Crito extra bred - Öppet skåp med två hyllplan

Crito extra bred - Öppet skåp med två hyllplan

 • −20%

Förvaringsserien Crito består av robust och tålig kontorsförvaring i en modern design med lättskött laminat. Detta kontorsskåp har fem hyllplan, varav tre öppna, samt två smidiga skjutdörrar.

 • Med eller utan nyckellås. 
 • Tålig och lättskött laminat.
 • Vid val av sockel, är denna förstärkt och har fyra ställbara fötter.
 • Kräver endast lättare montering av sockel/metallben.
2 900,00 kr inkl. moms
Ord.pris 3 625,00 kr /
Spara −20%
VISA Mastercard American Express Klarna
Leveranstid: 3-4 veckor
Valnöt
Vit
Svart
Ek
Valnöt
Metallunderrede på ben
Metallunderrede på ben
Sockel
Sänk
Öka
Minst 5 års garanti
Snabb leverans
Prisgaranti

Förvaringsserien Crito består av robust och tålig kontorsförvaring i en modern design med lättskött laminat. Detta kontorsskåp har fem hyllplan, varav tre öppna, samt två smidiga skjutdörrar.

 • Med eller utan nyckellås. 
 • Tålig och lättskött laminat.
 • Vid val av sockel, är denna förstärkt och har fyra ställbara fötter.
 • Kräver endast lättare montering av sockel/metallben.

Med eller utan nyckellås

Skåpets dörrar går att beställa med eller utan nyckellås. Med låsbara dörrar ser du till att mappar, teknik och annat stöldbegärligt gods alltid är i tryggt förvar på kontoret.

Tålig och lättskött laminat

Hela Crito-serien är tillverkad av högdensitiv spånskiva som toppats med slitstark laminat på 22 millimeter i tjocklek. Den tåliga laminaten är även väldigt enkel att torka av, vilket gör att den passar utmärkt i offentliga miljöer.

Med förstärkt sockel eller metallben

Du väljer själv om du vill ha ditt skåp med sockel eller metallben. Vid val av sockel kommer denna förstärkt samt med fyra ställbara fötter. Sockeln monteras både fram- och baktill, vilket ger ett hållbart och snyggt resultat.

Kan användas som rumsavdelare

Skåpet har samma högestetiska utförande på baksidan som på framsidan samt sidorna. Detta gör att skåpet inte behöver stå emot en vägg utan kan användas som en stilig rumsavdelare.

Finns i flera olika utföranden och mått

Har du ett större inredningsprojekt på gång kan denna möbel beställas i unika mått samt utföranden i valfri laminat, faner eller lackering. Vänligen kontakta oss vid projektförfrågningar så hjälper vi dig.

Produktdetaljer

Artikelnummer CS-WAN-116-200-LBL
Varumärke Direkt Interiör
Höjd 77,4 cm (exkl. sockel)
Bredd 116 cm
Djup 39 cm
Dörrar Nej
Jalusi Nej
Lådor Nej
På hjul Nej
Skjutdörrar Nej
Tidsskriftförvaring Nej
Montering Montering av sockel/metallben krävs
Garanti 5 år
Direkt Interiör

Direkt Interiör’s produkter har funnits på den skandinaviska marknaden sedan 2008 och kännetecknas av funktionalitet med kvalitet. Genom ett fokuserat produktsortiment och balanserad prissättning erbjuder vi ett förstaklassalternativ till komfortabel nivå.

DPJ – kontorsmöbler för den moderna arbetsplatsen

DPJ levererar kontorsmöbler och kontorsinredning till små och stora företag, och vi hjälper självklart även dig som privatperson. Vi levererar professionell kontorsinredning för alla miljöer, alltid med minst 5 års garanti.

DPJ – kontorsmöbler i Stockholm och på nätet

I vår online-butik hittar du ett stort urval av den vanligaste inredningen för kontor. Här finns kontorsmöbler i alla kategorier och något för varje kontor.

 • Skrivbord

  I vårt breda sortiment av skrivbord hittar du något som passar alla kontor och arbetsrum. Här finns allt från små och enkla fasta skrivbord med T-stativ till höj- och sänkbara skrivbord som uppmuntrar till ergonomiska arbetsplatser. Välj mellan raka skrivbord och platseffektiva hörnskrivbord – här hittar du något för alla lokaler.

 • Kontorsstolar

  De flesta kontorsanställda spenderar många timmar om dagen sittandes i en kontorsstol. Våra kontorsstolar är därför av hög kvalitet, och i vårt breda utbud hittar du kontorsstolar som passar till alla kontor. Här hittar du så klart även ergonomiska kontorsstolar med fokus på en hälsosam arbetsställning.

 • Ljudabsorbenter

  Ljudnivåer är en viktig aspekt av en bra arbetsmiljö, och med ljudabsorbenter av hög kvalitet kan du med hjälp av kontorsinredningen skapa en sundare ljudmiljö och en mer effektiv arbetsplats. Här finns ljudabsorbenter i form av skärmväggar och takabsorbenter, men även ljudabsorberande möbler och hela fristående ljudisolerande rum.

  I vårt breda sortiment hittar du även andra kontorsmöbler och inredning för kontoret. Söker du ett speciellt varumärke, färg eller material? Kontakta oss, så hjälper vi dig personligen.

DPJ Workspace – butik och webbshop

DPJ har utöver sin onlinebutik även en fysisk butik i Stockholm city där du kan känna på produkterna, och få hjälp med kontorsinredning, kontorsmöbler, konferensmöbler och allt annat som du behöver för ett välfungerande kontor med bra arbetsmiljö.

Ett axplock av våra kunder

Mäklarhuset
TV4
Svenska Kyrkan
Google
Handelsbanken
Carlsberg
Försvarsmakten
Microsoft