Vårt bästa pris

Konferensstol R.U

 • −40%
 • Ny

R.U kommer i en smakfull design med ett smäckert underrede som elegant håller om hela stolen, samtidigt som det rundade ryggstödet ger en behaglig och omfamnande känsla.

 • Slitstarkt, vattenresistent tyg.
 • Plastfötter som skyddar golvet.
 • Stilren design för kontoret.
Bra deal!
2 619,00 kr
Rek. pris: 4 365,00 kr
inkl. moms
stock Lagervara - Skickas inom 24 timmar
Light Grey
Light Grey
Dark Grey
Sänk
Öka
VISA Mastercard American Express Klarna
10 års garanti
30 dagars ångerrätt
Över 300 000 nöjda kunder
105% prisgaranti

R.U kommer i en smakfull design med ett smäckert underrede som elegant håller om hela stolen, samtidigt som det rundade ryggstödet ger en behaglig och omfamnande känsla.

 • Slitstarkt, vattenresistent tyg.
 • Plastfötter som skyddar golvet.
 • Stilren design för kontoret.

Slitstark stol för offentlig miljö

Konferensstolen är tillverkad i slitstarka material som gör att den klarar av särskilt utsatta miljöer – perfekt som mötesstol i konferensrummet, besöksstol i arbetsrummet eller som matstol i det privata hemmet. Den vattenavvisande klädseln besitter även färgbevarande och anti-fläck-egenskaper som gör att stolen behåller sin lyster under en längre tid.

Specifikation

Stomme och ben

 • Stomme av MDF E0 – högsta standarden, lämplig för bruk i offentliga miljöer.
 • Svartpläterade stålben.
 • Plastfötter som skyddar golvet.

Stoppning och klädsel

 • Bekväm skumfyllning med densitet 30 kg/m³.
 • Klädsel i 100% polypropen.
 • >22.000 Martindale.
 • Anti-fläck-, vattenavvisande- och färgbevarande egenskaper.

Rengöring

 • Rengör med mjuk borste eller torr trasa.
 • Behandla fläckar omedelbart.

Produktdetaljer

Artikelnummer CC-36577
Varumärke Scandinavian Selection
Höjd 73 cm
Bredd 58 cm
Djup 58 cm
Sitthöjd 47 cm
Sittbredd 51 cm
Sittdjup 47 cm
Armstödshöjd 70 cm
Armstödsbredd 5 cm
Höjd på ryggstöd 26 cm
Bredd på ryggstöd 48 cm
Vikt 6,65 kg
Maxvikt 130 kg
Material Plywood, Stål, Skum, Textil i polypropen
Montering Levereras monterad

Varumärke Scandinavian Selection

Scandinavian Selection

Scandinavian Selection satsar på kvalitativ design med tidlösa linjer. Som namnet skvallrar om är deras produkter särskilt utvalda för att passa den skandinaviska marknaden. Resultatet är en fin kollektion möbler och accessoarer som lämpar sig lika bra i hemmet som på kontoret, och som aldrig går ur tiden.

DPJ – kontorsmöbler för den moderna arbetsplatsen

DPJ levererar kontorsmöbler och inredning till små och stora företag såväl som privatpersoner. Vi levererar professionell kontorsinredning för alla miljöer, alltid med minst 10 års garanti. Här beställer du möbler för kontor med prisgaranti och snabb leverans.

DPJ – kontorsmöbler på nätet

I vår online-butik hittar du ett stort urval av inredning och möbler för kontor. Här finns kontorsmöbler i alla kategorier och något för varje kontor. Beställ en hel uppsättning av nya kontorsstolar, eller köp ett skrivbord till hemmakontoret.

Ergonomiska kontorsmöbler

Bekväma kontorsmöbler som avlastar och främjar en god hälsa är väl investerade pengar. Hos DPJ hittar du ergonomiska möbler för alla ändamål, från justerbara skrivbord till ergonomiska stolar som kan ställas in optimalt för varje användare.

Skrivbord

I vårt breda sortiment av skrivbord hittar du något som passar alla kontor och arbetsrum. Här finns allt från små och enkla fasta skrivbord med T-stativ till höj- och sänkbara skrivbord som uppmuntrar till ergonomiska arbetsplatser. Välj mellan raka skrivbord och platseffektiva hörnskrivbord – här hittar du något för alla lokaler.

Kontorsstolar

De flesta kontorsanställda spenderar många timmar om dagen sittandes i en kontorsstol. Som alla våra kontorsmöbler är våra kontorsstolar därför av hög kvalitet, och i vårt breda utbud hittar du stolar som passar till alla kontor. Här hittar du så klart även ergonomiska kontorsstolar med fokus på en hälsosam arbetsställning.

Ljudabsorbenter

Ljudnivån är en viktig faktor för en god arbetsmiljö, och med ljudabsorbenter av hög kvalitet kan du med hjälp av kontorsinredningen skapa en sundare ljudmiljö och en mer effektiv arbetsplats. Här finns ljudabsorbenter i form av skärmväggar och takabsorbenter, men även ljudabsorberande kontorsmöbler och hela fristående ljudisolerande rum. I vårt breda sortiment hittar du även andra kontorsmöbler och inredning för kontoret. Söker du ett speciellt varumärke, färg eller material? Kontakta oss, så hjälper vi dig personligen.

Läs mer

Vad våra kunder säger

Ett axplock av våra kunder

Mäklarhuset
TV4
Svenska Kyrkan
Google
Handelsbanken
Carlsberg
Försvarsmakten
Microsoft