Har du problem med att genomföra din beställning? Prova att byta din webbläsare!

Loungestol Hyg - Hög rygg, snurrstativ

Hyg är en trevlig loungestol med mjuka former, helklätt säte och smidigt snurrstativ. Det bekväma sätet består av gjutet PU-skum och ger extra stöd i ländryggen, vilket ger dig maximal komfort.

 • Säte och ländryggsstöd i gjutet PU-skum.
 • Dyna i mjukt, gjutet PU-skum.
 • Dekorativa sömmar.
 • Levereras monterad.
17 000,00 kr inkl. moms
VISA Mastercard American Express Klarna
Leveranstid: 4-8 veckor
Synergy - Bracket LDS23
Ultra Leather - Brandy 41574
Synergy - Partner LDS16
Synergy - Mix LDS17
Synergy - Level LDS20
Synergy - Bracket LDS23
Synergy - Seek LDS27
Synergy - Affix LDS32
Synergy - Couple LDS41
Synergy - Regard LDS54
Synergy - Affinity LDS74
Aluminium
Aluminium
Svart aluminium
Sänk
Öka
Minst 5 års garanti
Snabb leverans
Prisgaranti

Hyg är en trevlig loungestol med mjuka former, helklätt säte och smidigt snurrstativ. Det bekväma sätet består av gjutet PU-skum och ger extra stöd i ländryggen, vilket ger dig maximal komfort.

 • Säte och ländryggsstöd i gjutet PU-skum.
 • Dyna i mjukt, gjutet PU-skum.
 • Dekorativa sömmar.
 • Levereras monterad.

Helklädd i tyg eller läder

Hyg loungestol kommer med helklätt säte som går att få i flera milda färger. De sobra tygerna ger ett hemtrevligt och avslappnat intryck som gör stolen perfekt i loungen eller i hemmet.

Gjutet PU-skum

Stolens säte och sittdyna består av gjutet PU-skum vilket är ett väldigt bekvämt material som ger gott stöd åt kroppen. Sätet är även utrustat med ett ländryggsstöd som säkerställer att du sitter med hög komfort.

Smidigt snurrstativ

Denna loungestol kommer med ett smidigt snurrstativ i naturlig eller svartlackerad aluminium. Tack vare detta kan du snurra stolen åt valfritt håll för att se och prata med andra i rummet.

Tyger

Tyg

Level LDS20

Tyg

Affix LDS32

Tyg

Bracket LDS23

Tyg

Regard LDS54

Tyg

Partner LDS16

Tyg

Mix LDS17

Tyg

Couple LDS41

Tyg

Seek LDS27

Tyg

Affinity LDS74

Tyg

Ultra Leather - Brandy 41574

Produktdetaljer

Artikelnummer 603825-SynergyLDS23
Varumärke Normann Copenhagen
Höjd 107,5 cm
Längd 84,5 cm
Djup 83,5 cm
Sitthöjd 40 cm
Vikt 20,8 kg
Material PU-skum, Aluminium
Formgivare Simon Legald
Normann Copenhagen

Danska designföretaget Normann Copenhagen skapar originella och innovativa produkter som genom enkel och modern formgivning är lika aktuella idag, som imorgon. Genom att utmana det konventionella tänkandet lyckas Normann Copenhagen göra det vanliga till något extraordinärt i sin fantastiska design.

DPJ – kontorsmöbler för den moderna arbetsplatsen

DPJ levererar kontorsmöbler och kontorsinredning till små och stora företag, och vi hjälper självklart även dig som privatperson. Vi levererar professionell kontorsinredning för alla miljöer, alltid med minst 5 års garanti.

DPJ – kontorsmöbler i Stockholm och på nätet

I vår online-butik hittar du ett stort urval av den vanligaste inredningen för kontor. Här finns kontorsmöbler i alla kategorier och något för varje kontor.

 • Skrivbord

  I vårt breda sortiment av skrivbord hittar du något som passar alla kontor och arbetsrum. Här finns allt från små och enkla fasta skrivbord med T-stativ till höj- och sänkbara skrivbord som uppmuntrar till ergonomiska arbetsplatser. Välj mellan raka skrivbord och platseffektiva hörnskrivbord – här hittar du något för alla lokaler.

 • Kontorsstolar

  De flesta kontorsanställda spenderar många timmar om dagen sittandes i en kontorsstol. Våra kontorsstolar är därför av hög kvalitet, och i vårt breda utbud hittar du kontorsstolar som passar till alla kontor. Här hittar du så klart även ergonomiska kontorsstolar med fokus på en hälsosam arbetsställning.

 • Ljudabsorbenter

  Ljudnivåer är en viktig aspekt av en bra arbetsmiljö, och med ljudabsorbenter av hög kvalitet kan du med hjälp av kontorsinredningen skapa en sundare ljudmiljö och en mer effektiv arbetsplats. Här finns ljudabsorbenter i form av skärmväggar och takabsorbenter, men även ljudabsorberande möbler och hela fristående ljudisolerande rum.

  I vårt breda sortiment hittar du även andra kontorsmöbler och inredning för kontoret. Söker du ett speciellt varumärke, färg eller material? Kontakta oss, så hjälper vi dig personligen.

DPJ Workspace – butik och webbshop

DPJ har utöver sin onlinebutik även en fysisk butik i Stockholm city där du kan känna på produkterna, och få hjälp med kontorsinredning, kontorsmöbler, konferensmöbler och allt annat som du behöver för ett välfungerande kontor med bra arbetsmiljö.

Ett axplock av våra kunder

Mäklarhuset
TV4
Svenska Kyrkan
Google
Handelsbanken
Carlsberg
Försvarsmakten
Microsoft