Har du problem med att genomföra din beställning? Prova att byta din webbläsare!

Karmstol Knot

Knot är en charmig karmstol i ask där arm- och ryggstöd har länkats ihop med virat papperssnöre. Den rena designen för tankarna till 50-talets klassiska former och bidrar till Knots elegans.

 • Bekväm sits med lätt skålad form.
 • Stadiga armstöd samt ryggplatta i papperssnöre.
 • Ren och avskalad design. 
 • Levereras monterad.
 • Torkas av med fuktad trasa.
4 725,00 kr inkl. moms
VISA Mastercard American Express Klarna
Leveranstid: 4-8 veckor
Svart/Natur
Vit/Vit
Svart/Svart
Svart/Natur
Sänk
Öka
Minst 5 års garanti
Snabb leverans
Prisgaranti

Knot är en charmig karmstol i ask där arm- och ryggstöd har länkats ihop med virat papperssnöre. Den rena designen för tankarna till 50-talets klassiska former och bidrar till Knots elegans.

 • Bekväm sits med lätt skålad form.
 • Stadiga armstöd samt ryggplatta i papperssnöre.
 • Ren och avskalad design. 
 • Levereras monterad.
 • Torkas av med fuktad trasa.

En lyxigare matstol

Med sin eleganta och luftiga design med detaljer i papperssnöre, är Knot en bekväm karmstol som förhöjer inredningen. Använd Knot som en lyxig matstol i hemmet, på restaurangen eller på kaféet.

Armstöd och ryggplatta i papperssnöre

Ryggstödet sitter ihop med stolens armstöd med hjälp av papperssnören som har virats tajt runt träet. Det virade snörena ger även stolen ett par bekväma armstöd samt en skön ryggplatta som erbjuder optimal sittkomfort.  

Produktdetaljer

Artikelnummer 602011
Varumärke Normann Copenhagen
Bredd 58,5 cm
Höjd 72 cm
Djup 50,5 cm
Sitthöjd 43 cm
Vikt 5 kg
Material Ask, Papper
Formgivare Tatsuo Kuroda
Normann Copenhagen

Danska designföretaget Normann Copenhagen skapar originella och innovativa produkter som genom enkel och modern formgivning är lika aktuella idag, som imorgon. Genom att utmana det konventionella tänkandet lyckas Normann Copenhagen göra det vanliga till något extraordinärt i sin fantastiska design.

DPJ – kontorsmöbler för den moderna arbetsplatsen

DPJ levererar kontorsmöbler och kontorsinredning till små och stora företag, och vi hjälper självklart även dig som privatperson. Vi levererar professionell kontorsinredning för alla miljöer, alltid med minst 5 års garanti.

DPJ – kontorsmöbler i Stockholm och på nätet

I vår online-butik hittar du ett stort urval av den vanligaste inredningen för kontor. Här finns kontorsmöbler i alla kategorier och något för varje kontor.

 • Skrivbord

  I vårt breda sortiment av skrivbord hittar du något som passar alla kontor och arbetsrum. Här finns allt från små och enkla fasta skrivbord med T-stativ till höj- och sänkbara skrivbord som uppmuntrar till ergonomiska arbetsplatser. Välj mellan raka skrivbord och platseffektiva hörnskrivbord – här hittar du något för alla lokaler.

 • Kontorsstolar

  De flesta kontorsanställda spenderar många timmar om dagen sittandes i en kontorsstol. Våra kontorsstolar är därför av hög kvalitet, och i vårt breda utbud hittar du kontorsstolar som passar till alla kontor. Här hittar du så klart även ergonomiska kontorsstolar med fokus på en hälsosam arbetsställning.

 • Ljudabsorbenter

  Ljudnivåer är en viktig aspekt av en bra arbetsmiljö, och med ljudabsorbenter av hög kvalitet kan du med hjälp av kontorsinredningen skapa en sundare ljudmiljö och en mer effektiv arbetsplats. Här finns ljudabsorbenter i form av skärmväggar och takabsorbenter, men även ljudabsorberande möbler och hela fristående ljudisolerande rum.

  I vårt breda sortiment hittar du även andra kontorsmöbler och inredning för kontoret. Söker du ett speciellt varumärke, färg eller material? Kontakta oss, så hjälper vi dig personligen.

DPJ Workspace – butik och webbshop

DPJ har utöver sin onlinebutik även en fysisk butik i Stockholm city där du kan känna på produkterna, och få hjälp med kontorsinredning, kontorsmöbler, konferensmöbler och allt annat som du behöver för ett välfungerande kontor med bra arbetsmiljö.

Ett axplock av våra kunder

Mäklarhuset
TV4
Svenska Kyrkan
Google
Handelsbanken
Carlsberg
Försvarsmakten
Microsoft