BRA
PRIS!

Matstol M.B

 • −40%

Matstol M.B har ett fint, kurvat ryggstöd som skapar en ombonad känsla, och ger stolen ett lekfullt uttryck. Samtidigt inbjuder det stoppade sätet till många bekväma och trevliga stunder!

 • Stoppat säte och ryggstöd.
 • Klädsel med vattenavvisande egenskaper.
 • Plastfötter som skyddar golvet.
 • Stilren men samtidigt lekfull design.
BRA PRIS!
2 199,00 kr
3 665,00 kr
inkl. moms
inkl. moms
stock Leveranstid: 1-2 veckor
Light Grey
Light Grey
Mustard
Dark Grey
Sänk
Öka
VISA Mastercard American Express Klarna
Prisgaranti
Vi matchar inte bara priset - vi slår det!
Snabb leverans
Din beställning behandlas omedelbart.
Minst 5 års garanti
Minst fem års garanti på hela sortimentet.
4,5 av 5 i betyg
Vi arbetar alltid med din upplevelse i fokus
VISA Mastercard American Express Klarna

Matstol M.B har ett fint, kurvat ryggstöd som skapar en ombonad känsla, och ger stolen ett lekfullt uttryck. Samtidigt inbjuder det stoppade sätet till många bekväma och trevliga stunder!

 • Stoppat säte och ryggstöd.
 • Klädsel med vattenavvisande egenskaper.
 • Plastfötter som skyddar golvet.
 • Stilren men samtidigt lekfull design.

Trevlig matstol för alla miljöer

Det välvda ryggstödet skapar en fin och karaktäristisk silhuett, samtidigt som det ger stolen ett lekfullt uttryck. Säte och ryggstöd kommer med en trevlig skumstoppning och har sedan klätts i ett fint tyg, vilket gör att stolen bidrar med en hemtrevlig känsla var du än placerar den – vid matbordet i hemmet, i kontorets lunchmatsal eller som konferensstol i mötesrummet

Specifikation

Klädsel

 • 100% polyester.
 • >20.000 Martindale.
 • Vattenavvisande egenskaper.

Ben

 • Svart, galvaniserat stål.
 • Plastfötter som skyddar golvet.

Produktdetaljer

Artikelnummer CH-19829
Varumärke Scandinavian Selection
Höjd 78 cm
Bredd 57 cm
Djup 56 cm
Sitthöjd 47 cm
Sittbredd 50 cm
Sittdjup 46 cm
Höjd på ryggstöd 35 cm
Bredd på ryggstöd 50 cm
Vikt 7 kg
Maxvikt 150 kg
Material Plywood, Stål, Skum, Textil i polyester
Montering Montering krävs

Varumärke Scandinavian Selection

Scandinavian Selection

Scandinavian Selection satsar på kvalitativ design med tidlösa linjer. Som namnet skvallrar om är deras produkter särskilt utvalda för att passa den skandinaviska marknaden. Resultatet är en fin kollektion möbler och accessoarer som lämpar sig lika bra i hemmet som på kontoret, och som aldrig går ur tiden.

DPJ – kontorsmöbler för den moderna arbetsplatsen

DPJ levererar kontorsmöbler och -inredning till små och stora företag såväl som privatpersoner. Vi levererar professionell kontorsinredning för alla miljöer, alltid med minst 5 års garanti. Här beställer du möbler för kontor med prisgaranti och snabb leverans.

DPJ – kontorsmöbler i Stockholm och på nätet

I vår online-butik hittar du ett stort urval av inredning och möbler för kontor. Här finns kontorsmöbler i alla kategorier och något för varje kontor. Beställ en hel uppsättning av nya kontorsstolar, eller köp ett skrivbord till hemmakontoret.

 • Ergonomiska kontorsmöbler

  Bekväma kontorsmöbler som avlastar och främjar en god hälsa är väl investerade pengar. Hos DPJ hittar du ergonomiska möbler för alla ändamål, från justerbara skrivbord till ergonomiska stolar som kan ställas in optimalt för varje användare.

 • Skrivbord

  I vårt breda sortiment av skrivbord hittar du något som passar alla kontor och arbetsrum. Här finns allt från små och enkla fasta skrivbord med T-stativ till höj- och sänkbara skrivbord som uppmuntrar till ergonomiska arbetsplatser. Välj mellan raka skrivbord och platseffektiva hörnskrivbord – här hittar du något för alla lokaler.

 • Kontorsstolar

  De flesta kontorsanställda spenderar många timmar om dagen sittandes i en kontorsstol. Som alla våra kontorsmöbler är våra kontorsstolar därför av hög kvalitet, och i vårt breda utbud hittar du stolar som passar till alla kontor. Här hittar du så klart även ergonomiska kontorsstolar med fokus på en hälsosam arbetsställning.

 • Ljudabsorbenter

  Ljudnivån är en viktig faktor för en god arbetsmiljö, och med ljudabsorbenter av hög kvalitet kan du med hjälp av kontorsinredningen skapa en sundare ljudmiljö och en mer effektiv arbetsplats. Här finns ljudabsorbenter i form av skärmväggar och takabsorbenter, men även ljudabsorberande kontorsmöbler och hela fristående ljudisolerande rum. I vårt breda sortiment hittar du även andra kontorsmöbler och inredning för kontoret. Söker du ett speciellt varumärke, färg eller material? Kontakta oss, så hjälper vi dig personligen.

DPJ Workspace – kontorsmöbler i butik och webbshop

DPJ har utöver sin onlinebutik även en fysisk butik i Stockholm city där du kan känna på produkterna, och få hjälp med kontorsinredning, kontorsmöbler, konferensmöbler och allt annat som du behöver för ett välfungerande kontor med bra arbetsmiljö.

Vad våra kunder säger

Ett axplock av våra kunder

Mäklarhuset
TV4
Svenska Kyrkan
Google
Handelsbanken
Carlsberg
Försvarsmakten
Microsoft