Har du problem med att genomföra din beställning? Prova att byta din webbläsare!

Matstol Coco

Matstol Coco präglas av sina mjuka former som ger stolen en feminin och lekfull look. Det välvda ryggstödet ger en omfamnande känsla samtidigt som det avlastar ryggen vilket ger god sittkomfort.

 • Stapelbar upp till 10 stolar.
 • Nivå 2-certifierad för offentliga miljöer.
 • Elegant, feminint uttryck.
3 995,00 kr
inkl. moms
stock Leveranstid: 2-3 veckor
Black
Black
Oak
American Walnut
Sänk
Öka
Betala enkelt och smidigt med:
VISA Mastercard American Express Klarna
Prisgaranti
Vi matchar inte bara priset - vi slår det!
Snabb leverans
Din beställning behandlas omedelbart.
Minst 5 års garanti
Minst fem års garanti på hela sortimentet.
4,5 av 5 i betyg
Vi arbetar alltid med din upplevelse i fokus
VISA Mastercard American Express Klarna

Matstol Coco präglas av sina mjuka former som ger stolen en feminin och lekfull look. Det välvda ryggstödet ger en omfamnande känsla samtidigt som det avlastar ryggen vilket ger god sittkomfort.

 • Stapelbar upp till 10 stolar.
 • Nivå 2-certifierad för offentliga miljöer.
 • Elegant, feminint uttryck.

Feminint och lekfullt uttryck

Coco kommer i en nätt och avskalad design, som gör att den sömlöst smälter in i alla typer av miljöer - allt från det nedtonade köket till den storslagna, raffinerade matsalen. Stolen har en nästan mänsklig karaktär med sina mjuka, kurviga former som ger Coco en feminin och lekfull look.

Tålig och hållbar konstruktion

Med sin Nivå 2-certifiering är Coco en mycket hållbar stol som är stark nog för att stå emot de påfrestningar som kan uppstå i offentliga miljöer. Tillsammans med sin stapelbara funktion funkar Coco perfekt i dynamiska miljöer så som konferensrummet eller utbildningssalen.

Produktdetaljer

Artikelnummer 10049607
Varumärke Gubi
Höjd 81 cm
Bredd 50 cm
Djup 53 cm
Sitthöjd 47 cm
Sittbredd 42,5 cm
Sittdjup 42,5 cm
Vikt 5,1 kg
Material Ek / ask / valnöt, pulverlackerat stål
Höjd på ryggstöd 34 cm
Formgivare OEO Studio

Varumärke Gubi

Gubi

Gubi är ett välkänt danskt designhus som grundades år 1967 och har sitt huvudkontor i Köpenhamn. Gubis möbler, lampor och inredningsdetaljer präglas alltid av ett elegant och vågat uttryck. Gubi väcker bortglömda designikoner till liv, samtidigt som de skapar framtidens klassiker.

DPJ – kontorsmöbler för den moderna arbetsplatsen

DPJ levererar kontorsmöbler och -inredning till små och stora företag såväl som privatpersoner. Vi levererar professionell kontorsinredning för alla miljöer, alltid med minst 5 års garanti. Här beställer du möbler för kontor med prisgaranti och snabb leverans.

DPJ – kontorsmöbler i Stockholm och på nätet

I vår online-butik hittar du ett stort urval av inredning och möbler för kontor. Här finns kontorsmöbler i alla kategorier och något för varje kontor. Beställ en hel uppsättning av nya kontorsstolar, eller köp ett skrivbord till hemmakontoret.

 • Ergonomiska kontorsmöbler

  Bekväma kontorsmöbler som avlastar och främjar en god hälsa är väl investerade pengar. Hos DPJ hittar du ergonomiska möbler för alla ändamål, från justerbara skrivbord till ergonomiska stolar som kan ställas in optimalt för varje användare.

 • Skrivbord

  I vårt breda sortiment av skrivbord hittar du något som passar alla kontor och arbetsrum. Här finns allt från små och enkla fasta skrivbord med T-stativ till höj- och sänkbara skrivbord som uppmuntrar till ergonomiska arbetsplatser. Välj mellan raka skrivbord och platseffektiva hörnskrivbord – här hittar du något för alla lokaler.

 • Kontorsstolar

  De flesta kontorsanställda spenderar många timmar om dagen sittandes i en kontorsstol. Som alla våra kontorsmöbler är våra kontorsstolar därför av hög kvalitet, och i vårt breda utbud hittar du stolar som passar till alla kontor. Här hittar du så klart även ergonomiska kontorsstolar med fokus på en hälsosam arbetsställning.

 • Ljudabsorbenter

  Ljudnivån är en viktig faktor för en god arbetsmiljö, och med ljudabsorbenter av hög kvalitet kan du med hjälp av kontorsinredningen skapa en sundare ljudmiljö och en mer effektiv arbetsplats. Här finns ljudabsorbenter i form av skärmväggar och takabsorbenter, men även ljudabsorberande kontorsmöbler och hela fristående ljudisolerande rum. I vårt breda sortiment hittar du även andra kontorsmöbler och inredning för kontoret. Söker du ett speciellt varumärke, färg eller material? Kontakta oss, så hjälper vi dig personligen.

DPJ Workspace – kontorsmöbler i butik och webbshop

DPJ har utöver sin onlinebutik även en fysisk butik i Stockholm city där du kan känna på produkterna, och få hjälp med kontorsinredning, kontorsmöbler, konferensmöbler och allt annat som du behöver för ett välfungerande kontor med bra arbetsmiljö.

Vad våra kunder säger

Ett axplock av våra kunder

Mäklarhuset
TV4
Svenska Kyrkan
Google
Handelsbanken
Carlsberg
Försvarsmakten
Microsoft