Matstol J80

J80 är en stilren stol i massiv ek eller bok med rundade ben samt en vacker sits i flätat natursnöre. Stolen ger med sin tidlösa design matsalen en vacker möbel som med sitt lätt bakåtlutade ryggstöd även bidrar till hög sittkomfort.

 • Stomme i massiv ek eller bok.
 • Bekvämt ryggstöd.
 • Vacker, flätad sits.
 • Elegant och tidlös design.
5 995,00 kr
inkl. moms
stock Leveranstid: 8-10 veckor
Black Painted Beech / Nature Seat
Lacquered Oak / Nature Seat
Oiled Oak / Nature Seat
Smoked Oak / Nature Seat
Black Painted Beech / Nature Seat
Black Painted Beech / Black Seat
White Painted Beech / Nature Seat
Steel Blue Painted Beech / Nature Seat
Blue Grey Painted Beech / Nature Seat
Moss Grey Painted Beech / Nature Seat
Light Grey Painted Beech / Nature Seat
Forest Green Painted Beech / Nature Seat
Ruby Red Painted Beech / Nature Seat
Sänk
Öka
VISA Mastercard American Express Klarna
Prisgaranti
Vi matchar inte bara priset - vi slår det!
Snabb leverans
Din beställning behandlas omedelbart.
Störst utbud för kontor
Över 30 000 unika produkter
4,5 av 5 i betyg
Vi arbetar alltid med din upplevelse i fokus
VISA Mastercard American Express Klarna

J80 är en stilren stol i massiv ek eller bok med rundade ben samt en vacker sits i flätat natursnöre. Stolen ger med sin tidlösa design matsalen en vacker möbel som med sitt lätt bakåtlutade ryggstöd även bidrar till hög sittkomfort.

 • Stomme i massiv ek eller bok.
 • Bekvämt ryggstöd.
 • Vacker, flätad sits.
 • Elegant och tidlös design.

Erbjuder god sittkomfort

Stolen J80 kommer med fina detaljer såsom rundade ben och flätad sits i natursnöre vilket tillsammans ger ett vackert uttryck. Stolen är dessutom utrustad med mjukt rundat ryggstöd som är lätt bakåtlutat vilket låter dig sitta bekvämt i stolen under många timmar. 

Vacker och tidlös design

Den ikoniska stolen J80 är formgiven av Jørgen Bækmark och ingår i hans mycket omtyckta serie av flätade möbler. Tack vare Bækmarks känsla för hållbar design präglas hela serien av ett klassiskt men samtidigt modernt uttryck som är gångbart under lång tid framöver.

DPJ – kontorsmöbler för den moderna arbetsplatsen

DPJ levererar kontorsmöbler och -inredning till små och stora företag såväl som privatpersoner. Vi levererar professionell kontorsinredning för alla miljöer, alltid med minst 5 års garanti. Här beställer du möbler för kontor med prisgaranti och snabb leverans.

DPJ – kontorsmöbler i Stockholm och på nätet

I vår online-butik hittar du ett stort urval av inredning och möbler för kontor. Här finns kontorsmöbler i alla kategorier och något för varje kontor. Beställ en hel uppsättning av nya kontorsstolar, eller köp ett skrivbord till hemmakontoret.

 • Ergonomiska kontorsmöbler

  Bekväma kontorsmöbler som avlastar och främjar en god hälsa är väl investerade pengar. Hos DPJ hittar du ergonomiska möbler för alla ändamål, från justerbara skrivbord till ergonomiska stolar som kan ställas in optimalt för varje användare.

 • Skrivbord

  I vårt breda sortiment av skrivbord hittar du något som passar alla kontor och arbetsrum. Här finns allt från små och enkla fasta skrivbord med T-stativ till höj- och sänkbara skrivbord som uppmuntrar till ergonomiska arbetsplatser. Välj mellan raka skrivbord och platseffektiva hörnskrivbord – här hittar du något för alla lokaler.

 • Kontorsstolar

  De flesta kontorsanställda spenderar många timmar om dagen sittandes i en kontorsstol. Som alla våra kontorsmöbler är våra kontorsstolar därför av hög kvalitet, och i vårt breda utbud hittar du stolar som passar till alla kontor. Här hittar du så klart även ergonomiska kontorsstolar med fokus på en hälsosam arbetsställning.

 • Ljudabsorbenter

  Ljudnivån är en viktig faktor för en god arbetsmiljö, och med ljudabsorbenter av hög kvalitet kan du med hjälp av kontorsinredningen skapa en sundare ljudmiljö och en mer effektiv arbetsplats. Här finns ljudabsorbenter i form av skärmväggar och takabsorbenter, men även ljudabsorberande kontorsmöbler och hela fristående ljudisolerande rum. I vårt breda sortiment hittar du även andra kontorsmöbler och inredning för kontoret. Söker du ett speciellt varumärke, färg eller material? Kontakta oss, så hjälper vi dig personligen.

DPJ Workspace – kontorsmöbler i butik och webbshop

DPJ har utöver sin onlinebutik även en fysisk butik i Stockholm city där du kan känna på produkterna, och få hjälp med kontorsinredning, kontorsmöbler, konferensmöbler och allt annat som du behöver för ett välfungerande kontor med bra arbetsmiljö.

Vad våra kunder säger

Ett axplock av våra kunder

Mäklarhuset
TV4
Svenska Kyrkan
Google
Handelsbanken
Carlsberg
Försvarsmakten
Microsoft