Har du problem med att genomföra din beställning? Prova att byta din webbläsare!

Stol Noor 6080 - Polypropylen, ben i ask

RBM Noor är en vacker kollektion av matsals- och konferensstolar, med genomgående miljötänk och mjuka former. Noor 6080 har en hemtrevlig design med ben i stilfullt askträ samt säte i tålig plast.

 • Säte i slitstark och lättstädad polypropylen.
 • Smakfulla träben i ask. 
 • Sätesram i aluminium. 
4 375,00 kr inkl. moms
VISA Mastercard American Express Klarna
Leveranstid: 3-4 veckor
Vanilla
Vanilla
Teal blue
Sea green
Poppy
Graphite
Clay
Sky
Straw
Rose
Forest
Misty Grey
Coral
Sänk
Öka
Minst 5 års garanti
Snabb leverans
Prisgaranti

RBM Noor är en vacker kollektion av matsals- och konferensstolar, med genomgående miljötänk och mjuka former. Noor 6080 har en hemtrevlig design med ben i stilfullt askträ samt säte i tålig plast.

 • Säte i slitstark och lättstädad polypropylen.
 • Smakfulla träben i ask. 
 • Sätesram i aluminium. 

Prisvärd stol som finns i flera färger

Noor 6080 är en prisvärd och elegant matstol vars säte i plast finns att beställa i flera härliga färger. Mixa olika färger på dina stolar för en lekfull känsla i matsalen, eller köp alla stolar i samma färg för ett elegant helhetsintryck.   

Lackade askben och lättstädat plastsäte

Noor kommer med lackade ben i ask vilket ger stolen en lugn och trevlig känsla. Sätet i polypropylen ger dig även en väldigt tålig och lättstädad stol som passar lika bra i barnfamiljen som i restaurangens matsal. 

noor_stor1.jpg

Produktdetaljer

Artikelnummer 6080
Varumärke RBM
Bredd 485 mm
Höjd 830 mm
Djup 510 mm
Sitthöjd 476 mm
Vikt 5,1 kg
Material Polypropylen (6-8 mm) / Ask / Aluminium
RBM

Med rötterna djupt förankrade i dansk designtradition, erbjuder RBM riktigt bra kontorsmöbler med genomgående hög kvalitet i allt från material, formgivning och tillverkning.

DPJ – kontorsmöbler för den moderna arbetsplatsen

DPJ levererar kontorsmöbler och kontorsinredning till små och stora företag, och vi hjälper självklart även dig som privatperson. Vi levererar professionell kontorsinredning för alla miljöer, alltid med minst 5 års garanti.

DPJ – kontorsmöbler i Stockholm och på nätet

I vår online-butik hittar du ett stort urval av den vanligaste inredningen för kontor. Här finns kontorsmöbler i alla kategorier och något för varje kontor.

 • Skrivbord

  I vårt breda sortiment av skrivbord hittar du något som passar alla kontor och arbetsrum. Här finns allt från små och enkla fasta skrivbord med T-stativ till höj- och sänkbara skrivbord som uppmuntrar till ergonomiska arbetsplatser. Välj mellan raka skrivbord och platseffektiva hörnskrivbord – här hittar du något för alla lokaler.

 • Kontorsstolar

  De flesta kontorsanställda spenderar många timmar om dagen sittandes i en kontorsstol. Våra kontorsstolar är därför av hög kvalitet, och i vårt breda utbud hittar du kontorsstolar som passar till alla kontor. Här hittar du så klart även ergonomiska kontorsstolar med fokus på en hälsosam arbetsställning.

 • Ljudabsorbenter

  Ljudnivåer är en viktig aspekt av en bra arbetsmiljö, och med ljudabsorbenter av hög kvalitet kan du med hjälp av kontorsinredningen skapa en sundare ljudmiljö och en mer effektiv arbetsplats. Här finns ljudabsorbenter i form av skärmväggar och takabsorbenter, men även ljudabsorberande möbler och hela fristående ljudisolerande rum.

  I vårt breda sortiment hittar du även andra kontorsmöbler och inredning för kontoret. Söker du ett speciellt varumärke, färg eller material? Kontakta oss, så hjälper vi dig personligen.

DPJ Workspace – butik och webbshop

DPJ har utöver sin onlinebutik även en fysisk butik i Stockholm city där du kan känna på produkterna, och få hjälp med kontorsinredning, kontorsmöbler, konferensmöbler och allt annat som du behöver för ett välfungerande kontor med bra arbetsmiljö.

Ett axplock av våra kunder

Mäklarhuset
TV4
Svenska Kyrkan
Google
Handelsbanken
Carlsberg
Försvarsmakten
Microsoft