Stol Petra

 • Ny

Petra är en stilig konferensstol med smäckra ben och rundade former som ger ett mjukt uttryck. En bekväm stol som passar lika bra i konferensrummet som matsalen på kontoret.

 • Skal tillverkad i polypropylen.
 • Bekvämt stoppad insida sits och rygg.
 • Smäckra ben ger luftigt uttryck.
955,00 kr
inkl. moms
stock Leveranstid: 2-3 veckor
Mörkgrå / Svart
Mörkgrå / Svart
Ljusgrå / Vit
Sänk
Öka
VISA Mastercard American Express Klarna
Prisgaranti
Vi matchar inte bara priset - vi slår det!
Snabb leverans
Din beställning behandlas omedelbart.
Störst utbud för kontor
Över 30 000 unika produkter
4,5 av 5 i betyg
Vi arbetar alltid med din upplevelse i fokus
VISA Mastercard American Express Klarna

Petra är en stilig konferensstol med smäckra ben och rundade former som ger ett mjukt uttryck. En bekväm stol som passar lika bra i konferensrummet som matsalen på kontoret.

 • Skal tillverkad i polypropylen.
 • Bekvämt stoppad insida sits och rygg.
 • Smäckra ben ger luftigt uttryck.

Många användningsområden

Stolen Petra passar både att använda i konferensrummet, som bekväm matstol i lunchrummet eller till det mindre samtalsrummet. Med sin stilrena design passar stolen in i många olika typer av miljöer.

Runda former för komfort under jobbdagen

Med stolen Petra sitter du alltid bekvämt under dagens möten eller lunchen med kollegorna. Den rundade utformningen tillsammans med den välstoppade sitsen och ryggen ger en stol som du kan sitta bekvämt på under många timmar. 

Specifikation

Material

 • Skal i polypropylen.
 • Stativ i pulverlackerat stål.
 • 40.000 Martindale.

Produktdetaljer

Artikelnummer PE12012
Varumärke Smålandsmöbler
Höjd 84,5 cm
Bredd 49 cm
Djup 53 cm
Sitthöjd 45 cm
Sittbredd 49 cm
Sittdjup 42 cm
Vikt 5,5 kg
Material Polypropylen, Tyg, Stål

Varumärke Smålandsmöbler

Smålandsmöbler

DPJ – kontorsmöbler för den moderna arbetsplatsen

DPJ levererar kontorsmöbler och -inredning till små och stora företag såväl som privatpersoner. Vi levererar professionell kontorsinredning för alla miljöer, alltid med minst 5 års garanti. Här beställer du möbler för kontor med prisgaranti och snabb leverans.

DPJ – kontorsmöbler i Stockholm och på nätet

I vår online-butik hittar du ett stort urval av inredning och möbler för kontor. Här finns kontorsmöbler i alla kategorier och något för varje kontor. Beställ en hel uppsättning av nya kontorsstolar, eller köp ett skrivbord till hemmakontoret.

 • Ergonomiska kontorsmöbler

  Bekväma kontorsmöbler som avlastar och främjar en god hälsa är väl investerade pengar. Hos DPJ hittar du ergonomiska möbler för alla ändamål, från justerbara skrivbord till ergonomiska stolar som kan ställas in optimalt för varje användare.

 • Skrivbord

  I vårt breda sortiment av skrivbord hittar du något som passar alla kontor och arbetsrum. Här finns allt från små och enkla fasta skrivbord med T-stativ till höj- och sänkbara skrivbord som uppmuntrar till ergonomiska arbetsplatser. Välj mellan raka skrivbord och platseffektiva hörnskrivbord – här hittar du något för alla lokaler.

 • Kontorsstolar

  De flesta kontorsanställda spenderar många timmar om dagen sittandes i en kontorsstol. Som alla våra kontorsmöbler är våra kontorsstolar därför av hög kvalitet, och i vårt breda utbud hittar du stolar som passar till alla kontor. Här hittar du så klart även ergonomiska kontorsstolar med fokus på en hälsosam arbetsställning.

 • Ljudabsorbenter

  Ljudnivån är en viktig faktor för en god arbetsmiljö, och med ljudabsorbenter av hög kvalitet kan du med hjälp av kontorsinredningen skapa en sundare ljudmiljö och en mer effektiv arbetsplats. Här finns ljudabsorbenter i form av skärmväggar och takabsorbenter, men även ljudabsorberande kontorsmöbler och hela fristående ljudisolerande rum. I vårt breda sortiment hittar du även andra kontorsmöbler och inredning för kontoret. Söker du ett speciellt varumärke, färg eller material? Kontakta oss, så hjälper vi dig personligen.

DPJ Workspace – kontorsmöbler i butik och webbshop

DPJ har utöver sin onlinebutik även en fysisk butik i Stockholm city där du kan känna på produkterna, och få hjälp med kontorsinredning, kontorsmöbler, konferensmöbler och allt annat som du behöver för ett välfungerande kontor med bra arbetsmiljö.

Vad våra kunder säger

Ett axplock av våra kunder

Mäklarhuset
TV4
Svenska Kyrkan
Google
Handelsbanken
Carlsberg
Försvarsmakten
Microsoft