Vårt bästa pris

Stol Atelier

  • -500,00 kr

Atelier präglas av sin nordiskt moderna design, med tunna linjer och eleganta detaljer. En bekväm och mångsidig stol som passar lika bra vid det privata hemmets mat- eller skrivbord, som i restaurangen.

  • Enkel att flytta runt.
  • Stapelbar upp till 7 stolar.
  • Smäcker och modern design.
Bra deal!
5 900,00 kr
Rek. pris: 6 400,00 kr
inkl. moms
stock Lagervara - Skickas inom 24 timmar
Svartlackerad bok
Naturlig ask
Naturlig ek
Naturlig bok
Svartlackerad bok
Rödlackerad bok
Grönlackerad bok
Sänk
Öka
VISA Mastercard American Express Klarna
10 års garanti
30 dagars ångerrätt
Över 300 000 nöjda kunder
105% prisgaranti

Atelier präglas av sin nordiskt moderna design, med tunna linjer och eleganta detaljer. En bekväm och mångsidig stol som passar lika bra vid det privata hemmets mat- eller skrivbord, som i restaurangen.

  • Enkel att flytta runt.
  • Stapelbar upp till 7 stolar.
  • Smäcker och modern design.

En mångsidig stol för alla tillfällen

Tack vare Ateliers smäckra siluett med tunna, geometriska linjer smälter stolen enkelt in i de allra flesta miljöer, såväl vid skrivbordet som i matsalen. Stolen har en låg vikt och är stapelbar, vilket gör den enkel att flytta runt samt förvara, och kan därför med fördel användas vid konferenser eller som snygga extrastolar hemma.

Välj bland träslag och färger

Atelier är tillverkad av solid bok, ask eller ek där sitsen har en kärna av bokplywood och toppytan är vackert fanerad. Varianterna i ask och ek är klarlackerade, medan bokvarianten går att få med naturlig klarlack eller som lackerad i svart, grön eller mörkröd. 

DPJ – kontorsmöbler för den moderna arbetsplatsen

DPJ levererar kontorsmöbler och inredning till små och stora företag såväl som privatpersoner. Vi levererar professionell kontorsinredning för alla miljöer, alltid med minst 10 års garanti. Här beställer du möbler för kontor med prisgaranti och snabb leverans.

DPJ – kontorsmöbler på nätet

I vår online-butik hittar du ett stort urval av inredning och möbler för kontor. Här finns kontorsmöbler i alla kategorier och något för varje kontor. Beställ en hel uppsättning av nya kontorsstolar, eller köp ett skrivbord till hemmakontoret.

Ergonomiska kontorsmöbler

Bekväma kontorsmöbler som avlastar och främjar en god hälsa är väl investerade pengar. Hos DPJ hittar du ergonomiska möbler för alla ändamål, från justerbara skrivbord till ergonomiska stolar som kan ställas in optimalt för varje användare.

Skrivbord

I vårt breda sortiment av skrivbord hittar du något som passar alla kontor och arbetsrum. Här finns allt från små och enkla fasta skrivbord med T-stativ till höj- och sänkbara skrivbord som uppmuntrar till ergonomiska arbetsplatser. Välj mellan raka skrivbord och platseffektiva hörnskrivbord – här hittar du något för alla lokaler.

Kontorsstolar

De flesta kontorsanställda spenderar många timmar om dagen sittandes i en kontorsstol. Som alla våra kontorsmöbler är våra kontorsstolar därför av hög kvalitet, och i vårt breda utbud hittar du stolar som passar till alla kontor. Här hittar du så klart även ergonomiska kontorsstolar med fokus på en hälsosam arbetsställning.

Ljudabsorbenter

Ljudnivån är en viktig faktor för en god arbetsmiljö, och med ljudabsorbenter av hög kvalitet kan du med hjälp av kontorsinredningen skapa en sundare ljudmiljö och en mer effektiv arbetsplats. Här finns ljudabsorbenter i form av skärmväggar och takabsorbenter, men även ljudabsorberande kontorsmöbler och hela fristående ljudisolerande rum. I vårt breda sortiment hittar du även andra kontorsmöbler och inredning för kontoret. Söker du ett speciellt varumärke, färg eller material? Kontakta oss, så hjälper vi dig personligen.

Läs mer

Vad våra kunder säger

Ett axplock av våra kunder

Mäklarhuset
TV4
Svenska Kyrkan
Google
Handelsbanken
Carlsberg
Försvarsmakten
Microsoft