TOPSELLER
Black 2118

Dining Chair Click - med armstöd och hög rygg

 • På rea!
 • -25,00 kr

Stolen Click kommer med hög rygg, armstöd i bambu samt säte av plastlameller som går att få i flera lekfulla färger. Den bekväma ryggen gör stolen lika perfekt för uteserveringen som för balkongen.

 • Tål utomhusbruk.
 • Går att stapla.
 • Med glidfötter.
 • Nätt men stadig ram.
2 225,00 kr inkl. moms
Ord.pris 2 250,00 kr /
Spara 25,00 kr
VISA Mastercard American Express Klarna
Leveranstid: 2-3 veckor
Black
Black
Pine Green
Paprika
Sand
Dark grey
Olive green
Dusty light green
Petrol
Dusty light blue
Pigeon blue
Dark blue
Multi color 1 (red / yellow)
Multi color 2 (blue / green)
Sänk
Öka
Minst 5 års garanti
Snabb leverans
Prisgaranti

Stolen Click kommer med hög rygg, armstöd i bambu samt säte av plastlameller som går att få i flera lekfulla färger. Den bekväma ryggen gör stolen lika perfekt för uteserveringen som för balkongen.

 • Tål utomhusbruk.
 • Går att stapla.
 • Med glidfötter.
 • Nätt men stadig ram.

click_tall_back.jpg

click_new_banner_2.jpg

Produktdetaljer

Artikelnummer 10812-2018
Varumärke Houe
Bredd 55 cm
Höjd 82 cm
Djup 60 cm
Sitthöjd 45 cm
Material Ram: Pulverlackerad metall / Säte: Plastlameller / Armstöd: Bambu

Nerladdning

Houe

Det danska designhuset Houe grundades år 2007. De drivs av att skapa lyxiga produkter till vänliga priser genom att välja rätt lösningar och rätt material. Deras produkter är ett resultat av hög komfort och vacker design, och tillverkas endast i väletablerade fabriker.

DPJ – kontorsmöbler för den moderna arbetsplatsen

DPJ levererar kontorsmöbler och kontorsinredning till små och stora företag, och vi hjälper självklart även dig som privatperson. Vi levererar professionell kontorsinredning för alla miljöer, alltid med minst 5 års garanti.

DPJ – kontorsmöbler i Stockholm och på nätet

I vår online-butik hittar du ett stort urval av den vanligaste inredningen för kontor. Här finns kontorsmöbler i alla kategorier och något för varje kontor.

 • Skrivbord

  I vårt breda sortiment av skrivbord hittar du något som passar alla kontor och arbetsrum. Här finns allt från små och enkla fasta skrivbord med T-stativ till höj- och sänkbara skrivbord som uppmuntrar till ergonomiska arbetsplatser. Välj mellan raka skrivbord och platseffektiva hörnskrivbord – här hittar du något för alla lokaler.

 • Kontorsstolar

  De flesta kontorsanställda spenderar många timmar om dagen sittandes i en kontorsstol. Våra kontorsstolar är därför av hög kvalitet, och i vårt breda utbud hittar du kontorsstolar som passar till alla kontor. Här hittar du så klart även ergonomiska kontorsstolar med fokus på en hälsosam arbetsställning.

 • Ljudabsorbenter

  Ljudnivåer är en viktig aspekt av en bra arbetsmiljö, och med ljudabsorbenter av hög kvalitet kan du med hjälp av kontorsinredningen skapa en sundare ljudmiljö och en mer effektiv arbetsplats. Här finns ljudabsorbenter i form av skärmväggar och takabsorbenter, men även ljudabsorberande möbler och hela fristående ljudisolerande rum.

  I vårt breda sortiment hittar du även andra kontorsmöbler och inredning för kontoret. Söker du ett speciellt varumärke, färg eller material? Kontakta oss, så hjälper vi dig personligen.

DPJ Workspace – butik och webbshop

DPJ har utöver sin onlinebutik även en fysisk butik i Stockholm city där du kan känna på produkterna, och få hjälp med kontorsinredning, kontorsmöbler, konferensmöbler och allt annat som du behöver för ett välfungerande kontor med bra arbetsmiljö.

Ett axplock av våra kunder

Mäklarhuset
TV4
Svenska Kyrkan
Google
Handelsbanken
Carlsberg
Försvarsmakten
Microsoft

Handlar du som företag eller privatperson?

Välj nedan hur du vill se våra priser