Har du problem med att genomföra din beställning? Prova att byta din webbläsare!

Loungestol My Chair

My Chair är en tidlös loungestol i träfaner där både rygg och sits är mjukt rundade för hög sittkomfort. De härligt utställda benen bidrar till stolens luftiga design som enkelt smälter in i omgivningen.

 • Gjutet säte som rör sig försiktigt med kroppen.
 • Neutral men karaktärsfull design.
3 425,00 kr inkl. moms
VISA Mastercard American Express Klarna
Leveranstid: 4-8 veckor
Björk
Björk
Valnöt
Sänk
Öka
Minst 5 års garanti
Snabb leverans
Prisgaranti

My Chair är en tidlös loungestol i träfaner där både rygg och sits är mjukt rundade för hög sittkomfort. De härligt utställda benen bidrar till stolens luftiga design som enkelt smälter in i omgivningen.

 • Gjutet säte som rör sig försiktigt med kroppen.
 • Neutral men karaktärsfull design.

Produktdetaljer

Artikelnummer 601298
Varumärke Normann Copenhagen
Höjd 72 cm
Längd 58 cm
Djup 67 cm
Sitthöjd 38,5 cm
Vikt 7,9 kg
Material Björk / Valnöt
Formgivare Nicholai Wiig Hansen
Normann Copenhagen

Danska designföretaget Normann Copenhagen skapar originella och innovativa produkter som genom enkel och modern formgivning är lika aktuella idag, som imorgon. Genom att utmana det konventionella tänkandet lyckas Normann Copenhagen göra det vanliga till något extraordinärt i sin fantastiska design.

DPJ – kontorsmöbler för den moderna arbetsplatsen

DPJ levererar kontorsmöbler och kontorsinredning till små och stora företag, och vi hjälper självklart även dig som privatperson. Vi levererar professionell kontorsinredning för alla miljöer, alltid med minst 5 års garanti.

DPJ – kontorsmöbler i Stockholm och på nätet

I vår online-butik hittar du ett stort urval av den vanligaste inredningen för kontor. Här finns kontorsmöbler i alla kategorier och något för varje kontor.

 • Skrivbord

  I vårt breda sortiment av skrivbord hittar du något som passar alla kontor och arbetsrum. Här finns allt från små och enkla fasta skrivbord med T-stativ till höj- och sänkbara skrivbord som uppmuntrar till ergonomiska arbetsplatser. Välj mellan raka skrivbord och platseffektiva hörnskrivbord – här hittar du något för alla lokaler.

 • Kontorsstolar

  De flesta kontorsanställda spenderar många timmar om dagen sittandes i en kontorsstol. Våra kontorsstolar är därför av hög kvalitet, och i vårt breda utbud hittar du kontorsstolar som passar till alla kontor. Här hittar du så klart även ergonomiska kontorsstolar med fokus på en hälsosam arbetsställning.

 • Ljudabsorbenter

  Ljudnivåer är en viktig aspekt av en bra arbetsmiljö, och med ljudabsorbenter av hög kvalitet kan du med hjälp av kontorsinredningen skapa en sundare ljudmiljö och en mer effektiv arbetsplats. Här finns ljudabsorbenter i form av skärmväggar och takabsorbenter, men även ljudabsorberande möbler och hela fristående ljudisolerande rum.

  I vårt breda sortiment hittar du även andra kontorsmöbler och inredning för kontoret. Söker du ett speciellt varumärke, färg eller material? Kontakta oss, så hjälper vi dig personligen.

DPJ Workspace – butik och webbshop

DPJ har utöver sin onlinebutik även en fysisk butik i Stockholm city där du kan känna på produkterna, och få hjälp med kontorsinredning, kontorsmöbler, konferensmöbler och allt annat som du behöver för ett välfungerande kontor med bra arbetsmiljö.

Ett axplock av våra kunder

Mäklarhuset
TV4
Svenska Kyrkan
Google
Handelsbanken
Carlsberg
Försvarsmakten
Microsoft