Stol Mila - Set om 4, stapelbar

Mila är en praktisk, stapelbar stol för utomhusbruk som köpes i ett set om fyra stolar. En snygg stol som finns i flera trevliga färger och passar utmärkt som matstol på balkongen eller i trädgården. 

 • Smidigt 4-pack (angivet pris gäller per stol).
 • Stapelbar upp till 6 st.
 • Tål utomhusbruk.
 • Luftig och lätt design i förstärkt plast. 
 • Enkel att torka av och hålla ren.
2 200,00 kr inkl. moms
VISA Mastercard American Express Klarna
Leveranstid: 4-6 veckor
Black
Black
White
Red
Dark Green
Yellow
Beige
Sänk
Öka
Minst 5 års garanti
Snabb leverans
Prisgaranti

Mila är en praktisk, stapelbar stol för utomhusbruk som köpes i ett set om fyra stolar. En snygg stol som finns i flera trevliga färger och passar utmärkt som matstol på balkongen eller i trädgården. 

 • Smidigt 4-pack (angivet pris gäller per stol).
 • Stapelbar upp till 6 st.
 • Tål utomhusbruk.
 • Luftig och lätt design i förstärkt plast. 
 • Enkel att torka av och hålla ren.

Stapelbara stolar i 4-pack

Mila är en snygg och modern stol som här kommer i ett praktiskt set om fyra stolar. Stolarna går att stapla vilket gör de extra smidiga på den lilla balkongen eller uteplatsen där behovet av antalet sittplatser kan variera.

Lätta material som är enkla att städa

Stolarna består av polypropen som har förstärkts med glasfiber. Detta gör att stolarna är lätta, slitstarka och väldigt enkla att städa av. 

Finns i 6 trevliga färger

Mila finns i sex trevliga utföranden där färgspannet går från sober svart till klatschig gul. Stolarna är därför enkla att möblera med, oavsett om du önskar en mer elegant eller en mer lekfull känsla. 

Färg
Färg

Produktdetaljer

Artikelnummer SD2100-1769C
Varumärke Magis
Magis

Magis är ett familjeägt, italienskt företag grundat år 1976. De designar produkter som förkroppsligar starka idéer och har hög funktionalitet, åt kontor, hem och publika miljöer. De har ett eklektiskt sortiment då de värdesätter kreativ frihet framför konformitet. Alla deras produkter tillverkas i Italien.

DPJ – kontorsmöbler för den moderna arbetsplatsen.

DPJ levererar kontorsmöbler och kontorsinredning till små och stora företag, och vi hjälper självklart även dig som privatperson. Vi levererar professionell kontorsinredning för alla miljöer, alltid med minst 5 års garanti.

DPJ – kontorsmöbler i Stockholm och på nätet

I vår online-butik hittar du ett stort urval av den vanligaste inredningen för kontor. Här finns kontorsmöbler i alla kategorier och något för varje kontor.

 • Skrivbord

  I vårt breda sortiment av skrivbord hittar du något som passar alla kontor och arbetsrum. Här finns allt från små och enkla fasta skrivbord med T-stativ till höj- och sänkbara skrivbord som uppmuntrar till ergonomiska arbetsplatser. Välj mellan raka skrivbord och platseffektiva hörnskrivbord – här hittar du något för alla lokaler.

 • Kontorsstolar

  De flesta kontorsanställda spenderar många timmar om dagen sittandes i en kontorsstol. Våra kontorsstolar är därför av hög kvalitet, och i vårt breda utbud hittar du kontorsstolar som passar till alla kontor. Här hittar du så klart även ergonomiska kontorsstolar med fokus på en hälsosam arbetsställning.

 • Konferensmöbler

  Till mötesrum och konferenslokaler har vi ett stort sortiment konferensmöbler, med allt du behöver för lyckade möten och evenemang. Här kan du hitta allt från platseffektiva konferensstolar och konferensbord, till skåp, scener och teknik för ljud och bild.

 • Ljudabsorbenter

  Ljudnivåer är en viktig aspekt av en bra arbetsmiljö, och med ljudabsorbenter av hög kvalitet kan du med hjälp av kontorsinredningen skapa en sundare ljudmiljö och en mer effektiv arbetsplats. Här finns ljudabsorbenter i form av skärmväggar och takabsorbenter, men även ljudabsorberande möbler och hela fristående ljudisolerande rum.

  I vårt breda sortiment hittar du även andra kontorsmöbler och inredning för kontoret. Söker du ett speciellt varumärke, färg eller material? Kontakta oss, så hjälper vi dig personligen.

DPJ Workspace – butik och webbshop

DPJ har utöver sin onlinebutik även en fysisk butik i Stockholm city där du kan känna på produkterna, och få hjälp med kontorsinredning, kontorsmöbler, konferensmöbler och allt annat som du behöver för ett välfungerande kontor med bra arbetsmiljö.

Ett axplock av våra kunder

Mäklarhuset
TV4
Svenska Kyrkan
Google
Handelsbanken
Carlsberg
Försvarsmakten
Microsoft

Handlar du som företag eller privatperson?

Välj nedan hur du vill se våra priser