Vårt bästa pris

Kontorsstol Tion 2140 - Klädd sits - Svart

 • −40%

Stolen Tion från HÅG är en nätt kontorsstol i en modern design som passar utmärkt i hemmet där den smälter in samtidigt som den erbjuder hög komfort. Denna stol kommer i ett sobert svart utförande med 200 mm gaspelare och klädd sits i tyg Select.

 • Justerbar sitthöjd.
 • Fotkryss med räfflad anti-glid yta.
 • Nätt design.
Bra deal!
4 287,00 kr
Rek. pris: 7 145,00 kr
inkl. moms
stock Lagervara - Skickas inom 24 timmar
Sänk
Öka
VISA Mastercard American Express Klarna
Prisgaranti
Vi matchar inte bara priset - vi slår det!
Snabb leverans
Din beställning behandlas omedelbart.
Minst 5 års garanti
Minst fem års garanti på hela sortimentet.
4,5 av 5 i betyg
Vi arbetar alltid med din upplevelse i fokus
VISA Mastercard American Express Klarna

Stolen Tion från HÅG är en nätt kontorsstol i en modern design som passar utmärkt i hemmet där den smälter in samtidigt som den erbjuder hög komfort. Denna stol kommer i ett sobert svart utförande med 200 mm gaspelare och klädd sits i tyg Select.

 • Justerbar sitthöjd.
 • Fotkryss med räfflad anti-glid yta.
 • Nätt design.

Få en traditionell look med ergonomiskt tänk

Tion är en snygg kontorsstol/konferensstol som påminner om en traditionell skrivbordsstol, men som har samma ergonomiska egenskaper som en modern kontorsstol. Stolen finns i flera fina färger och den nätta designen gör den perfekt för alla kontor som önskar en luftig känsla.

Håll igång och minska risken för skador

Precis som alla stolar från HÅG är Tion utrustad med en följsam knäledsgunga som gör att hela sätet gungar lika mycket, både när du lutar dig bakåt och framåt. Gungan håller igång kroppen och ökar blodcirkulationen, vilket minskar risken för skador och värk under långa arbetspass. 

Med fokus på miljön

Stolen är tillverkad av totalt 70–74% återvunnet material, vilket gör Tion till ett självklart val vid behov av en nättare kontorsstol med högt miljötänk. Plastskalet består av hela 94% återvunnen plast som sorterats utifrån färg och delarna av aluminium av 97–98% återvunnet material. Tion är därmed HÅG:s mest hållbara stol ur miljösynpunkt!

Specifikation

Säte och gungfunktion

 • Fast ryggstöd.
 • Plastskal – 94% återvunnet material.
 • Håg inBalance, följer din rörelser och hjälper till att hålla dig frisk.
 • Justerbar sitthöjd. 
 • Låsbar gunga.
 • Fasta armstöd som tillval.

Fotkryss och gaspelare

 • 200 mm gaspelare.
 • Femstjärnigt fotkryss.
 • 65 mm svarta allroundhjul för hårda och mjuka golv.
 • 62,5 cm fotkryss med fotplattor för extra komfort.

Produktdetaljer

Artikelnummer 2140-200-PL100-LI040-FB050-SC60051
Varumärke Håg
Höjd 79–92 cm
Bredd 60 cm
Djup 62 cm
Sitthöjd 48,5–66,4 cm
Sittdjup 42,5 cm
Armstödshöjd 22,9 cm
Höjd på ryggstöd 25,1 cm
Vikt 10,9 kg
Armstöd Nej
Nackstöd Nej

Varumärke Håg

Håg

HÅG har utvecklat och tillverkat egendesignade kontorsstolar sedan 1943. Varumärke hör till de ledande i Europa och HÅG-stolar finns i praktiskt taget hela världen.

DPJ – kontorsmöbler för den moderna arbetsplatsen

DPJ levererar kontorsmöbler och -inredning till små och stora företag såväl som privatpersoner. Vi levererar professionell kontorsinredning för alla miljöer, alltid med minst 5 års garanti. Här beställer du möbler för kontor med prisgaranti och snabb leverans.

DPJ – kontorsmöbler i Stockholm och på nätet

I vår online-butik hittar du ett stort urval av inredning och möbler för kontor. Här finns kontorsmöbler i alla kategorier och något för varje kontor. Beställ en hel uppsättning av nya kontorsstolar, eller köp ett skrivbord till hemmakontoret.

 • Ergonomiska kontorsmöbler

  Bekväma kontorsmöbler som avlastar och främjar en god hälsa är väl investerade pengar. Hos DPJ hittar du ergonomiska möbler för alla ändamål, från justerbara skrivbord till ergonomiska stolar som kan ställas in optimalt för varje användare.

 • Skrivbord

  I vårt breda sortiment av skrivbord hittar du något som passar alla kontor och arbetsrum. Här finns allt från små och enkla fasta skrivbord med T-stativ till höj- och sänkbara skrivbord som uppmuntrar till ergonomiska arbetsplatser. Välj mellan raka skrivbord och platseffektiva hörnskrivbord – här hittar du något för alla lokaler.

 • Kontorsstolar

  De flesta kontorsanställda spenderar många timmar om dagen sittandes i en kontorsstol. Som alla våra kontorsmöbler är våra kontorsstolar därför av hög kvalitet, och i vårt breda utbud hittar du stolar som passar till alla kontor. Här hittar du så klart även ergonomiska kontorsstolar med fokus på en hälsosam arbetsställning.

 • Ljudabsorbenter

  Ljudnivån är en viktig faktor för en god arbetsmiljö, och med ljudabsorbenter av hög kvalitet kan du med hjälp av kontorsinredningen skapa en sundare ljudmiljö och en mer effektiv arbetsplats. Här finns ljudabsorbenter i form av skärmväggar och takabsorbenter, men även ljudabsorberande kontorsmöbler och hela fristående ljudisolerande rum. I vårt breda sortiment hittar du även andra kontorsmöbler och inredning för kontoret. Söker du ett speciellt varumärke, färg eller material? Kontakta oss, så hjälper vi dig personligen.

DPJ Workspace – kontorsmöbler i butik och webbshop

DPJ har utöver sin onlinebutik även en fysisk butik i Stockholm city där du kan känna på produkterna, och få hjälp med kontorsinredning, kontorsmöbler, konferensmöbler och allt annat som du behöver för ett välfungerande kontor med bra arbetsmiljö.

Vad våra kunder säger

Ett axplock av våra kunder

Mäklarhuset
TV4
Svenska Kyrkan
Google
Handelsbanken
Carlsberg
Försvarsmakten
Microsoft