info Har du problem med att genomföra din beställning? Prova att byta din webbläsare!
Spara 500,00 kr Palissade Chair
Palissade Chair
HAY

Stol Palissade Chair

 • -500,00 kr

Palissade Chair är en vacker stol som är behandlad för att tåla utomhusbruk. Den luftiga designen gör att stolen sömlöst smälter in överallt, vilket gör den lika fin på uteserveringen som i trädgården.

 • Tillverkad för hand.
 • Kräver ingen montering.
 • Behandlad för att tåla utomhusbruk.
 • Luftig och stabil konstruktion i metall.
 • Finns som varmförzinkad för extra tålighet.
 • Stapelbar upp till åtta stolar.
2 625,00 kr
3 125,00 kr
VISA Mastercard American Express Klarna
stock Lagervara - Skickas inom 24 timmar
Olive Green
Sky Grey
Anthracite
Hot Galvanized
Olive Green
Sänk
Öka
tag
Prisgaranti
Vi matchar inte bara priset - vi slår det!
truck
Snabb leverans
Din beställning behandlas omedelbart.
award
Minst 5 års garanti
Minst fem års garanti på hela sortimentet.
star
4,5 av 5 i betyg
Vi arbetar alltid med din upplevelse i fokus
VISA Mastercard American Express Klarna

Palissade Chair är en vacker stol som är behandlad för att tåla utomhusbruk. Den luftiga designen gör att stolen sömlöst smälter in överallt, vilket gör den lika fin på uteserveringen som i trädgården.

 • Tillverkad för hand.
 • Kräver ingen montering.
 • Behandlad för att tåla utomhusbruk.
 • Luftig och stabil konstruktion i metall.
 • Finns som varmförzinkad för extra tålighet.
 • Stapelbar upp till åtta stolar.

Handtillverkad i stål

Varje stol tillverkas för hand och består av en svetsad stålkonstruktion med glidfötter i plast. Då stolen kommer i ett stycke kräver den ingen montering.

Behandlad för att klara utomhusbruk

Det pulverlackerade stålet har behandlats med en primer som är särskilt utformad för utomhusmöbler. Detta gör att stolen har en tålig yta som minskar risken för korrosion och som håller stolen vacker under lång tid.

Ökad motståndskraft med varmförzinkning

Önskar du en extra slitstark finish kan du beställa stolen som Hot Galvanized. Det innebär att stålet doppats i nedsmält zink, vilket gör ytan motståndskraftig mot korrosion och gör behovet av underhåll överflödigt.

Luftig design som smälter in

Palissade Chair har en luftig design med ribbor som gör att den är väldigt enkel att borsta ren från smuts och smulor. Designen gör även att stolen alltid smälter in i omgivningen på ett fint sätt, oavsett om du bor mitt i stan eller i en mer lantlig miljö.

Mixa och matcha färger

Kombinera gärna din Palissade Chair med andra möbler ur Palissade-serien och välj själv hur du vill mixa och matcha färgerna på ditt möblemang. Precis som den övriga serien kommer denna stol i tre diskreta men vackra färger, samt som varmförzinkad.

Tillbehör

DPJ – kontorsmöbler för den moderna arbetsplatsen

DPJ levererar kontorsmöbler och -inredning till små och stora företag såväl som privatpersoner. Vi levererar professionell kontorsinredning för alla miljöer, alltid med minst 5 års garanti. Här beställer du möbler för kontor med prisgaranti och snabb leverans.

DPJ – kontorsmöbler i Stockholm och på nätet

I vår online-butik hittar du ett stort urval av inredning och möbler för kontor. Här finns kontorsmöbler i alla kategorier och något för varje kontor. Beställ en hel uppsättning av nya kontorsstolar, eller köp ett skrivbord till hemmakontoret.

 • Ergonomiska kontorsmöbler

  Bekväma kontorsmöbler som avlastar och främjar en god hälsa är väl investerade pengar. Hos DPJ hittar du ergonomiska möbler för alla ändamål, från justerbara skrivbord till ergonomiska stolar som kan ställas in optimalt för varje användare.

 • Skrivbord

  I vårt breda sortiment av skrivbord hittar du något som passar alla kontor och arbetsrum. Här finns allt från små och enkla fasta skrivbord med T-stativ till höj- och sänkbara skrivbord som uppmuntrar till ergonomiska arbetsplatser. Välj mellan raka skrivbord och platseffektiva hörnskrivbord – här hittar du något för alla lokaler.

 • Kontorsstolar

  De flesta kontorsanställda spenderar många timmar om dagen sittandes i en kontorsstol. Som alla våra kontorsmöbler är våra kontorsstolar därför av hög kvalitet, och i vårt breda utbud hittar du stolar som passar till alla kontor. Här hittar du så klart även ergonomiska kontorsstolar med fokus på en hälsosam arbetsställning.

 • Ljudabsorbenter

  Ljudnivån är en viktig faktor för en god arbetsmiljö, och med ljudabsorbenter av hög kvalitet kan du med hjälp av kontorsinredningen skapa en sundare ljudmiljö och en mer effektiv arbetsplats. Här finns ljudabsorbenter i form av skärmväggar och takabsorbenter, men även ljudabsorberande kontorsmöbler och hela fristående ljudisolerande rum. I vårt breda sortiment hittar du även andra kontorsmöbler och inredning för kontoret. Söker du ett speciellt varumärke, färg eller material? Kontakta oss, så hjälper vi dig personligen.

DPJ Workspace – kontorsmöbler i butik och webbshop

DPJ har utöver sin onlinebutik även en fysisk butik i Stockholm city där du kan känna på produkterna, och få hjälp med kontorsinredning, kontorsmöbler, konferensmöbler och allt annat som du behöver för ett välfungerande kontor med bra arbetsmiljö.

Vad våra kunder säger

Ett axplock av våra kunder

Mäklarhuset
TV4
Svenska Kyrkan
Google
Handelsbanken
Carlsberg
Försvarsmakten
Microsoft