Stol Cobra

Cobra stol är ett vacker, elegant och mycket bekväm matbordsstol. Den är stapelbar vilket gör den enkel att förvara om du inte vill ha den framme hela tiden.

 • Finns med björksits eller stoppad lädersits.
 • Vinkelskuret stålstativ i krom.
 • Stapel- och kopplingsbar.
 • Ledbar fot för en tyst miljö.
7 350,00 kr inkl. moms
VISA Mastercard American Express Klarna
Leveranstid: 4-6 veckor
Björk - Röd
Björk - Vitlaserad
Björk - Natur
Björk - Svart
Björk - Blå
Björk - Röd
Läder - Svart Elmosoft inkl. 10 mm kallskum
Sänk
Öka
Minst 5 års garanti
Snabb leverans
Prisgaranti

Cobra stol är ett vacker, elegant och mycket bekväm matbordsstol. Den är stapelbar vilket gör den enkel att förvara om du inte vill ha den framme hela tiden.

 • Finns med björksits eller stoppad lädersits.
 • Vinkelskuret stålstativ i krom.
 • Stapel- och kopplingsbar.
 • Ledbar fot för en tyst miljö.

Produktdetaljer

Artikelnummer 159
Varumärke Källemo
Höjd 89 cm
Bredd 42 cm
Djup 52 cm
Sitthöjd 45 cm
Formgivare Mattias Ljunggren
Källemo

Möbler är ett koncept, med en egen vilja, som förmedlar ett uttryck. Det är tveklöst svårt att välja när smarta leverantörer med glansiga kataloger berättar om de senaste trenderna. Men du behöver inte vara särskilt intelligent för att inse att den senaste trenden efterträds av något annat i nästa katalog.

DPJ – kontorsmöbler för den moderna arbetsplatsen

DPJ levererar kontorsmöbler och kontorsinredning till små och stora företag, och vi hjälper självklart även dig som privatperson. Vi levererar professionell kontorsinredning för alla miljöer, alltid med minst 5 års garanti.

DPJ – kontorsmöbler i Stockholm och på nätet

I vår online-butik hittar du ett stort urval av den vanligaste inredningen för kontor. Här finns kontorsmöbler i alla kategorier och något för varje kontor.

 • Skrivbord

  I vårt breda sortiment av skrivbord hittar du något som passar alla kontor och arbetsrum. Här finns allt från små och enkla fasta skrivbord med T-stativ till höj- och sänkbara skrivbord som uppmuntrar till ergonomiska arbetsplatser. Välj mellan raka skrivbord och platseffektiva hörnskrivbord – här hittar du något för alla lokaler.

 • Kontorsstolar

  De flesta kontorsanställda spenderar många timmar om dagen sittandes i en kontorsstol. Våra kontorsstolar är därför av hög kvalitet, och i vårt breda utbud hittar du kontorsstolar som passar till alla kontor. Här hittar du så klart även ergonomiska kontorsstolar med fokus på en hälsosam arbetsställning.

 • Ljudabsorbenter

  Ljudnivåer är en viktig aspekt av en bra arbetsmiljö, och med ljudabsorbenter av hög kvalitet kan du med hjälp av kontorsinredningen skapa en sundare ljudmiljö och en mer effektiv arbetsplats. Här finns ljudabsorbenter i form av skärmväggar och takabsorbenter, men även ljudabsorberande möbler och hela fristående ljudisolerande rum.

  I vårt breda sortiment hittar du även andra kontorsmöbler och inredning för kontoret. Söker du ett speciellt varumärke, färg eller material? Kontakta oss, så hjälper vi dig personligen.

DPJ Workspace – butik och webbshop

DPJ har utöver sin onlinebutik även en fysisk butik i Stockholm city där du kan känna på produkterna, och få hjälp med kontorsinredning, kontorsmöbler, konferensmöbler och allt annat som du behöver för ett välfungerande kontor med bra arbetsmiljö.

Ett axplock av våra kunder

Mäklarhuset
TV4
Svenska Kyrkan
Google
Handelsbanken
Carlsberg
Försvarsmakten
Microsoft

Handlar du som företag eller privatperson?

Välj nedan hur du vill se våra priser