Stol 13Eighty Chair

 • -250,00 kr

13Eighty är en smäcker och stilren stol, där sätet i polypropylen kommer med dekorativa hål som leker med ljus och skuggor. Stolen är behandlad för att tåla utomhusbruk, men passar lika bra inomhus.

 • Med dekorativa hål som håller regnvatten borta.
 • Lätt att torka av och hålla ren.
 • Stapelbar upp till tio stolar.
 • Lämplig för både inom- och utomhusbruk.
2 225,00 kr inkl. moms
Ord.pris 2 475,00 kr /
Spara 250,00 kr
VISA Mastercard American Express Klarna
Leveranstid: 4-6 veckor
Soft Black
Soft Black
Soft Blue
Chalk White
Sänk
Öka
Minst 5 års garanti
Snabb leverans
Prisgaranti

13Eighty är en smäcker och stilren stol, där sätet i polypropylen kommer med dekorativa hål som leker med ljus och skuggor. Stolen är behandlad för att tåla utomhusbruk, men passar lika bra inomhus.

 • Med dekorativa hål som håller regnvatten borta.
 • Lätt att torka av och hålla ren.
 • Stapelbar upp till tio stolar.
 • Lämplig för både inom- och utomhusbruk.

Smäcker stol som enkelt smälter in

13Eighty kommer i en stilren och minimalistisk design som passar lika bra hemma i trädgården som på den stora uteserveringen. Stolen kommer i tre sobra färger som gör det enkelt för dig att matcha stolen med övrig inredning.

Lätt att torka av och hålla ren

Sätet i tålig polypropylen är lätt att torka av och kommer med många dekorativa, och funktionella, hål vilket gör att regnvatten inte samlas i stolen och smulor och annat smuts är enkelt att borsta bort.

Produktdetaljer

Artikelnummer 199571-200
Varumärke HAY
Bredd 53 cm
Höjd 82 cm
Djup 53 cm
Sitthöjd 46 cm
Material Polypropylen, Pulverlackerat stål
Formgivare Scholten & Baijings
HAY

HAY grundades 2002 och inom ett år lanserade företaget sin första möbelkollektion på den internationella möbelmässan IMM i Köln. Detta markerade början av den internationella ambitionen som HAY har drivit under det senaste decenniet: att skapa hållbara kvalitetsmöbler till rimliga priser, för att så många som möjligt ska kunna njuta av utmärkt design.

DPJ – kontorsmöbler för den moderna arbetsplatsen

DPJ levererar kontorsmöbler och kontorsinredning till små och stora företag, och vi hjälper självklart även dig som privatperson. Vi levererar professionell kontorsinredning för alla miljöer, alltid med minst 5 års garanti.

DPJ – kontorsmöbler i Stockholm och på nätet

I vår online-butik hittar du ett stort urval av den vanligaste inredningen för kontor. Här finns kontorsmöbler i alla kategorier och något för varje kontor.

 • Skrivbord

  I vårt breda sortiment av skrivbord hittar du något som passar alla kontor och arbetsrum. Här finns allt från små och enkla fasta skrivbord med T-stativ till höj- och sänkbara skrivbord som uppmuntrar till ergonomiska arbetsplatser. Välj mellan raka skrivbord och platseffektiva hörnskrivbord – här hittar du något för alla lokaler.

 • Kontorsstolar

  De flesta kontorsanställda spenderar många timmar om dagen sittandes i en kontorsstol. Våra kontorsstolar är därför av hög kvalitet, och i vårt breda utbud hittar du kontorsstolar som passar till alla kontor. Här hittar du så klart även ergonomiska kontorsstolar med fokus på en hälsosam arbetsställning.

 • Ljudabsorbenter

  Ljudnivåer är en viktig aspekt av en bra arbetsmiljö, och med ljudabsorbenter av hög kvalitet kan du med hjälp av kontorsinredningen skapa en sundare ljudmiljö och en mer effektiv arbetsplats. Här finns ljudabsorbenter i form av skärmväggar och takabsorbenter, men även ljudabsorberande möbler och hela fristående ljudisolerande rum.

  I vårt breda sortiment hittar du även andra kontorsmöbler och inredning för kontoret. Söker du ett speciellt varumärke, färg eller material? Kontakta oss, så hjälper vi dig personligen.

DPJ Workspace – butik och webbshop

DPJ har utöver sin onlinebutik även en fysisk butik i Stockholm city där du kan känna på produkterna, och få hjälp med kontorsinredning, kontorsmöbler, konferensmöbler och allt annat som du behöver för ett välfungerande kontor med bra arbetsmiljö.

Ett axplock av våra kunder

Mäklarhuset
TV4
Svenska Kyrkan
Google
Handelsbanken
Carlsberg
Försvarsmakten
Microsoft

Handlar du som företag eller privatperson?

Välj nedan hur du vill se våra priser