Kontorsstol Mono - höj- och sänkbar

Mono är en stilren och nätt kontorsstol med höj- och sänkbart säte samt bekvämt avlastande armstöd. Designens rena linjer ger ett grafiskt men samtidigt luftigt intryck som passar perfekt i såväl konferensrummet som på hemmakontoret.

 • Snurrstativ samt höj- och sänkbar sits.
 • Mjukt kurvat ryggstöd som ger ökad komfort.
 • Fasta, höga armstöd med yta i ekfaner.
 • Kommer med eller utan stoppad sits.
8 545,00 kr
inkl. moms
stock Leveranstid: 12-16 veckor
Smoked Stained Oak / Black
Smoked Stained Oak / Black
Lacquered Oak / Black
Black Stained Oak / Black
Pearlwhite Stained Oak / Pearlwhite
Luna 2 4006 / Pearlwhite / Full Upholstery
Vidar 1880 / Black / Full Upholstery
Sänk
Öka
VISA Mastercard American Express Klarna
Prisgaranti
Vi matchar inte bara priset - vi slår det!
Snabb leverans
Din beställning behandlas omedelbart.
Störst utbud för kontor
Över 30 000 unika produkter
4,5 av 5 i betyg
Vi arbetar alltid med din upplevelse i fokus
VISA Mastercard American Express Klarna

Mono är en stilren och nätt kontorsstol med höj- och sänkbart säte samt bekvämt avlastande armstöd. Designens rena linjer ger ett grafiskt men samtidigt luftigt intryck som passar perfekt i såväl konferensrummet som på hemmakontoret.

 • Snurrstativ samt höj- och sänkbar sits.
 • Mjukt kurvat ryggstöd som ger ökad komfort.
 • Fasta, höga armstöd med yta i ekfaner.
 • Kommer med eller utan stoppad sits.

Bekväm och funktionell stol

Kontorsstol Mono kommer med ett smäckert och justerbart snurrstativ utrustat med fem praktiska hjul samt höga, fasta armstöd med mjuk avslutande sluttning och en toppyta i ekfaner. Såväl säte som ryggstöd har en lätt kurvad form som ger dig en bekväm sittställning och god komfort under många timmar, oavsett om du sitter vid konferensbordet eller skrivbordet.

Stilren, grafisk design

Designen präglas av en lyxig enkelhet, där underredets och armstödens raka linjer bidrar till en grafisk profil samtidigt som träets naturliga ådringar ger en varm och inbjudande känsla. Tack vare sin nätta storlek och luftiga design passar Mono in i de flesta utrymmen och inomhusmiljöer.

Med eller utan klädsel

Mono finns i fyra olika neutrala finishes, och går även att få med stoppat säte samt ryggstöd med en slitstark klädsel i ullblandning.

Material klädsel:
Luna 2: 90% New Zealand ull, 10% polyamid
Vidar: 94% ull, 6% nylon.

DPJ – kontorsmöbler för den moderna arbetsplatsen

DPJ levererar kontorsmöbler och -inredning till små och stora företag såväl som privatpersoner. Vi levererar professionell kontorsinredning för alla miljöer, alltid med minst 5 års garanti. Här beställer du möbler för kontor med prisgaranti och snabb leverans.

DPJ – kontorsmöbler i Stockholm och på nätet

I vår online-butik hittar du ett stort urval av inredning och möbler för kontor. Här finns kontorsmöbler i alla kategorier och något för varje kontor. Beställ en hel uppsättning av nya kontorsstolar, eller köp ett skrivbord till hemmakontoret.

 • Ergonomiska kontorsmöbler

  Bekväma kontorsmöbler som avlastar och främjar en god hälsa är väl investerade pengar. Hos DPJ hittar du ergonomiska möbler för alla ändamål, från justerbara skrivbord till ergonomiska stolar som kan ställas in optimalt för varje användare.

 • Skrivbord

  I vårt breda sortiment av skrivbord hittar du något som passar alla kontor och arbetsrum. Här finns allt från små och enkla fasta skrivbord med T-stativ till höj- och sänkbara skrivbord som uppmuntrar till ergonomiska arbetsplatser. Välj mellan raka skrivbord och platseffektiva hörnskrivbord – här hittar du något för alla lokaler.

 • Kontorsstolar

  De flesta kontorsanställda spenderar många timmar om dagen sittandes i en kontorsstol. Som alla våra kontorsmöbler är våra kontorsstolar därför av hög kvalitet, och i vårt breda utbud hittar du stolar som passar till alla kontor. Här hittar du så klart även ergonomiska kontorsstolar med fokus på en hälsosam arbetsställning.

 • Ljudabsorbenter

  Ljudnivån är en viktig faktor för en god arbetsmiljö, och med ljudabsorbenter av hög kvalitet kan du med hjälp av kontorsinredningen skapa en sundare ljudmiljö och en mer effektiv arbetsplats. Här finns ljudabsorbenter i form av skärmväggar och takabsorbenter, men även ljudabsorberande kontorsmöbler och hela fristående ljudisolerande rum. I vårt breda sortiment hittar du även andra kontorsmöbler och inredning för kontoret. Söker du ett speciellt varumärke, färg eller material? Kontakta oss, så hjälper vi dig personligen.

DPJ Workspace – kontorsmöbler i butik och webbshop

DPJ har utöver sin onlinebutik även en fysisk butik i Stockholm city där du kan känna på produkterna, och få hjälp med kontorsinredning, kontorsmöbler, konferensmöbler och allt annat som du behöver för ett välfungerande kontor med bra arbetsmiljö.

Vad våra kunder säger

Ett axplock av våra kunder

Mäklarhuset
TV4
Svenska Kyrkan
Google
Handelsbanken
Carlsberg
Försvarsmakten
Microsoft