Konferensstol Claire

Claire är en stilig konferensstol som kommer i ett helklätt utförande och med ett praktiskt snurrstativ på hjul. En stilig stol till konferensrummet eller det mindre mötesrummet.

  • Bekvämt stoppat säte och ryggstöd.
  • Fyrstjärnigt snurrstativ med hjul.
  • Slitstark klädsel anpassad för offentlig miljö.
7 775,00 kr
inkl. moms
stock Leveranstid: 3-4 veckor
Beige
Beige
Gul
Grå
Mörkgrå / Svart
Sänk
Öka
VISA Mastercard American Express Klarna
10 års garanti
30 dagars ångerrätt
Över 300 000 nöjda kunder
105% prisgaranti

Claire är en stilig konferensstol som kommer i ett helklätt utförande och med ett praktiskt snurrstativ på hjul. En stilig stol till konferensrummet eller det mindre mötesrummet.

  • Bekvämt stoppat säte och ryggstöd.
  • Fyrstjärnigt snurrstativ med hjul.
  • Slitstark klädsel anpassad för offentlig miljö.

Sitt bekvämt under mötet

Med stoppad sits och ryggstöd, en form som skapar en ombonad känsla och ett praktisk snurrstativ sitter du alltid bekvämt under dagens möten. Snurrstativet gör att Claire passar bra vid det långa konferensbordet så att du lätt kan vrida på dig för att se skärm, presentation och personen som pratar under mötet.

Slitstarkt material 

Konferensstolen Claire har ett slitstark material som gör den lämplig för särskilt utsatta miljöer där den används mycket - perfekt för mötesrum eller konferensrum på kontoret. Tack vare det tåliga materialet behåller stolen samma kvalitet under lång tid.

Specifikation:

  • Tyg Serie 100 (King L) - Fidivi.
  • Fyrstjärnigt snurrstativ med hjul.
  • Slitstarkt material för offentlig miljö.

Tyger: 

1_0002_013-3090-3.jpg

Gul - 3920 B355

1_0003_009-1930-1.jpg

Beige - 1930 B359

1_0000_035-8514-8.jpg

Grå - 8514 B344

1_0001_032-8510-8.jpg

Svart / Mörkgrå - 8510 B351

Produktdetaljer

Artikelnummer 08501 1930 B359
Varumärke Italian furniture
Höjd 76 cm
Bredd 72 cm
Djup 72 cm
Sitthöjd 46,5 cm
Sittbredd 46 cm
Vikt 10 kg
Maxvikt 110 kg
Material Polypropylen, Polyuretanskum, Aluminium
Fotkryss Ø72 cm

Varumärke Italian furniture

Italian furniture

Utvalda designmöbler från olika italienska producenter.

DPJ – kontorsmöbler för den moderna arbetsplatsen

DPJ levererar kontorsmöbler och inredning till små och stora företag såväl som privatpersoner. Vi levererar professionell kontorsinredning för alla miljöer, alltid med minst 10 års garanti. Här beställer du möbler för kontor med prisgaranti och snabb leverans.

DPJ – kontorsmöbler på nätet

I vår online-butik hittar du ett stort urval av inredning och möbler för kontor. Här finns kontorsmöbler i alla kategorier och något för varje kontor. Beställ en hel uppsättning av nya kontorsstolar, eller köp ett skrivbord till hemmakontoret.

Ergonomiska kontorsmöbler

Bekväma kontorsmöbler som avlastar och främjar en god hälsa är väl investerade pengar. Hos DPJ hittar du ergonomiska möbler för alla ändamål, från justerbara skrivbord till ergonomiska stolar som kan ställas in optimalt för varje användare.

Skrivbord

I vårt breda sortiment av skrivbord hittar du något som passar alla kontor och arbetsrum. Här finns allt från små och enkla fasta skrivbord med T-stativ till höj- och sänkbara skrivbord som uppmuntrar till ergonomiska arbetsplatser. Välj mellan raka skrivbord och platseffektiva hörnskrivbord – här hittar du något för alla lokaler.

Kontorsstolar

De flesta kontorsanställda spenderar många timmar om dagen sittandes i en kontorsstol. Som alla våra kontorsmöbler är våra kontorsstolar därför av hög kvalitet, och i vårt breda utbud hittar du stolar som passar till alla kontor. Här hittar du så klart även ergonomiska kontorsstolar med fokus på en hälsosam arbetsställning.

Ljudabsorbenter

Ljudnivån är en viktig faktor för en god arbetsmiljö, och med ljudabsorbenter av hög kvalitet kan du med hjälp av kontorsinredningen skapa en sundare ljudmiljö och en mer effektiv arbetsplats. Här finns ljudabsorbenter i form av skärmväggar och takabsorbenter, men även ljudabsorberande kontorsmöbler och hela fristående ljudisolerande rum. I vårt breda sortiment hittar du även andra kontorsmöbler och inredning för kontoret. Söker du ett speciellt varumärke, färg eller material? Kontakta oss, så hjälper vi dig personligen.

Läs mer

Vad våra kunder säger

Ett axplock av våra kunder

Mäklarhuset
TV4
Svenska Kyrkan
Google
Handelsbanken
Carlsberg
Försvarsmakten
Microsoft