Vårt bästa pris

Pendellampa Unfold

 • −20%

Unfold är en tolkning av den klassiska industridesignen som genom materialvalet får ett varmt och modernt utseende. Passar perfekt både på det moderna kontoret och i det stilmedvetna hemmet.

 • Tillverkad av vulkaniserat gummi.
 • Formpressad skärm.
 • Laserskuren sockel och diffusor.
 • 3,5 meter lång kabel medföljer.
Bra deal!
1 848,00 kr
Rek. pris: 2 310,00 kr
inkl. moms
stock Lagervara - Skickas inom 24 timmar
Clay Brown
Olive
Grön
Clay Brown
Sänk
Öka
VISA Mastercard American Express Klarna
Prisgaranti
Vi matchar inte bara priset - vi slår det!
Snabb leverans
Din beställning behandlas omedelbart.
Minst 5 års garanti
Minst fem års garanti på hela sortimentet.
4,5 av 5 i betyg
Vi arbetar alltid med din upplevelse i fokus
VISA Mastercard American Express Klarna

Unfold är en tolkning av den klassiska industridesignen som genom materialvalet får ett varmt och modernt utseende. Passar perfekt både på det moderna kontoret och i det stilmedvetna hemmet.

 • Tillverkad av vulkaniserat gummi.
 • Formpressad skärm.
 • Laserskuren sockel och diffusor.
 • 3,5 meter lång kabel medföljer.

Klassiska industrilampan i ny tappning

Pendellampan Unfold utmanar våra sinnen då lampans design är utformad som den klassiska industrilampan. Unfold kommer i ett förfinat material, det vulkaniserade silikongummit, som ger den ett varmare och modernare utseende. 

Tillverkning som skapar en sammanhängande enhet

I tillverkningen av Unfold har man inte tummat på kvaliteten. Skärmen i vulkaniserat gummi har formpressats, och sockeln och diffusorn har laserskurits. Den 3,5 meter långa medföljande kabeln går i samma nyans som skärmen vilket bidrar till lampans vilsamma och enhetliga uttryck.

Produktdetaljer

Artikelnummer 14212
Varumärke Muuto
Höjd 29,5 cm
Diameter 32,5 cm
Material Silikon, opalakryl
IP-klass IP20
Ljuskälla ingår Nej
Sladdlängd 3,5 m
Medföljande tillbehör Vit takkopp samt 3,5 m PVC-sladd
Dimbar Ja
Formgivare Form us with love

Varumärke Muuto

Muuto

Muuto har sina rötter i den skandinaviska designtraditionen som kännetecknas av bestående estetik, funktionalitet, hantverk och ett ärligt uttryck. Genom att utöka detta arv med framåtblickande material, tekniker och djärvt kreativt tänkande, är vår ambition att leverera ett nytt perspektiv på skandinavisk design.

DPJ – kontorsmöbler för den moderna arbetsplatsen

DPJ levererar kontorsmöbler och -inredning till små och stora företag såväl som privatpersoner. Vi levererar professionell kontorsinredning för alla miljöer, alltid med minst 5 års garanti. Här beställer du möbler för kontor med prisgaranti och snabb leverans.

DPJ – kontorsmöbler i Stockholm och på nätet

I vår online-butik hittar du ett stort urval av inredning och möbler för kontor. Här finns kontorsmöbler i alla kategorier och något för varje kontor. Beställ en hel uppsättning av nya kontorsstolar, eller köp ett skrivbord till hemmakontoret.

 • Ergonomiska kontorsmöbler

  Bekväma kontorsmöbler som avlastar och främjar en god hälsa är väl investerade pengar. Hos DPJ hittar du ergonomiska möbler för alla ändamål, från justerbara skrivbord till ergonomiska stolar som kan ställas in optimalt för varje användare.

 • Skrivbord

  I vårt breda sortiment av skrivbord hittar du något som passar alla kontor och arbetsrum. Här finns allt från små och enkla fasta skrivbord med T-stativ till höj- och sänkbara skrivbord som uppmuntrar till ergonomiska arbetsplatser. Välj mellan raka skrivbord och platseffektiva hörnskrivbord – här hittar du något för alla lokaler.

 • Kontorsstolar

  De flesta kontorsanställda spenderar många timmar om dagen sittandes i en kontorsstol. Som alla våra kontorsmöbler är våra kontorsstolar därför av hög kvalitet, och i vårt breda utbud hittar du stolar som passar till alla kontor. Här hittar du så klart även ergonomiska kontorsstolar med fokus på en hälsosam arbetsställning.

 • Ljudabsorbenter

  Ljudnivån är en viktig faktor för en god arbetsmiljö, och med ljudabsorbenter av hög kvalitet kan du med hjälp av kontorsinredningen skapa en sundare ljudmiljö och en mer effektiv arbetsplats. Här finns ljudabsorbenter i form av skärmväggar och takabsorbenter, men även ljudabsorberande kontorsmöbler och hela fristående ljudisolerande rum. I vårt breda sortiment hittar du även andra kontorsmöbler och inredning för kontoret. Söker du ett speciellt varumärke, färg eller material? Kontakta oss, så hjälper vi dig personligen.

DPJ Workspace – kontorsmöbler i butik och webbshop

DPJ har utöver sin onlinebutik även en fysisk butik i Stockholm city där du kan känna på produkterna, och få hjälp med kontorsinredning, kontorsmöbler, konferensmöbler och allt annat som du behöver för ett välfungerande kontor med bra arbetsmiljö.

Vad våra kunder säger

Ett axplock av våra kunder

Mäklarhuset
TV4
Svenska Kyrkan
Google
Handelsbanken
Carlsberg
Försvarsmakten
Microsoft