Vårt bästa pris

Konferensstol S.A

 • −40%
 • Ny

S.A är en smäcker konferensstol med lekfulla former, där armstöden ger illusionen av två utsträckta armar. En trevlig stol som ger ett varmt och välkomnande intryck!

 • Stoppat säte, ryggstöd och armstöd.
 • Smäckert underrede i stål.
 • Omslutande ryggstöd för komfort.
 • Lekfull och inbjudande design.
Bra deal!
2 364,00 kr
Rek. pris: 3 940,00 kr
inkl. moms
stock Lagervara - Skickas inom 24 timmar
Dark Grey / Black Steel Legs
Dark Grey / Black Steel Legs
Brown / Black Steel Legs
Beige / Beige Steel Legs
Sänk
Öka
VISA Mastercard American Express Klarna
10 års garanti
30 dagars ångerrätt
Över 300 000 nöjda kunder
105% prisgaranti

S.A är en smäcker konferensstol med lekfulla former, där armstöden ger illusionen av två utsträckta armar. En trevlig stol som ger ett varmt och välkomnande intryck!

 • Stoppat säte, ryggstöd och armstöd.
 • Smäckert underrede i stål.
 • Omslutande ryggstöd för komfort.
 • Lekfull och inbjudande design.

Sitt bekvämt med mjuk stoppning

S.A kommer med ett omfamnande ryggstöd som tillsammans med den bekväma skumstoppningen i säte, ryggstöd och armstöd gör att du sitter med god komfort i stolen. Detta gör att du får en snygg och mångsidig stol som kan användas som mötesstol, matstol eller besöksstol i arbetsrummet. Oavsett var du placerar stolen bjuder den alltid in till härliga stunder med kollegor och vänner!

Specifikation

Klädsel

 • 95% polyester, 5% nylon.
 • >40.000 Martindale.

Stomme och ben

 • Stomme av Plywood E0.
 • Ben och ram i pulverlackerat stål.
 • Plastfötter som skyddar golvet.
 • Skumstoppning i ryggstöd, armstöd och säte.

Övrigt

 • Rengör med våt trasa och milt rengöringsmedel. Torka direkt efteråt.

Produktdetaljer

Artikelnummer CH-13337
Varumärke Scandinavian Selection
Höjd 81 cm
Bredd 55 cm
Djup 56 cm
Sitthöjd 49 cm
Sittbredd 49 cm
Sittdjup 45 cm
Armstödshöjd 71 cm
Armstödsbredd 56 cm
Höjd på ryggstöd 35 cm
Bredd på ryggstöd 35 cm
Vikt 6,35 kg
Maxvikt 130 kg
Material Plywood, Stål, Skum, Textil i polyester och nylon
Montering Montering krävs

Varumärke Scandinavian Selection

Scandinavian Selection

Scandinavian Selection satsar på kvalitativ design med tidlösa linjer. Som namnet skvallrar om är deras produkter särskilt utvalda för att passa den skandinaviska marknaden. Resultatet är en fin kollektion möbler och accessoarer som lämpar sig lika bra i hemmet som på kontoret, och som aldrig går ur tiden.

Tillbehör

DPJ – kontorsmöbler för den moderna arbetsplatsen

DPJ levererar kontorsmöbler och inredning till små och stora företag såväl som privatpersoner. Vi levererar professionell kontorsinredning för alla miljöer, alltid med minst 10 års garanti. Här beställer du möbler för kontor med prisgaranti och snabb leverans.

DPJ – kontorsmöbler på nätet

I vår online-butik hittar du ett stort urval av inredning och möbler för kontor. Här finns kontorsmöbler i alla kategorier och något för varje kontor. Beställ en hel uppsättning av nya kontorsstolar, eller köp ett skrivbord till hemmakontoret.

Ergonomiska kontorsmöbler

Bekväma kontorsmöbler som avlastar och främjar en god hälsa är väl investerade pengar. Hos DPJ hittar du ergonomiska möbler för alla ändamål, från justerbara skrivbord till ergonomiska stolar som kan ställas in optimalt för varje användare.

Skrivbord

I vårt breda sortiment av skrivbord hittar du något som passar alla kontor och arbetsrum. Här finns allt från små och enkla fasta skrivbord med T-stativ till höj- och sänkbara skrivbord som uppmuntrar till ergonomiska arbetsplatser. Välj mellan raka skrivbord och platseffektiva hörnskrivbord – här hittar du något för alla lokaler.

Kontorsstolar

De flesta kontorsanställda spenderar många timmar om dagen sittandes i en kontorsstol. Som alla våra kontorsmöbler är våra kontorsstolar därför av hög kvalitet, och i vårt breda utbud hittar du stolar som passar till alla kontor. Här hittar du så klart även ergonomiska kontorsstolar med fokus på en hälsosam arbetsställning.

Ljudabsorbenter

Ljudnivån är en viktig faktor för en god arbetsmiljö, och med ljudabsorbenter av hög kvalitet kan du med hjälp av kontorsinredningen skapa en sundare ljudmiljö och en mer effektiv arbetsplats. Här finns ljudabsorbenter i form av skärmväggar och takabsorbenter, men även ljudabsorberande kontorsmöbler och hela fristående ljudisolerande rum. I vårt breda sortiment hittar du även andra kontorsmöbler och inredning för kontoret. Söker du ett speciellt varumärke, färg eller material? Kontakta oss, så hjälper vi dig personligen.

Läs mer

Vad våra kunder säger

Ett axplock av våra kunder

Mäklarhuset
TV4
Svenska Kyrkan
Google
Handelsbanken
Carlsberg
Försvarsmakten
Microsoft