Vårt bästa pris

Stol A.A

 • −40%
 • Ny

Stol A.A kommer i en stilren design med ett vackert välvt ryggstöd som ger en omfamnande känsla. Klädd i ett mycket slitstarkt tyg står stolen emot de flesta påfrestningarna, och är lätt att rengöra om du skulle råka spilla något på den.

 • Mycket slitstark klädsel.
 • Fin chenilleeffekt.
 • Smäckra ben i mattsvart stål.
Bra deal!
1 815,00 kr
Rek. pris: 3 025,00 kr
inkl. moms
stock Lagervara - Skickas inom 24 timmar
Grey
Grey
Mustard
Sänk
Öka
VISA Mastercard American Express Klarna
10 års garanti
30 dagars ångerrätt
Över 300 000 nöjda kunder
105% prisgaranti

Stol A.A kommer i en stilren design med ett vackert välvt ryggstöd som ger en omfamnande känsla. Klädd i ett mycket slitstarkt tyg står stolen emot de flesta påfrestningarna, och är lätt att rengöra om du skulle råka spilla något på den.

 • Mycket slitstark klädsel.
 • Fin chenilleeffekt.
 • Smäckra ben i mattsvart stål.

Slitstark stol för utsatta miljöer

A.A kommer med en slitstark klädsel som besitter en hög resistens mot såväl fläckar som noppor, och som är väldigt enkel att rengöra med en fuktad trasa och milt rengöringsmedel om du skulle råka spilla på den. Tack vare detta håller sig A.A fin år efter år, och passar utmärkt i särskilt utsatta miljöer så som mötesrummet eller kontorets matsal.

Specifikation

Klädsel

 • 100% polyester.
 • >20.000 Martindale.
 • Chenilleeffekt.
 • Fläckresistent.
 • Noppfri.

Stoppning

 • Densitet: 25 kg/m³.

Produktdetaljer

Artikelnummer CH-21074
Varumärke Scandinavian Selection
Höjd 81 cm
Bredd 54 cm
Djup 55 cm
Sittbredd 45 cm
Sittdjup 43 cm
Höjd på ryggstöd 40 cm
Bredd på ryggstöd 54 cm
Vikt 5,5 kg
Maxvikt 130 kg
Material Metall, Plywood, Skum, Tyg
Montering Montering krävs

Varumärke Scandinavian Selection

Scandinavian Selection

Scandinavian Selection satsar på kvalitativ design med tidlösa linjer. Som namnet skvallrar om är deras produkter särskilt utvalda för att passa den skandinaviska marknaden. Resultatet är en fin kollektion möbler och accessoarer som lämpar sig lika bra i hemmet som på kontoret, och som aldrig går ur tiden.

Tillbehör

DPJ – kontorsmöbler för den moderna arbetsplatsen

DPJ levererar kontorsmöbler och inredning till små och stora företag såväl som privatpersoner. Vi levererar professionell kontorsinredning för alla miljöer, alltid med minst 10 års garanti. Här beställer du möbler för kontor med prisgaranti och snabb leverans.

DPJ – kontorsmöbler på nätet

I vår online-butik hittar du ett stort urval av inredning och möbler för kontor. Här finns kontorsmöbler i alla kategorier och något för varje kontor. Beställ en hel uppsättning av nya kontorsstolar, eller köp ett skrivbord till hemmakontoret.

Ergonomiska kontorsmöbler

Bekväma kontorsmöbler som avlastar och främjar en god hälsa är väl investerade pengar. Hos DPJ hittar du ergonomiska möbler för alla ändamål, från justerbara skrivbord till ergonomiska stolar som kan ställas in optimalt för varje användare.

Skrivbord

I vårt breda sortiment av skrivbord hittar du något som passar alla kontor och arbetsrum. Här finns allt från små och enkla fasta skrivbord med T-stativ till höj- och sänkbara skrivbord som uppmuntrar till ergonomiska arbetsplatser. Välj mellan raka skrivbord och platseffektiva hörnskrivbord – här hittar du något för alla lokaler.

Kontorsstolar

De flesta kontorsanställda spenderar många timmar om dagen sittandes i en kontorsstol. Som alla våra kontorsmöbler är våra kontorsstolar därför av hög kvalitet, och i vårt breda utbud hittar du stolar som passar till alla kontor. Här hittar du så klart även ergonomiska kontorsstolar med fokus på en hälsosam arbetsställning.

Ljudabsorbenter

Ljudnivån är en viktig faktor för en god arbetsmiljö, och med ljudabsorbenter av hög kvalitet kan du med hjälp av kontorsinredningen skapa en sundare ljudmiljö och en mer effektiv arbetsplats. Här finns ljudabsorbenter i form av skärmväggar och takabsorbenter, men även ljudabsorberande kontorsmöbler och hela fristående ljudisolerande rum. I vårt breda sortiment hittar du även andra kontorsmöbler och inredning för kontoret. Söker du ett speciellt varumärke, färg eller material? Kontakta oss, så hjälper vi dig personligen.

Läs mer

Vad våra kunder säger

Ett axplock av våra kunder

Mäklarhuset
TV4
Svenska Kyrkan
Google
Handelsbanken
Carlsberg
Försvarsmakten
Microsoft