverans
Din beställning behandlas omedelbart.
Minst 5 års garanti
Minst fem års garanti på hela sortimentet.
4,5 av 5 i betyg
Vi arbetar alltid med din upplevelse i fokus
VISA Mastercard American Express Klarna

Stol Wolfgang är en vacker kollektion av ,matsal och konferensstolar, med genomgående miljötänk och mjuka former. Wolfgang har en luftig design med smäckra stålrörsben på med, samt en ergonomisk formad sits och rygg för bästa komfort. 

 • Stapelbar upp till 16 stolar med stapelskydd mot repor
 • Nätt och stabil stol 
 • Finns i flera fina val
 • Glidplastfötter med antirotation

Prisvärd stol som finns i flera färger

Wolfgang är en prisvärd och elegant mat eller konferensstol som finns att beställa i flera färger eller träslag ett stabilt underrede på medar. Mixa olika färger på dina stolar för en lekfull känsla i matsalen eller konferensrummet, eller köp alla stolar i samma färg för ett elegant helhetsintryck. 

Elegant och stabil konferensstol med klädd sits och rygg

Wolfgang kommer med tåliga ben i form av medar i stål vilket ger stolen en luftig och modern känsla. Att stolen är på medar gör att den blir mycket stabil och tål mer påfrestning då det är svårt att "böja till" en stol på medar, vilket gör att den passar utmärkt i allmänna utrymmen. 

DPJ – kontorsmöbler för den moderna arbetsplatsen

DPJ levererar kontorsmöbler och -inredning till små och stora företag såväl som privatpersoner. Vi levererar professionell kontorsinredning för alla miljöer, alltid med minst 5 års garanti. Här beställer du möbler för kontor med prisgaranti och snabb leverans.

DPJ – kontorsmöbler i Stockholm och på nätet

I vår online-butik hittar du ett stort urval av inredning och möbler för kontor. Här finns kontorsmöbler i alla kategorier och något för varje kontor. Beställ en hel uppsättning av nya kontorsstolar, eller köp ett skrivbord till hemmakontoret.

 • Ergonomiska kontorsmöbler

  Bekväma kontorsmöbler som avlastar och främjar en god hälsa är väl investerade pengar. Hos DPJ hittar du ergonomiska möbler för alla ändamål, från justerbara skrivbord till ergonomiska stolar som kan ställas in optimalt för varje användare.

 • Skrivbord

  I vårt breda sortiment av skrivbord hittar du något som passar alla kontor och arbetsrum. Här finns allt från små och enkla fasta skrivbord med T-stativ till höj- och sänkbara skrivbord som uppmuntrar till ergonomiska arbetsplatser. Välj mellan raka skrivbord och platseffektiva hörnskrivbord – här hittar du något för alla lokaler.

 • Kontorsstolar

  De flesta kontorsanställda spenderar många timmar om dagen sittandes i en kontorsstol. Som alla våra kontorsmöbler är våra kontorsstolar därför av hög kvalitet, och i vårt breda utbud hittar du stolar som passar till alla kontor. Här hittar du så klart även ergonomiska kontorsstolar med fokus på en hälsosam arbetsställning.

 • Ljudabsorbenter

  Ljudnivån är en viktig faktor för en god arbetsmiljö, och med ljudabsorbenter av hög kvalitet kan du med hjälp av kontorsinredningen skapa en sundare ljudmiljö och en mer effektiv arbetsplats. Här finns ljudabsorbenter i form av skärmväggar och takabsorbenter, men även ljudabsorberande kontorsmöbler och hela fristående ljudisolerande rum. I vårt breda sortiment hittar du även andra kontorsmöbler och inredning för kontoret. Söker du ett speciellt varumärke, färg eller material? Kontakta oss, så hjälper vi dig personligen.

DPJ Workspace – kontorsmöbler i butik och webbshop

DPJ har utöver sin onlinebutik även en fysisk butik i Stockholm city där du kan känna på produkterna, och få hjälp med kontorsinredning, kontorsmöbler, konferensmöbler och allt annat som du behöver för ett välfungerande kontor med bra arbetsmiljö.

Vad våra kunder säger

Ett axplock av våra kunder

Mäklarhuset
TV4
Svenska Kyrkan
Google
Handelsbanken
Carlsberg
Försvarsmakten
Microsoft