Matbord Circular™ - 120 cm

Matbord Circular™ - 145 cm

Ett stiligt matbord med en rund och extra rymlig bordsskiva på 145 centimeter i diameter. Bordsskivan har en matt yta i reptåligt Fenix laminat och kanten är täckt med en list i aluminium.

 • Bordsskiva med tålig Fenix laminat.
 • Enkel att rengöra.
 • Fotkryss och ben i polerad aluminium.

Obs! Bilderna visar Circular i storlek 120 cm i diameter

31 850,00 kr inkl. moms
VISA Mastercard American Express Klarna
Leveranstid: 4-7 veckor
Svart
Svart
Vit
Brown Ottawa
Grey Bromo
Grey Efeso
Sänk
Öka
Minst 5 års garanti
Snabb leverans
Prisgaranti

Ett stiligt matbord med en rund och extra rymlig bordsskiva på 145 centimeter i diameter. Bordsskivan har en matt yta i reptåligt Fenix laminat och kanten är täckt med en list i aluminium.

 • Bordsskiva med tålig Fenix laminat.
 • Enkel att rengöra.
 • Fotkryss och ben i polerad aluminium.

Obs! Bilderna visar Circular i storlek 120 cm i diameter

Reptålig bordsskiva i Fenix laminat

Den cirkulära bordsskivan består av en 2,2 centimeter tjock spånskiva klädd i Fenix laminat. Fenix laminat är extra reptåligt och har en lågreflekterande, matt yta som döljer fingeravtryck och är enkel att torka av.

Smälter in i de flesta miljöer

Den stilrena designen gör att bordet smälter in i de flesta offentliga miljöer så som kontor, matsalar och kaféer. Bordet kan även med fördel användas i privata kök och matrum för att ge hemmet en avskalad och modern touch.

Produktdetaljer

Artikelnummer A826
Varumärke Fritz Hansen
Höjd 72 cm
Diameter 145 cm
Material Spånskiva, Fenix laminat, aluminium
Garanti 5 år
Formgivare Arne Jacobsen, Piet Hein, Bruno Mathsson
Fritz Hansen

Republic of Fritz Hansen är ett exklusivt, internationellt designvarumärke, vars tidlösa samling enat världsberömda, klassiska och moderna möbler, lampor och accessoarer.

DPJ – kontorsmöbler för den moderna arbetsplatsen.

DPJ levererar kontorsmöbler och kontorsinredning till små och stora företag, och vi hjälper självklart även dig som privatperson. Vi levererar professionell kontorsinredning för alla miljöer, alltid med minst 5 års garanti.

DPJ – kontorsmöbler i Stockholm och på nätet

I vår online-butik hittar du ett stort urval av den vanligaste inredningen för kontor. Här finns kontorsmöbler i alla kategorier och något för varje kontor.

 • Skrivbord

  I vårt breda sortiment av skrivbord hittar du något som passar alla kontor och arbetsrum. Här finns allt från små och enkla fasta skrivbord med T-stativ till höj- och sänkbara skrivbord som uppmuntrar till ergonomiska arbetsplatser. Välj mellan raka skrivbord och platseffektiva hörnskrivbord – här hittar du något för alla lokaler.

 • Kontorsstolar

  De flesta kontorsanställda spenderar många timmar om dagen sittandes i en kontorsstol. Våra kontorsstolar är därför av hög kvalitet, och i vårt breda utbud hittar du kontorsstolar som passar till alla kontor. Här hittar du så klart även ergonomiska kontorsstolar med fokus på en hälsosam arbetsställning.

 • Konferensmöbler

  Till mötesrum och konferenslokaler har vi ett stort sortiment konferensmöbler, med allt du behöver för lyckade möten och evenemang. Här kan du hitta allt från platseffektiva konferensstolar och konferensbord, till skåp, scener och teknik för ljud och bild.

 • Ljudabsorbenter

  Ljudnivåer är en viktig aspekt av en bra arbetsmiljö, och med ljudabsorbenter av hög kvalitet kan du med hjälp av kontorsinredningen skapa en sundare ljudmiljö och en mer effektiv arbetsplats. Här finns ljudabsorbenter i form av skärmväggar och takabsorbenter, men även ljudabsorberande möbler och hela fristående ljudisolerande rum.

  I vårt breda sortiment hittar du även andra kontorsmöbler och inredning för kontoret. Söker du ett speciellt varumärke, färg eller material? Kontakta oss, så hjälper vi dig personligen.

DPJ Workspace – butik och webbshop

DPJ har utöver sin onlinebutik även en fysisk butik i Stockholm city där du kan känna på produkterna, och få hjälp med kontorsinredning, kontorsmöbler, konferensmöbler och allt annat som du behöver för ett välfungerande kontor med bra arbetsmiljö.

Ett axplock av våra kunder

Mäklarhuset
TV4
Svenska Kyrkan
Google
Handelsbanken
Carlsberg
Försvarsmakten
Microsoft

Handlar du som företag eller privatperson?

Välj nedan hur du vill se våra priser