RBM

Stol Noor 6060S på medar med klädd sits

RBM Noor är en vacker kollektion av matsals- och konferensstolar, med genomgående miljötänk och mjuka former. Noor 6060S har en luftig design med smäckra medar i stål samt säte i plast där sitsen har en behaglig klädsel i textil.

 • Stapelbar upp till 10 stolar.
 • Skal i slitstark och lättstädad polypropylen.
 • Medar i tåligt stål.
 • Klädd sits.
2 835,00 kr
inkl. moms
stock Leveranstid: 3-4 veckor
Skal Forest med tyg Capture 6501
Skal Straw med Tyg Select Light Ochre SC62097
Skal Tealblue med tyg Nexus 008
Skal Sea Green med tyg Nexus 010
Skal Forest med tyg Capture 6501
Skal Rose - Rose - Tyg Patina Bloomed PAT15
Skal Clay - Steel grey - Tyg Capture 4401
Skal Graphite - Black - Tyg Cura CU60999
Skal Coral - Snow - Tyg GU Brick Red SRD630
Skal Misty Grey - Misty Grey - Tyg Cura Light Grey CU60110
Skal Poppy - Lingon - Tyg Select SC64216
Skal Vanilla - Snow - Tyg Cura Light Grey CU60110
Skal Sky med Tyg Patina Weathered PAT01
Sänk
Öka
VISA Mastercard American Express Klarna
Prisgaranti
Vi matchar inte bara priset - vi slår det!
Snabb leverans
Din beställning behandlas omedelbart.
Minst 5 års garanti
Minst fem års garanti på hela sortimentet.
4,5 av 5 i betyg
Vi arbetar alltid med din upplevelse i fokus
VISA Mastercard American Express Klarna

RBM Noor är en vacker kollektion av matsals- och konferensstolar, med genomgående miljötänk och mjuka former. Noor 6060S har en luftig design med smäckra medar i stål samt säte i plast där sitsen har en behaglig klädsel i textil.

 • Stapelbar upp till 10 stolar.
 • Skal i slitstark och lättstädad polypropylen.
 • Medar i tåligt stål.
 • Klädd sits.

Prisvärd stol som finns i flera färger

Noor 6060S är en prisvärd och elegant konferensstol vars skal i plast finns att beställa i flera härliga färger. Mixa olika färger på dina stolar för en lekfull känsla i matsalen, eller köp alla stolar i samma färg för ett elegant helhetsintryck. Denna har också en matchande klädd sits vilket gör stolen extra bekväm och du sitter skönt hela dagen.

Tåliga medar och stabil stol

Noor kommer på tåliga medar i stål vilket ger stolen en luftig och modern känsla. Skalet i polypropylen ger dig även en väldigt slitstark och lättstädad stol som passar lika bra i matsalen som i konferensrummet.

noor_stor5.jpg

noor_stor6.jpg

Produktdetaljer

Artikelnummer 6060S-02FV16
Varumärke RBM
Höjd 83,5 cm
Bredd 55,7 cm
Djup 52,5 cm
Sitthöjd 43,9 cm
Höjd på ryggstöd 35,7 cm
Vikt 6,5 kg

Varumärke RBM

RBM

Med rötterna djupt förankrade i dansk designtradition, erbjuder RBM riktigt bra kontorsmöbler med genomgående hög kvalitet i allt från material, formgivning och tillverkning.

Tillbehör

DPJ – kontorsmöbler för den moderna arbetsplatsen

DPJ levererar kontorsmöbler och -inredning till små och stora företag såväl som privatpersoner. Vi levererar professionell kontorsinredning för alla miljöer, alltid med minst 5 års garanti. Här beställer du möbler för kontor med prisgaranti och snabb leverans.

DPJ – kontorsmöbler i Stockholm och på nätet

I vår online-butik hittar du ett stort urval av inredning och möbler för kontor. Här finns kontorsmöbler i alla kategorier och något för varje kontor. Beställ en hel uppsättning av nya kontorsstolar, eller köp ett skrivbord till hemmakontoret.

 • Ergonomiska kontorsmöbler

  Bekväma kontorsmöbler som avlastar och främjar en god hälsa är väl investerade pengar. Hos DPJ hittar du ergonomiska möbler för alla ändamål, från justerbara skrivbord till ergonomiska stolar som kan ställas in optimalt för varje användare.

 • Skrivbord

  I vårt breda sortiment av skrivbord hittar du något som passar alla kontor och arbetsrum. Här finns allt från små och enkla fasta skrivbord med T-stativ till höj- och sänkbara skrivbord som uppmuntrar till ergonomiska arbetsplatser. Välj mellan raka skrivbord och platseffektiva hörnskrivbord – här hittar du något för alla lokaler.

 • Kontorsstolar

  De flesta kontorsanställda spenderar många timmar om dagen sittandes i en kontorsstol. Som alla våra kontorsmöbler är våra kontorsstolar därför av hög kvalitet, och i vårt breda utbud hittar du stolar som passar till alla kontor. Här hittar du så klart även ergonomiska kontorsstolar med fokus på en hälsosam arbetsställning.

 • Ljudabsorbenter

  Ljudnivån är en viktig faktor för en god arbetsmiljö, och med ljudabsorbenter av hög kvalitet kan du med hjälp av kontorsinredningen skapa en sundare ljudmiljö och en mer effektiv arbetsplats. Här finns ljudabsorbenter i form av skärmväggar och takabsorbenter, men även ljudabsorberande kontorsmöbler och hela fristående ljudisolerande rum. I vårt breda sortiment hittar du även andra kontorsmöbler och inredning för kontoret. Söker du ett speciellt varumärke, färg eller material? Kontakta oss, så hjälper vi dig personligen.

DPJ Workspace – kontorsmöbler i butik och webbshop

DPJ har utöver sin onlinebutik även en fysisk butik i Stockholm city där du kan känna på produkterna, och få hjälp med kontorsinredning, kontorsmöbler, konferensmöbler och allt annat som du behöver för ett välfungerande kontor med bra arbetsmiljö.

Vad våra kunder säger

Ett axplock av våra kunder

Mäklarhuset
TV4
Svenska Kyrkan
Google
Handelsbanken
Carlsberg
Försvarsmakten
Microsoft