Vårt bästa pris

Konferensstol A.D

 • −40%
 • Ny

Konferensstolen A.D kommer i en stilig design, där de utställda benen ger stabilitet och det rutiga mönstret ett elegant uttryck till mötesrummet. Med lätt bakåtlutad rygg samt stoppad sits och ryggstöd sitter du bekvämt under hela mötet.

 • Bekväm stoppning.
 • Slitstark klädsel som tål användning i offentlig miljö.
 • Klädd med anti fläck-tyg.
 • Elegant design för många miljöer.
Bra deal!
2 001,00 kr
Rek. pris: 3 335,00 kr
inkl. moms
stock Lagervara - Skickas inom 24 timmar
Dark Grey
Light Grey
Dark Grey
Sänk
Öka
VISA Mastercard American Express Klarna
Prisgaranti
Vi matchar inte bara priset - vi slår det!
Snabb leverans
Din beställning behandlas omedelbart.
Minst 5 års garanti
Minst fem års garanti på hela sortimentet.
4,5 av 5 i betyg
Vi arbetar alltid med din upplevelse i fokus
VISA Mastercard American Express Klarna

Konferensstolen A.D kommer i en stilig design, där de utställda benen ger stabilitet och det rutiga mönstret ett elegant uttryck till mötesrummet. Med lätt bakåtlutad rygg samt stoppad sits och ryggstöd sitter du bekvämt under hela mötet.

 • Bekväm stoppning.
 • Slitstark klädsel som tål användning i offentlig miljö.
 • Klädd med anti fläck-tyg.
 • Elegant design för många miljöer.

Sitt bekvämt under mötet

Med den stoppade sitsen och ryggstödet klädd i tyg får du en stol som ger en mjuk och hemtrevlig känsla. Den lätt bakåtlutade ryggen bidrar även den till att du alltid sitter bekvämt under dagens möten.

Design för många miljöer

A.D fungerar precis lika bra som konferensstol till mötesrummet som trevlig stol till matsalen. Med den stilrena designen och de neutrala färgerna håller den stilmässigt i många år framöver, och smälter på ett fint sätt in i de allra flesta omgivningar.

Anti fläck-tyg

Stolen är klädd med ett anti fläck-tyg som stöter bort alla vätskor om du skulle råka spilla något på den. Tack vare detta håller sig stolen i bra skick – år efter år!

Extra slitstarkt material

Stolen är tillverkad i ett slitstarkt material som gör den lämplig för särskilt utsatta miljöer – perfekt för mötesrummet, matsalen eller konferensrummet på kontoret! Självklart fungerar stolen lika bra runt middagsbordet eller på hemmakontoret. Tack vare smarta materialval så som smutsavvisande klädsel bibehåller stolen sin charm under en längre tid, samtidigt som den är enkel att torka av om du mot förmodan skulle råka spilla på den. Använd endast en fuktad trasa och milt rengöringsmedel vid rengöring.

Specifikation

Klädsel

 • 100% polypropen (Twill).
 • >22.000 Martindale.

Stoppning

 • Densitet: 24 kg/m³.

Produktdetaljer

Artikelnummer CC-37755
Varumärke Scandinavian Selection
Höjd 82 cm
Bredd 51 cm
Djup 59 cm
Sitthöjd 47 cm
Sittbredd 33 cm
Sittdjup 42 cm
Höjd på ryggstöd 35 cm
Bredd på ryggstöd 40 cm
Vikt 6,7 kg
Maxvikt 130 kg
Material Tyg, Skum, Plywood, Stål
Montering Montering krävs

Varumärke Scandinavian Selection

Scandinavian Selection

Scandinavian Selection satsar på kvalitativ design med tidlösa linjer. Som namnet skvallrar om är deras produkter särskilt utvalda för att passa den skandinaviska marknaden. Resultatet är en fin kollektion möbler och accessoarer som lämpar sig lika bra i hemmet som på kontoret, och som aldrig går ur tiden.

DPJ – kontorsmöbler för den moderna arbetsplatsen

DPJ levererar kontorsmöbler och -inredning till små och stora företag såväl som privatpersoner. Vi levererar professionell kontorsinredning för alla miljöer, alltid med minst 5 års garanti. Här beställer du möbler för kontor med prisgaranti och snabb leverans.

DPJ – kontorsmöbler i Stockholm och på nätet

I vår online-butik hittar du ett stort urval av inredning och möbler för kontor. Här finns kontorsmöbler i alla kategorier och något för varje kontor. Beställ en hel uppsättning av nya kontorsstolar, eller köp ett skrivbord till hemmakontoret.

 • Ergonomiska kontorsmöbler

  Bekväma kontorsmöbler som avlastar och främjar en god hälsa är väl investerade pengar. Hos DPJ hittar du ergonomiska möbler för alla ändamål, från justerbara skrivbord till ergonomiska stolar som kan ställas in optimalt för varje användare.

 • Skrivbord

  I vårt breda sortiment av skrivbord hittar du något som passar alla kontor och arbetsrum. Här finns allt från små och enkla fasta skrivbord med T-stativ till höj- och sänkbara skrivbord som uppmuntrar till ergonomiska arbetsplatser. Välj mellan raka skrivbord och platseffektiva hörnskrivbord – här hittar du något för alla lokaler.

 • Kontorsstolar

  De flesta kontorsanställda spenderar många timmar om dagen sittandes i en kontorsstol. Som alla våra kontorsmöbler är våra kontorsstolar därför av hög kvalitet, och i vårt breda utbud hittar du stolar som passar till alla kontor. Här hittar du så klart även ergonomiska kontorsstolar med fokus på en hälsosam arbetsställning.

 • Ljudabsorbenter

  Ljudnivån är en viktig faktor för en god arbetsmiljö, och med ljudabsorbenter av hög kvalitet kan du med hjälp av kontorsinredningen skapa en sundare ljudmiljö och en mer effektiv arbetsplats. Här finns ljudabsorbenter i form av skärmväggar och takabsorbenter, men även ljudabsorberande kontorsmöbler och hela fristående ljudisolerande rum. I vårt breda sortiment hittar du även andra kontorsmöbler och inredning för kontoret. Söker du ett speciellt varumärke, färg eller material? Kontakta oss, så hjälper vi dig personligen.

DPJ Workspace – kontorsmöbler i butik och webbshop

DPJ har utöver sin onlinebutik även en fysisk butik i Stockholm city där du kan känna på produkterna, och få hjälp med kontorsinredning, kontorsmöbler, konferensmöbler och allt annat som du behöver för ett välfungerande kontor med bra arbetsmiljö.

Vad våra kunder säger

Ett axplock av våra kunder

Mäklarhuset
TV4
Svenska Kyrkan
Google
Handelsbanken
Carlsberg
Försvarsmakten
Microsoft