Har du problem med att genomföra din beställning? Prova att byta din webbläsare!

Stol Hyg - Helklädd

Hyg är en trevlig matstol med helklätt säte och smäckra ben i stål. Stolen har ett bekvämt säte stoppat med PU-skum, vilket säkerställer god sittkomfort under korta som långa middagar.

 • Bekvämt säte stoppat med PU-skum.
 • Dekorativa sömmar.
 • Levereras monterad.
 • Allt material går att återvinna.
5 575,00 kr inkl. moms
VISA Mastercard American Express Klarna
Leveranstid: 4-8 veckor
Oliv/Main Line Flax Kensington (MLF07)
Oliv/Main Line Flax Kensington (MLF07)
Sand/Synergy Tag (LDS33)
Sänk
Öka
Minst 5 års garanti
Snabb leverans
Prisgaranti

Hyg är en trevlig matstol med helklätt säte och smäckra ben i stål. Stolen har ett bekvämt säte stoppat med PU-skum, vilket säkerställer god sittkomfort under korta som långa middagar.

 • Bekvämt säte stoppat med PU-skum.
 • Dekorativa sömmar.
 • Levereras monterad.
 • Allt material går att återvinna.

Helklädd i tyg

Hyg matstol kommer med helklätt säte med olivgrönt eller sandfärgat tyg. De sobra tygerna ger ett hemtrevligt och avslappnat intryck som gör stolen perfekt för hemmet.

Mjuka former som smälter in

Stolen har mjuka, runda former samt klädsel och ben i samma färg, vilket ger stolen ett harmoniskt uttryck. Tack vare detta passar Hyg väldigt bra när du vill ha en vacker stol som inte sticker ut allt för mycket.

Produktdetaljer

Artikelnummer 603901-MainMLF07
Varumärke Normann Copenhagen
Höjd 84 cm
Längd 54 cm
Djup 55,5 cm
Sitthöjd 46 cm
Vikt 7,5 kg
Material Polypropen, pulverlackerat stål
Material stoppning PU-skum
Formgivare Simon Legald
Normann Copenhagen

Danska designföretaget Normann Copenhagen skapar originella och innovativa produkter som genom enkel och modern formgivning är lika aktuella idag, som imorgon. Genom att utmana det konventionella tänkandet lyckas Normann Copenhagen göra det vanliga till något extraordinärt i sin fantastiska design.

DPJ – kontorsmöbler för den moderna arbetsplatsen

DPJ levererar kontorsmöbler och kontorsinredning till små och stora företag, och vi hjälper självklart även dig som privatperson. Vi levererar professionell kontorsinredning för alla miljöer, alltid med minst 5 års garanti.

DPJ – kontorsmöbler i Stockholm och på nätet

I vår online-butik hittar du ett stort urval av den vanligaste inredningen för kontor. Här finns kontorsmöbler i alla kategorier och något för varje kontor.

 • Skrivbord

  I vårt breda sortiment av skrivbord hittar du något som passar alla kontor och arbetsrum. Här finns allt från små och enkla fasta skrivbord med T-stativ till höj- och sänkbara skrivbord som uppmuntrar till ergonomiska arbetsplatser. Välj mellan raka skrivbord och platseffektiva hörnskrivbord – här hittar du något för alla lokaler.

 • Kontorsstolar

  De flesta kontorsanställda spenderar många timmar om dagen sittandes i en kontorsstol. Våra kontorsstolar är därför av hög kvalitet, och i vårt breda utbud hittar du kontorsstolar som passar till alla kontor. Här hittar du så klart även ergonomiska kontorsstolar med fokus på en hälsosam arbetsställning.

 • Ljudabsorbenter

  Ljudnivåer är en viktig aspekt av en bra arbetsmiljö, och med ljudabsorbenter av hög kvalitet kan du med hjälp av kontorsinredningen skapa en sundare ljudmiljö och en mer effektiv arbetsplats. Här finns ljudabsorbenter i form av skärmväggar och takabsorbenter, men även ljudabsorberande möbler och hela fristående ljudisolerande rum.

  I vårt breda sortiment hittar du även andra kontorsmöbler och inredning för kontoret. Söker du ett speciellt varumärke, färg eller material? Kontakta oss, så hjälper vi dig personligen.

DPJ Workspace – butik och webbshop

DPJ har utöver sin onlinebutik även en fysisk butik i Stockholm city där du kan känna på produkterna, och få hjälp med kontorsinredning, kontorsmöbler, konferensmöbler och allt annat som du behöver för ett välfungerande kontor med bra arbetsmiljö.

Ett axplock av våra kunder

Mäklarhuset
TV4
Svenska Kyrkan
Google
Handelsbanken
Carlsberg
Försvarsmakten
Microsoft