Kudde Collect SC30 Heavy Linen - 80x50 cm

Collect SC30 Heavy Linen är en mjuk och stor kudde vars överdrag i linne finns i tre sobra färger. En lättplacerad, vacker kudde som ger en hemtrevlig känsla åt loungen, kontoret eller väntrummet. 

 • Överdrag i 91% linne.
 • Mjuk innerkudde stoppad med fjäder och dun.
 • Dold dragkedja i överdragets underkant.
 • Kan kemtvättas.
1 275,00 kr inkl. moms
Mastercard VISA American Express Klarna
Delbetala med Klarna
Leveranstid: 4-6 veckor
Burgundy
Burgundy
Powder
Slate
Sänk
Öka
Minst 5 års garanti
Snabb leverans
Prisgaranti

Collect SC30 Heavy Linen är en mjuk och stor kudde vars överdrag i linne finns i tre sobra färger. En lättplacerad, vacker kudde som ger en hemtrevlig känsla åt loungen, kontoret eller väntrummet. 

 • Överdrag i 91% linne.
 • Mjuk innerkudde stoppad med fjäder och dun.
 • Dold dragkedja i överdragets underkant.
 • Kan kemtvättas.

Överdrag i 91% linne med dold dragkedja

Collect SC30 Heavy Linen är en stor och vacker kudde vars överdrag består av 91 procent linne och 9 procent polyamid. Tack vare den dolda dragkedjan i överdragets underkant, kan du vända kudden som du vill utan att det påverkar den övergripande estetiken. 

Mjukt stoppad innerkudde

Heavy Linen kommer med en mjuk innerkudde som är stoppad med 50 procent fjäder och 50 procent dun. Detta ger dig en väldigt bekväm kudde som är lika skön att luta sig mot när du läser en bok hemma, som när du njuter av en kaffe på kontoret.

Produktdetaljer

Artikelnummer 9151-25010163
Varumärke &tradition
Bredd 50 cm
Längd 80 cm
Material Linne, polyamid och stoppning ( 50% fjäder, 50% dun)
Formgivare Space Copenhagen
&tradition

Hantverk möter konst. Funktion möter form. Material möter potential. &tradition står för nordisk tradition och kulturarv. Målet är att överbrygga dessa värden till modern design, omformning, omdefiniering och återuppfinning av material, tekniker och former. Detta danska varumärke såg ljuset år 2010 och har sedan dess arbetat fram ett brett utbud av både klassiska och nytänkande produkter. 

DPJ – kontorsmöbler för den moderna arbetsplatsen.

DPJ levererar kontorsmöbler och kontorsinredning till små och stora företag, och vi hjälper självklart även dig som privatperson. Vi levererar professionell kontorsinredning för alla miljöer, alltid med minst 5 års garanti.

DPJ – kontorsmöbler i Stockholm och på nätet

I vår online-butik hittar du ett stort urval av den vanligaste inredningen för kontor. Här finns kontorsmöbler i alla kategorier och något för varje kontor.

 • Skrivbord

  I vårt breda sortiment av skrivbord hittar du något som passar alla kontor och arbetsrum. Här finns allt från små och enkla fasta skrivbord med T-stativ till höj- och sänkbara skrivbord som uppmuntrar till ergonomiska arbetsplatser. Välj mellan raka skrivbord och platseffektiva hörnskrivbord – här hittar du något för alla lokaler.

 • Kontorsstolar

  De flesta kontorsanställda spenderar många timmar om dagen sittandes i en kontorsstol. Våra kontorsstolar är därför av hög kvalitet, och i vårt breda utbud hittar du kontorsstolar som passar till alla kontor. Här hittar du så klart även ergonomiska kontorsstolar med fokus på en hälsosam arbetsställning.

 • Konferensmöbler

  Till mötesrum och konferenslokaler har vi ett stort sortiment konferensmöbler, med allt du behöver för lyckade möten och evenemang. Här kan du hitta allt från platseffektiva konferensstolar och konferensbord, till skåp, scener och teknik för ljud och bild.

 • Ljudabsorbenter

  Ljudnivåer är en viktig aspekt av en bra arbetsmiljö, och med ljudabsorbenter av hög kvalitet kan du med hjälp av kontorsinredningen skapa en sundare ljudmiljö och en mer effektiv arbetsplats. Här finns ljudabsorbenter i form av skärmväggar och takabsorbenter, men även ljudabsorberande möbler och hela fristående ljudisolerande rum.

  I vårt breda sortiment hittar du även andra kontorsmöbler och inredning för kontoret. Söker du ett speciellt varumärke, färg eller material? Kontakta oss, så hjälper vi dig personligen.

DPJ Workspace – butik och webbshop

DPJ har utöver sin onlinebutik även en fysisk butik i Stockholm city där du kan känna på produkterna, och få hjälp med kontorsinredning, kontorsmöbler, konferensmöbler och allt annat som du behöver för ett välfungerande kontor med bra arbetsmiljö.

Ett axplock av våra kunder

Mäklarhuset
TV4
Svenska Kyrkan
Google
Handelsbanken
Carlsberg
Försvarsmakten
Microsoft

Handlar du som företag eller privatperson?

Välj nedan hur du vill se våra priser