Har du problem med att genomföra din beställning? Prova att byta din webbläsare!

Stol Trioo 2

Trioo 2 är en karmstol med fyra ben som passar lika bra i konferensrummet som hemma i köket eller vardagsrummet. Tack vare sin genomtänkta design och rundade rygg ger stolen dig en behaglig komfort som håller i timme efter timme.

 • Stilren och okomplicerad design.
 • Stapelbar upp till 12 stolar.
 • Mjuka och runda kanter.
 • Stor sittyta.
4 625,00 kr
inkl. moms
stock Leveranstid: 4-6 veckor
Björk Faner / Kromat Stativ
Björk Faner / Kromat Stativ
Ask Faner / Svart Stativ
Sänk
Öka
Betala enkelt och smidigt med:
VISA Mastercard American Express Klarna
Prisgaranti
Vi matchar inte bara priset - vi slår det!
Snabb leverans
Din beställning behandlas omedelbart.
Minst 5 års garanti
Minst fem års garanti på hela sortimentet.
4,5 av 5 i betyg
Vi arbetar alltid med din upplevelse i fokus
VISA Mastercard American Express Klarna

Trioo 2 är en karmstol med fyra ben som passar lika bra i konferensrummet som hemma i köket eller vardagsrummet. Tack vare sin genomtänkta design och rundade rygg ger stolen dig en behaglig komfort som håller i timme efter timme.

 • Stilren och okomplicerad design.
 • Stapelbar upp till 12 stolar.
 • Mjuka och runda kanter.
 • Stor sittyta.

Ergonomi som korsar stilren design

Stolen ger stöd åt kroppen och är i grunden designad för att passa olika typer av ergonomiska behov. Med sina rundade former utan några vassa kanter kan du sitta bekvämt i stolen utan att trötta ut ryggen, armarna eller armbågarna.

Stapelbara stolar

Tack vare stolens smala ben kan du helt enkelt stapla en Trioo på en annan. Du kan stapla upp till tolv stolar, vilket är smidigt om du behöver mer öppen yta och snabbt vill möblera om ett utrymme.

Tacksam möbel

Johannes Foersom och Peter Hiort-Lorenzen inspirerades av Lammhults designfilosofi när de formgav stolen. De ville också visa upp mjukheten som finns när man arbetar med trä. Med stolens transparenta finish lyser materialets struktur igenom och bidrar till en varm känsla.

Om formgivarna – Johannes Foersom & Peter Hiort-Lorenzen

Johannes Foersom & Peter Hiort-Lorenzen är båda födda i Danmark, 1947 respektive 1943. De är utbildade i Danmark och har studerat möbeltillverkning och allt vad det innebär. De har arbetat för Lammhults sedan mitten av 80-talet och har sedan dess varit en viktig del av Lammhults förändringsprocess mot att bli ett mer internationellt företag. De är två av Skandinaviens mest kända och framgångsrika möbelformgivare och arbetar alltid för att nå bästa möjliga standard. För Foersom och Hiort-Lorenzen är det av stor vikt att hela arbetsprocessen, från uppstart och samarbete till slutprodukt, genomsyras av god kvalitet. ”Kunskap och innovation är två grundläggande fundament för att lyckas” – Peter Hiort-Lorenzen.

DPJ – kontorsmöbler för den moderna arbetsplatsen

DPJ levererar kontorsmöbler och -inredning till små och stora företag såväl som privatpersoner. Vi levererar professionell kontorsinredning för alla miljöer, alltid med minst 5 års garanti. Här beställer du möbler för kontor med prisgaranti och snabb leverans.

DPJ – kontorsmöbler i Stockholm och på nätet

I vår online-butik hittar du ett stort urval av inredning och möbler för kontor. Här finns kontorsmöbler i alla kategorier och något för varje kontor. Beställ en hel uppsättning av nya kontorsstolar, eller köp ett skrivbord till hemmakontoret.

 • Ergonomiska kontorsmöbler

  Bekväma kontorsmöbler som avlastar och främjar en god hälsa är väl investerade pengar. Hos DPJ hittar du ergonomiska möbler för alla ändamål, från justerbara skrivbord till ergonomiska stolar som kan ställas in optimalt för varje användare.

 • Skrivbord

  I vårt breda sortiment av skrivbord hittar du något som passar alla kontor och arbetsrum. Här finns allt från små och enkla fasta skrivbord med T-stativ till höj- och sänkbara skrivbord som uppmuntrar till ergonomiska arbetsplatser. Välj mellan raka skrivbord och platseffektiva hörnskrivbord – här hittar du något för alla lokaler.

 • Kontorsstolar

  De flesta kontorsanställda spenderar många timmar om dagen sittandes i en kontorsstol. Som alla våra kontorsmöbler är våra kontorsstolar därför av hög kvalitet, och i vårt breda utbud hittar du stolar som passar till alla kontor. Här hittar du så klart även ergonomiska kontorsstolar med fokus på en hälsosam arbetsställning.

 • Ljudabsorbenter

  Ljudnivån är en viktig faktor för en god arbetsmiljö, och med ljudabsorbenter av hög kvalitet kan du med hjälp av kontorsinredningen skapa en sundare ljudmiljö och en mer effektiv arbetsplats. Här finns ljudabsorbenter i form av skärmväggar och takabsorbenter, men även ljudabsorberande kontorsmöbler och hela fristående ljudisolerande rum. I vårt breda sortiment hittar du även andra kontorsmöbler och inredning för kontoret. Söker du ett speciellt varumärke, färg eller material? Kontakta oss, så hjälper vi dig personligen.

DPJ Workspace – kontorsmöbler i butik och webbshop

DPJ har utöver sin onlinebutik även en fysisk butik i Stockholm city där du kan känna på produkterna, och få hjälp med kontorsinredning, kontorsmöbler, konferensmöbler och allt annat som du behöver för ett välfungerande kontor med bra arbetsmiljö.

Vad våra kunder säger

Ett axplock av våra kunder

Mäklarhuset
TV4
Svenska Kyrkan
Google
Handelsbanken
Carlsberg
Försvarsmakten
Microsoft