Bord Palissade Table - 170 x 90 cm

Palissade Table är ett vackert bord i metall som har behandlats för att tåla utomhusbruk. Den luftiga designen gör att bordet enkelt smälter in på balkongen, serveringen eller i trädgården.

 • Luftig och stabil konstruktion i metall.
 • Finns som varmförzinkad för extra tålighet. 
 • Kräver endast lättare montering av benen.
8 850,00 kr inkl. moms
VISA Mastercard American Express Klarna
Leveranstid: 4-6 veckor
Olive Green
Sky Grey
Anthracite
Hot Galvanized
Olive Green
Sänk
Öka
Minst 5 års garanti
Snabb leverans
Prisgaranti

Palissade Table är ett vackert bord i metall som har behandlats för att tåla utomhusbruk. Den luftiga designen gör att bordet enkelt smälter in på balkongen, serveringen eller i trädgården.

 • Luftig och stabil konstruktion i metall.
 • Finns som varmförzinkad för extra tålighet. 
 • Kräver endast lättare montering av benen.

Behandlad för att klara utomhusbruk

Palissade Table kommer i pulverlackerat stål som har behandlats med en primer som är särskilt utformad för utomhusmöbler. Detta gör att bordet har en tålig yta som minskar risken för korrosion och som håller bordet vackert under lång tid.

Ökad motståndskraft med varmförzinkning

Önskar du en extra slitstark finish kan du beställa Palissade Table som Hot Galvanized. Det innebär att stålet doppats i nedsmält zink, vilket gör ytan motståndskraftig mot korrosion och gör behovet av underhåll överflödigt.

Luftig design som smälter in

Bordet har en luftig design med ribbor som gör att bordsskivan är väldigt enkel att borsta ren från smuts och smulor. Designen gör även att bordet alltid smälter in i omgivningen på ett fint sätt, oavsett om du bor mitt i stan eller i en mer lantlig miljö.

Mixa och matcha färger

Kombinera gärna ditt bord med andra möbler ur Palissade-serien och välj själv hur du vill mixa och matcha färgerna på ditt möblemang. Precis som den övriga serien kommer detta bord i tre diskreta men vackra färger, samt som varmförzinkad. 

Dimensioner

Totala mått: 170x90 cm. Mått på övre bordsyta: 160x80 cm.

Produktdetaljer

Artikelnummer 812073-150
Varumärke HAY
Höjd 74
Bredd 80 cm
Längd 160 cm
Vikt 15kg

Nerladdning

HAY

HAY grundades 2002 och inom ett år lanserade företaget sin första möbelkollektion på den internationella möbelmässan IMM i Köln. Detta markerade början av den internationella ambitionen som HAY har drivit under det senaste decenniet: att skapa hållbara kvalitetsmöbler till rimliga priser, för att så många som möjligt ska kunna njuta av utmärkt design.

DPJ – kontorsmöbler för den moderna arbetsplatsen

DPJ levererar kontorsmöbler och kontorsinredning till små och stora företag, och vi hjälper självklart även dig som privatperson. Vi levererar professionell kontorsinredning för alla miljöer, alltid med minst 5 års garanti.

DPJ – kontorsmöbler i Stockholm och på nätet

I vår online-butik hittar du ett stort urval av den vanligaste inredningen för kontor. Här finns kontorsmöbler i alla kategorier och något för varje kontor.

 • Skrivbord

  I vårt breda sortiment av skrivbord hittar du något som passar alla kontor och arbetsrum. Här finns allt från små och enkla fasta skrivbord med T-stativ till höj- och sänkbara skrivbord som uppmuntrar till ergonomiska arbetsplatser. Välj mellan raka skrivbord och platseffektiva hörnskrivbord – här hittar du något för alla lokaler.

 • Kontorsstolar

  De flesta kontorsanställda spenderar många timmar om dagen sittandes i en kontorsstol. Våra kontorsstolar är därför av hög kvalitet, och i vårt breda utbud hittar du kontorsstolar som passar till alla kontor. Här hittar du så klart även ergonomiska kontorsstolar med fokus på en hälsosam arbetsställning.

 • Ljudabsorbenter

  Ljudnivåer är en viktig aspekt av en bra arbetsmiljö, och med ljudabsorbenter av hög kvalitet kan du med hjälp av kontorsinredningen skapa en sundare ljudmiljö och en mer effektiv arbetsplats. Här finns ljudabsorbenter i form av skärmväggar och takabsorbenter, men även ljudabsorberande möbler och hela fristående ljudisolerande rum.

  I vårt breda sortiment hittar du även andra kontorsmöbler och inredning för kontoret. Söker du ett speciellt varumärke, färg eller material? Kontakta oss, så hjälper vi dig personligen.

DPJ Workspace – butik och webbshop

DPJ har utöver sin onlinebutik även en fysisk butik i Stockholm city där du kan känna på produkterna, och få hjälp med kontorsinredning, kontorsmöbler, konferensmöbler och allt annat som du behöver för ett välfungerande kontor med bra arbetsmiljö.

Ett axplock av våra kunder

Mäklarhuset
TV4
Svenska Kyrkan
Google
Handelsbanken
Carlsberg
Försvarsmakten
Microsoft

Handlar du som företag eller privatperson?

Välj nedan hur du vill se våra priser