BRA
PRIS!

Höj- och sänkbart stativ - Solo - Svart

 • −40%

Stativ Solo är tillverkat i Sverige och passar raka bordsskivor på 100 till 180 centimeter. Med ett höj och sänkbart skrivbord skiftar du enkelt arbetsposition, håller energin på topp och minskar risken för skador och värk.

 • Knappsats medföljer.
 • Passar Bordsskivor från 100-160 cm.
 • 1 tystgående motor.
 • Hög lyftkraft på 80 kg.
BRA PRIS!
2 235,00 kr
3 725,00 kr
inkl. moms
inkl. moms
stock Lagervara - Skickas inom 24 timmar
Sänk
Öka
VISA Mastercard American Express Klarna
Prisgaranti
Vi matchar inte bara priset - vi slår det!
Snabb leverans
Din beställning behandlas omedelbart.
Minst 5 års garanti
Minst fem års garanti på hela sortimentet.
4,5 av 5 i betyg
Vi arbetar alltid med din upplevelse i fokus
VISA Mastercard American Express Klarna

Stativ Solo är tillverkat i Sverige och passar raka bordsskivor på 100 till 180 centimeter. Med ett höj och sänkbart skrivbord skiftar du enkelt arbetsposition, håller energin på topp och minskar risken för skador och värk.

 • Knappsats medföljer.
 • Passar Bordsskivor från 100-160 cm.
 • 1 tystgående motor.
 • Hög lyftkraft på 80 kg.

Stå upp för hälsan

Att stå upp och arbeta är kopplat till flera hälsofördelar så som ökad blodcirkulation, höjd förbränning och minskad värk i rygg, nacke och skuldror. Ett höj och sänkbart skrivbord är därför ett utmärkt val för dig som vill hålla kroppen i trim samtidigt som du får dagens arbete gjort.

När du står upp förbränner du cirka

 • 45 kalorier mer i timmen
 • 1800 kcal mer på en arbetsvecka
 • 80 000 kcal mer på ett år (ca 10 maraton i kalorier räknat!).

Bygg ditt eget skrivbord

Kanske har du redan ett fast skrivbord som du vill göra mer ergonomiskt, eller så har du kanske hittat en snygg bordsskiva i en unik färg. Med vårt stativ bygger du enkelt ihop ditt eget höj och sänkbara skrivbord efter eget tycke och smak. Stativet passar alla bordsskivor med en bredd på 60 till 80 centimeter och en längd på 100 till 180 centimeter. 

Höj och sänk i tystnad

Stativet kommer med en tystgående motor som sitter inkapslad tillsammans med benet. Tack vare detta kan du höja och sänka bordet hur ofta du vill utan att störa dina kollegor. Motorn säkerställer även att bordet alltid står stabilt och kan belastas med upp till 80 kg.

Montera enkelt på 10–15 min

Följ bara den tydliga monteringsanvisningen som medföljer ditt höj- och sänkbara stativ, inga förkunskaper krävs. Vid eventuella frågor bistår vi självklart med hjälp.

Obs! Bordsskiva ingår ej.

Produktdetaljer

Artikelnummer ET-SOLO-BL
Varumärke Generic
Höjd 69-117 cm
Djup Djup 69 cm ( vid fötterna)
Motorer 1 st
Lyftkraft 80 kg
Hastighet 30 mm/sek
Slaglängd 500 mm
Garanti 3 år

Varumärke Generic

Generic

Tillbehör

DPJ – kontorsmöbler för den moderna arbetsplatsen

DPJ levererar kontorsmöbler och -inredning till små och stora företag såväl som privatpersoner. Vi levererar professionell kontorsinredning för alla miljöer, alltid med minst 5 års garanti. Här beställer du möbler för kontor med prisgaranti och snabb leverans.

DPJ – kontorsmöbler i Stockholm och på nätet

I vår online-butik hittar du ett stort urval av inredning och möbler för kontor. Här finns kontorsmöbler i alla kategorier och något för varje kontor. Beställ en hel uppsättning av nya kontorsstolar, eller köp ett skrivbord till hemmakontoret.

 • Ergonomiska kontorsmöbler

  Bekväma kontorsmöbler som avlastar och främjar en god hälsa är väl investerade pengar. Hos DPJ hittar du ergonomiska möbler för alla ändamål, från justerbara skrivbord till ergonomiska stolar som kan ställas in optimalt för varje användare.

 • Skrivbord

  I vårt breda sortiment av skrivbord hittar du något som passar alla kontor och arbetsrum. Här finns allt från små och enkla fasta skrivbord med T-stativ till höj- och sänkbara skrivbord som uppmuntrar till ergonomiska arbetsplatser. Välj mellan raka skrivbord och platseffektiva hörnskrivbord – här hittar du något för alla lokaler.

 • Kontorsstolar

  De flesta kontorsanställda spenderar många timmar om dagen sittandes i en kontorsstol. Som alla våra kontorsmöbler är våra kontorsstolar därför av hög kvalitet, och i vårt breda utbud hittar du stolar som passar till alla kontor. Här hittar du så klart även ergonomiska kontorsstolar med fokus på en hälsosam arbetsställning.

 • Ljudabsorbenter

  Ljudnivån är en viktig faktor för en god arbetsmiljö, och med ljudabsorbenter av hög kvalitet kan du med hjälp av kontorsinredningen skapa en sundare ljudmiljö och en mer effektiv arbetsplats. Här finns ljudabsorbenter i form av skärmväggar och takabsorbenter, men även ljudabsorberande kontorsmöbler och hela fristående ljudisolerande rum. I vårt breda sortiment hittar du även andra kontorsmöbler och inredning för kontoret. Söker du ett speciellt varumärke, färg eller material? Kontakta oss, så hjälper vi dig personligen.

DPJ Workspace – kontorsmöbler i butik och webbshop

DPJ har utöver sin onlinebutik även en fysisk butik i Stockholm city där du kan känna på produkterna, och få hjälp med kontorsinredning, kontorsmöbler, konferensmöbler och allt annat som du behöver för ett välfungerande kontor med bra arbetsmiljö.

Vad våra kunder säger

Ett axplock av våra kunder

Mäklarhuset
TV4
Svenska Kyrkan
Google
Handelsbanken
Carlsberg
Försvarsmakten
Microsoft