Chair J104
Chair J104

Stol J104

  • -25,00 kr

J104 är en vacker pinnstol med lätt skålformad sits och en bekvämt kurvad rygg för maximal komfort. Med ryggstödets nätta, rundade pinnar får stolen en luftig känsla som lätt smälter in i sin omgivning.

  • Bred sits för optimal komfort.
  • Kurvad rygg med stilfull ryggplatta.
  • Lätt konformade ben för extra stabilitet.
  • Enkel att montera.
2 175,00 kr inkl. moms
Ord.pris 2 200,00 kr /
Spara 25,00 kr
VISA Mastercard American Express Klarna
Leveranstid: 4-6 veckor
Nature
Black
White
Nature
Stone Grey
Dusty Grey
Sänk
Öka
Minst 5 års garanti
Snabb leverans
Prisgaranti

J104 är en vacker pinnstol med lätt skålformad sits och en bekvämt kurvad rygg för maximal komfort. Med ryggstödets nätta, rundade pinnar får stolen en luftig känsla som lätt smälter in i sin omgivning.

  • Bred sits för optimal komfort.
  • Kurvad rygg med stilfull ryggplatta.
  • Lätt konformade ben för extra stabilitet.
  • Enkel att montera.

Bred sits och kurvad rygg

J104 är utformad för att vara lika bekväm att sitta på som den är vacker att titta på. Tack vare den breda sitsen och den generöst kurvade ryggen sitter du alltid skönt med optimal komfort.

Tidlös design

J104 kommer i en tidlös design som gör att den passar in i alla miljöer, privata som offentliga. Den stabila stolen i björk har behandlats med såpa eller en vattenbaserad lack som finns i flera behagliga färger.

Produktdetaljer

Artikelnummer 256850-101900
Varumärke HAY
Höjd 73 cm
Bredd 57 cm
Djup 47 cm
Sitthöjd 44,5 cm
Material Björk
Formgivare Jørgen Bækmark
HAY

HAY grundades 2002 och inom ett år lanserade företaget sin första möbelkollektion på den internationella möbelmässan IMM i Köln. Detta markerade början av den internationella ambitionen som HAY har drivit under det senaste decenniet: att skapa hållbara kvalitetsmöbler till rimliga priser, för att så många som möjligt ska kunna njuta av utmärkt design.

DPJ – kontorsmöbler för den moderna arbetsplatsen

DPJ levererar kontorsmöbler och -inredning till små och stora företag såväl som privatpersoner. Vi levererar professionell kontorsinredning för alla miljöer, alltid med minst 5 års garanti. Här beställer du möbler för kontor med prisgaranti och snabb leverans.

DPJ – kontorsmöbler i Stockholm och på nätet

I vår online-butik hittar du ett stort urval av inredning och möbler för kontor. Här finns kontorsmöbler i alla kategorier och något för varje kontor. Beställ en hel uppsättning av nya kontorsstolar, eller köp ett skrivbord till hemmakontoret.

Ergonomiska kontorsmöbler

Bekväma kontorsmöbler som avlastar och främjar en god hälsa är väl investerade pengar. Hos DPJ hittar du ergonomiska möbler för alla ändamål, från justerbara skrivbord till ergonomiska stolar som kan ställas in optimalt för varje användare.

Skrivbord

I vårt breda sortiment av skrivbord hittar du något som passar alla kontor och arbetsrum. Här finns allt från små och enkla fasta skrivbord med T-stativ till höj- och sänkbara skrivbord som uppmuntrar till ergonomiska arbetsplatser. Välj mellan raka skrivbord och platseffektiva hörnskrivbord – här hittar du något för alla lokaler.

Kontorsstolar

De flesta kontorsanställda spenderar många timmar om dagen sittandes i en kontorsstol. Som alla våra kontorsmöbler är våra kontorsstolar därför av hög kvalitet, och i vårt breda utbud hittar du stolar som passar till alla kontor. Här hittar du så klart även ergonomiska kontorsstolar med fokus på en hälsosam arbetsställning.

Ljudabsorbenter

Ljudnivån är en viktig faktor för en god arbetsmiljö, och med ljudabsorbenter av hög kvalitet kan du med hjälp av kontorsinredningen skapa en sundare ljudmiljö och en mer effektiv arbetsplats. Här finns ljudabsorbenter i form av skärmväggar och takabsorbenter, men även ljudabsorberande kontorsmöbler och hela fristående ljudisolerande rum. I vårt breda sortiment hittar du även andra kontorsmöbler och inredning för kontoret. Söker du ett speciellt varumärke, färg eller material? Kontakta oss, så hjälper vi dig personligen.

DPJ Workspace – kontorsmöbler i butik och webbshop

DPJ har utöver sin onlinebutik även en fysisk butik i Stockholm city där du kan känna på produkterna, och få hjälp med kontorsinredning, kontorsmöbler, konferensmöbler och allt annat som du behöver för ett välfungerande kontor med bra arbetsmiljö.

Ett axplock av våra kunder

Mäklarhuset
TV4
Svenska Kyrkan
Google
Handelsbanken
Carlsberg
Försvarsmakten
Microsoft