Ana Stol 4340, polypropen

RBM Ana 4340 är en väldigt populär konferensstol som har en stilren och fin design som går att få i flera olika färger. Stolen är tillverkad för att klara av alla påfrestningar i offentliga miljöer och passar därför perfekt som konferensstol, mötesstol, matsalsstol eller stol i väntrummet. 

Den stapelbara konferensstolen fyller konferenssalar, matsalar och mötesrum. Enkel att placera i rader och att stapla. Den enkla designen i kombination med det ergonomiskt utformade sitsen gör den till en klar favorit.

Stapelbar upp till 12 stolar.

Prissänkt!
Ny produkt
Tidsbegränsat specialerbjudande

exkl. moms

ord.pris: 520 krexkl. moms

Spara 30 kr

 Leveranstid: 5-8 arbetsdagar

- +

 Fri frakt
 Prisgaranti
 Snabb leverans
 
Mer info

RBM Ana 4340 har en fin och stilfull design som går att få i flera olika färger för att passa in i just din miljö. Stolen är utvecklad för att användas i offentliga miljöer och klarar därför av alla de påfrestningar som kan förekomma. Då Ana 4340 är stapelbar samt går att koppla ihop med varandra så passar den utmärkt som konferensstol i de större salarna. Stolen passar även bra som mötesstol, matsalsstol eller stol i väntrummet. 

Den enkla designen i kombination med den ergonomiskt utformade sitsen gör den till ett självklart val. RBM Ana 4340 är stapelbar upp till 12st vilket gör det enkelt att plocka fram och plocka undan för att frigöra yta. 

 
Specifikationer
Höjd825 mm
Bredd490 mm
Djup515 mm
Sitthöjd430 mm
Vikt4,7 kg
MaterialPolypropen / Stålrör (19x1,5 mm)
Höjd på ryggstöd400 mm

30 andra produkter i samma kategori:

Inga produkter

To be determined Frakt
0 kr Summa

Gå till kassan