Har du problem med att genomföra din beställning? Prova att byta din webbläsare!

Stol Just - på medar

Just är en vacker, stapelbar stol på medar med sits i gjuten träfaner som finns i svart och naturfärgat utförande. Perfekt för dig som vill ha snygga extrastolar eller håller i utbildningar och konferenser.

 • Stapelbar upp till 6 stolar.
 • Luftig och stilren design.
 • Går att torka av med fuktad trasa.
 • Levereras monterad.
2 060,00 kr inkl. moms
VISA Mastercard American Express Klarna
Leveranstid: 4-8 veckor
Svart/Svart
Svart/Svart
Svart/Ask
Svart/Ask
Krom/Ek
Svart/Krom
Sänk
Öka
Minst 5 års garanti
Snabb leverans
Prisgaranti

Just är en vacker, stapelbar stol på medar med sits i gjuten träfaner som finns i svart och naturfärgat utförande. Perfekt för dig som vill ha snygga extrastolar eller håller i utbildningar och konferenser.

 • Stapelbar upp till 6 stolar.
 • Luftig och stilren design.
 • Går att torka av med fuktad trasa.
 • Levereras monterad.

För hemmet, kontoret eller restaurangen

Just är en trevlig matstol som lämpar sig lika bra för hemmabruk som för användning på restaurang och kontor. Välj stolar i naturfärgad ek för en ljus och modern känsla, eller stolar i svart ask för en mer elegant look.

Stapelbar och smidig extrastol

Stolen går att stapla sex stycken på höjden, vilket gör den enkel att förvara. Detta gör Just till en utmärkt extrastol i hemmet eller som en smidig stol i utbildningssalar och konferenslokaler.

Produktdetaljer

Artikelnummer 602065
Varumärke Normann Copenhagen
Höjd 79 cm
Längd 53 cm
Djup 53 cm
Sitthöjd 45 cm
Vikt 6,3 kg
Material Lacquered Ash Veneer, Lacquered Oak Veneer or Painted and Lacquered Ash Veneer, Legs: Powder Coated Steel / Chrome
Formgivare Iskos-Berlin
Normann Copenhagen

Danska designföretaget Normann Copenhagen skapar originella och innovativa produkter som genom enkel och modern formgivning är lika aktuella idag, som imorgon. Genom att utmana det konventionella tänkandet lyckas Normann Copenhagen göra det vanliga till något extraordinärt i sin fantastiska design.

DPJ – kontorsmöbler för den moderna arbetsplatsen

DPJ levererar kontorsmöbler och kontorsinredning till små och stora företag, och vi hjälper självklart även dig som privatperson. Vi levererar professionell kontorsinredning för alla miljöer, alltid med minst 5 års garanti.

DPJ – kontorsmöbler i Stockholm och på nätet

I vår online-butik hittar du ett stort urval av den vanligaste inredningen för kontor. Här finns kontorsmöbler i alla kategorier och något för varje kontor.

 • Skrivbord

  I vårt breda sortiment av skrivbord hittar du något som passar alla kontor och arbetsrum. Här finns allt från små och enkla fasta skrivbord med T-stativ till höj- och sänkbara skrivbord som uppmuntrar till ergonomiska arbetsplatser. Välj mellan raka skrivbord och platseffektiva hörnskrivbord – här hittar du något för alla lokaler.

 • Kontorsstolar

  De flesta kontorsanställda spenderar många timmar om dagen sittandes i en kontorsstol. Våra kontorsstolar är därför av hög kvalitet, och i vårt breda utbud hittar du kontorsstolar som passar till alla kontor. Här hittar du så klart även ergonomiska kontorsstolar med fokus på en hälsosam arbetsställning.

 • Ljudabsorbenter

  Ljudnivåer är en viktig aspekt av en bra arbetsmiljö, och med ljudabsorbenter av hög kvalitet kan du med hjälp av kontorsinredningen skapa en sundare ljudmiljö och en mer effektiv arbetsplats. Här finns ljudabsorbenter i form av skärmväggar och takabsorbenter, men även ljudabsorberande möbler och hela fristående ljudisolerande rum.

  I vårt breda sortiment hittar du även andra kontorsmöbler och inredning för kontoret. Söker du ett speciellt varumärke, färg eller material? Kontakta oss, så hjälper vi dig personligen.

DPJ Workspace – butik och webbshop

DPJ har utöver sin onlinebutik även en fysisk butik i Stockholm city där du kan känna på produkterna, och få hjälp med kontorsinredning, kontorsmöbler, konferensmöbler och allt annat som du behöver för ett välfungerande kontor med bra arbetsmiljö.

Ett axplock av våra kunder

Mäklarhuset
TV4
Svenska Kyrkan
Google
Handelsbanken
Carlsberg
Försvarsmakten
Microsoft