Har du problem med att genomföra din beställning? Prova att byta din webbläsare!

Stol - N02™ RECYCLE - med kromben

NO2 är en vacker stol med ett säreget ryggstöd med ett snyggt streck i bakkant. Stolen är tillverkad av återvunna hushållssopor som kan återvinnas igen och igen.

 • Sitthöjd på 46 centimeter.
 • Snyggt skålad rygg som ger en tuff och modern design.
 • Ben i kromat stål
2 700,00 kr
inkl. moms
stock Leveranstid: 4-6 veckor
Black
Black
Dark Blue
Dark Orange
Grå
Light Blue
Dark Red
Benvit
Sänk
Öka
Betala enkelt och smidigt med:
VISA Mastercard American Express Klarna
Prisgaranti
Vi matchar inte bara priset - vi slår det!
Snabb leverans
Din beställning behandlas omedelbart.
Minst 5 års garanti
Minst fem års garanti på hela sortimentet.
4,5 av 5 i betyg
Vi arbetar alltid med din upplevelse i fokus
VISA Mastercard American Express Klarna

NO2 är en vacker stol med ett säreget ryggstöd med ett snyggt streck i bakkant. Stolen är tillverkad av återvunna hushållssopor som kan återvinnas igen och igen.

 • Sitthöjd på 46 centimeter.
 • Snyggt skålad rygg som ger en tuff och modern design.
 • Ben i kromat stål

Säte

Stolens säte är gjord i ett enda stycke och finns i sju snygga färger. Den karaktäriseras med ett snyggt veck i bakkant på ryggen som också hjälper ryggen att få ett skönt stöd och behaglig support.

Historia

Stolen No 2 är formgiven av den japanska designern Oki Sato. Han driver designstudion "Nendo" i Tokyo men är född och uppvuxen i Toronto, Canada. Designbyrån har åstadkommit flera stora utmärkelser och priser genom åren, bl a  Red Rot Design Awards, Dezeen och Wallpaper.

Produktdetaljer

Artikelnummer NO2-215-Chrome
Varumärke Fritz Hansen
Höjd 81 cm
Bredd 54 cm
Djup 54 cm
Sitthöjd 46 cm
Vikt 5,8 kg
Garanti 5 år
Formgivare Oki Sato - Nendo Design

Varumärke Fritz Hansen

Fritz Hansen

Republic of Fritz Hansen är ett exklusivt, internationellt designvarumärke, vars tidlösa samling enat världsberömda, klassiska och moderna möbler, lampor och accessoarer.

DPJ – kontorsmöbler för den moderna arbetsplatsen

DPJ levererar kontorsmöbler och -inredning till små och stora företag såväl som privatpersoner. Vi levererar professionell kontorsinredning för alla miljöer, alltid med minst 5 års garanti. Här beställer du möbler för kontor med prisgaranti och snabb leverans.

DPJ – kontorsmöbler i Stockholm och på nätet

I vår online-butik hittar du ett stort urval av inredning och möbler för kontor. Här finns kontorsmöbler i alla kategorier och något för varje kontor. Beställ en hel uppsättning av nya kontorsstolar, eller köp ett skrivbord till hemmakontoret.

 • Ergonomiska kontorsmöbler

  Bekväma kontorsmöbler som avlastar och främjar en god hälsa är väl investerade pengar. Hos DPJ hittar du ergonomiska möbler för alla ändamål, från justerbara skrivbord till ergonomiska stolar som kan ställas in optimalt för varje användare.

 • Skrivbord

  I vårt breda sortiment av skrivbord hittar du något som passar alla kontor och arbetsrum. Här finns allt från små och enkla fasta skrivbord med T-stativ till höj- och sänkbara skrivbord som uppmuntrar till ergonomiska arbetsplatser. Välj mellan raka skrivbord och platseffektiva hörnskrivbord – här hittar du något för alla lokaler.

 • Kontorsstolar

  De flesta kontorsanställda spenderar många timmar om dagen sittandes i en kontorsstol. Som alla våra kontorsmöbler är våra kontorsstolar därför av hög kvalitet, och i vårt breda utbud hittar du stolar som passar till alla kontor. Här hittar du så klart även ergonomiska kontorsstolar med fokus på en hälsosam arbetsställning.

 • Ljudabsorbenter

  Ljudnivån är en viktig faktor för en god arbetsmiljö, och med ljudabsorbenter av hög kvalitet kan du med hjälp av kontorsinredningen skapa en sundare ljudmiljö och en mer effektiv arbetsplats. Här finns ljudabsorbenter i form av skärmväggar och takabsorbenter, men även ljudabsorberande kontorsmöbler och hela fristående ljudisolerande rum. I vårt breda sortiment hittar du även andra kontorsmöbler och inredning för kontoret. Söker du ett speciellt varumärke, färg eller material? Kontakta oss, så hjälper vi dig personligen.

DPJ Workspace – kontorsmöbler i butik och webbshop

DPJ har utöver sin onlinebutik även en fysisk butik i Stockholm city där du kan känna på produkterna, och få hjälp med kontorsinredning, kontorsmöbler, konferensmöbler och allt annat som du behöver för ett välfungerande kontor med bra arbetsmiljö.

Vad våra kunder säger

Ett axplock av våra kunder

Mäklarhuset
TV4
Svenska Kyrkan
Google
Handelsbanken
Carlsberg
Försvarsmakten
Microsoft