Har du problem med att genomföra din beställning? Prova att byta din webbläsare!
-20%

Loungestol Tio Easy Chair

 • −20%

Tio Easy Chair är en elegant stapelbar loungestol tillverkad i pulverlackerat stål vilket gör att den passar för både inom- och utomhusbruk. Stolen ger loungen, altanen eller balkongen en vacker möbel med ett luftigt uttryck och vackra former.

 • Stapelbar upp till 4 stolar.
 • I tåligt pulverlackerat stål.
 • Lämplig för både inom- och utomhusbruk.
3 440,00 kr
4 300,00 kr
inkl. moms
stock Lagervara - Skickas inom 24 timmar
Sänk
Öka
Betala enkelt och smidigt med:
VISA Mastercard American Express Klarna
Prisgaranti
Vi matchar inte bara priset - vi slår det!
Snabb leverans
Din beställning behandlas omedelbart.
Minst 5 års garanti
Minst fem års garanti på hela sortimentet.
4,5 av 5 i betyg
Vi arbetar alltid med din upplevelse i fokus
VISA Mastercard American Express Klarna

Tio Easy Chair är en elegant stapelbar loungestol tillverkad i pulverlackerat stål vilket gör att den passar för både inom- och utomhusbruk. Stolen ger loungen, altanen eller balkongen en vacker möbel med ett luftigt uttryck och vackra former.

 • Stapelbar upp till 4 stolar.
 • I tåligt pulverlackerat stål.
 • Lämplig för både inom- och utomhusbruk.

Vacker och bekväm möbel för inom- och utomhusbruk

Tio Easy Chair är en staplingsbar stol tillverkad av pulverlackerat stål med en lätt bakåtlutad rygg och bred sits som gör det bekvämt att sitta. Dess konstruktion och tåliga material gör den lämplig för såväl inom- som utomhusbruk.

Produktdetaljer

Artikelnummer TI-02 02 00
Varumärke Massproductions
Höjd 67,9 cm
Bredd 59,6 cm
Djup 67,8 cm
Sitthöjd 39 cm
Vikt 6,25 kg
Material Pulverlackerat stål
Formgivare Chris Martin

Varumärke Massproductions

Massproductions

Massproductions är ett Stockholmsbaserat möbelföretag som leds av Chris Martin och Magnus Elebäck, båda erfarna designers. Massproductions utvecklar högkvalitativa, taktila möbler med en modern touch.

DPJ – kontorsmöbler för den moderna arbetsplatsen

DPJ levererar kontorsmöbler och -inredning till små och stora företag såväl som privatpersoner. Vi levererar professionell kontorsinredning för alla miljöer, alltid med minst 5 års garanti. Här beställer du möbler för kontor med prisgaranti och snabb leverans.

DPJ – kontorsmöbler i Stockholm och på nätet

I vår online-butik hittar du ett stort urval av inredning och möbler för kontor. Här finns kontorsmöbler i alla kategorier och något för varje kontor. Beställ en hel uppsättning av nya kontorsstolar, eller köp ett skrivbord till hemmakontoret.

 • Ergonomiska kontorsmöbler

  Bekväma kontorsmöbler som avlastar och främjar en god hälsa är väl investerade pengar. Hos DPJ hittar du ergonomiska möbler för alla ändamål, från justerbara skrivbord till ergonomiska stolar som kan ställas in optimalt för varje användare.

 • Skrivbord

  I vårt breda sortiment av skrivbord hittar du något som passar alla kontor och arbetsrum. Här finns allt från små och enkla fasta skrivbord med T-stativ till höj- och sänkbara skrivbord som uppmuntrar till ergonomiska arbetsplatser. Välj mellan raka skrivbord och platseffektiva hörnskrivbord – här hittar du något för alla lokaler.

 • Kontorsstolar

  De flesta kontorsanställda spenderar många timmar om dagen sittandes i en kontorsstol. Som alla våra kontorsmöbler är våra kontorsstolar därför av hög kvalitet, och i vårt breda utbud hittar du stolar som passar till alla kontor. Här hittar du så klart även ergonomiska kontorsstolar med fokus på en hälsosam arbetsställning.

 • Ljudabsorbenter

  Ljudnivån är en viktig faktor för en god arbetsmiljö, och med ljudabsorbenter av hög kvalitet kan du med hjälp av kontorsinredningen skapa en sundare ljudmiljö och en mer effektiv arbetsplats. Här finns ljudabsorbenter i form av skärmväggar och takabsorbenter, men även ljudabsorberande kontorsmöbler och hela fristående ljudisolerande rum. I vårt breda sortiment hittar du även andra kontorsmöbler och inredning för kontoret. Söker du ett speciellt varumärke, färg eller material? Kontakta oss, så hjälper vi dig personligen.

DPJ Workspace – kontorsmöbler i butik och webbshop

DPJ har utöver sin onlinebutik även en fysisk butik i Stockholm city där du kan känna på produkterna, och få hjälp med kontorsinredning, kontorsmöbler, konferensmöbler och allt annat som du behöver för ett välfungerande kontor med bra arbetsmiljö.

Vad våra kunder säger

Ett axplock av våra kunder

Mäklarhuset
TV4
Svenska Kyrkan
Google
Handelsbanken
Carlsberg
Försvarsmakten
Microsoft