Elefy Chair JH28
Elefy Chair JH28
Elefy Chair JH28
Elefy Chair JH28

Stol Elefy JH28

Elefy JH28 är en stilig stol som präglas av sina mjuka, lekfulla former och luftiga uttryck. Stolens vackert rundade utformning bidrar till en omslutande känsla och låter dig att alltid sitta bekvämt.

 • Enkel att torka av och hålla ren.
 • Med glidfötter för stabilitet.
 • Elegant och luftig design.
 • Testad för hållbarhet, styrka och säkerhet enligt EN 16139 nivå två.
2 575,00 kr inkl. moms
VISA Mastercard American Express Klarna
Leveranstid: 2-4 veckor
Black/Black
Black/Brass
Black/Black
Soft Beige/Brass
Soft Beige/Black
Copper Brown/Brass
Copper Brown/Black
Blue Midnight/Brass
Blue Midnight/Black
Sänk
Öka
Minst 5 års garanti
Snabb leverans
Prisgaranti

Elefy JH28 är en stilig stol som präglas av sina mjuka, lekfulla former och luftiga uttryck. Stolens vackert rundade utformning bidrar till en omslutande känsla och låter dig att alltid sitta bekvämt.

 • Enkel att torka av och hålla ren.
 • Med glidfötter för stabilitet.
 • Elegant och luftig design.
 • Testad för hållbarhet, styrka och säkerhet enligt EN 16139 nivå två.

Enkel att hålla ren

Stolen kommer med ett säte i polypropen, vilket gör stolen enkel att torka av och hålla ren. Använd en urvriden trasa som doppats i ljummet vatten, med eller utan ett milt rengöringsmedel, och var noga med att torka av ytan med en torr trasa efteråt. 

Med elefanten som förebild

Elefy JH28 är skapad av Jaime Hayon med inspiration från elefantens mäktiga gestalt. Till exempel kan du titta på stolen bakifrån och se den distinkta formen av ett elefanthuvud, eller från sidan och ana en böjd elefantsnabel i stolens mjuka kurvor. 

Produktdetaljer

Artikelnummer 15289494
Varumärke &tradition
Bredd 57,5 cm
Höjd 77 cm
Djup 58 cm
Sitthöjd 47,5 cm
Vikt 7,8 kg
Material Polypropen, stålrör
Formgivare Jaime Hayon

Nerladdning

&tradition

Hantverk möter konst. Funktion möter form. Material möter potential. &tradition står för nordisk tradition och kulturarv. Målet är att överbrygga dessa värden till modern design, omformning, omdefiniering och återuppfinning av material, tekniker och former. Detta danska varumärke såg ljuset år 2010 och har sedan dess arbetat fram ett brett utbud av både klassiska och nytänkande produkter. 

DPJ – kontorsmöbler för den moderna arbetsplatsen

DPJ levererar kontorsmöbler och kontorsinredning till små och stora företag, och vi hjälper självklart även dig som privatperson. Vi levererar professionell kontorsinredning för alla miljöer, alltid med minst 5 års garanti.

DPJ – kontorsmöbler i Stockholm och på nätet

I vår online-butik hittar du ett stort urval av den vanligaste inredningen för kontor. Här finns kontorsmöbler i alla kategorier och något för varje kontor.

 • Skrivbord

  I vårt breda sortiment av skrivbord hittar du något som passar alla kontor och arbetsrum. Här finns allt från små och enkla fasta skrivbord med T-stativ till höj- och sänkbara skrivbord som uppmuntrar till ergonomiska arbetsplatser. Välj mellan raka skrivbord och platseffektiva hörnskrivbord – här hittar du något för alla lokaler.

 • Kontorsstolar

  De flesta kontorsanställda spenderar många timmar om dagen sittandes i en kontorsstol. Våra kontorsstolar är därför av hög kvalitet, och i vårt breda utbud hittar du kontorsstolar som passar till alla kontor. Här hittar du så klart även ergonomiska kontorsstolar med fokus på en hälsosam arbetsställning.

 • Ljudabsorbenter

  Ljudnivåer är en viktig aspekt av en bra arbetsmiljö, och med ljudabsorbenter av hög kvalitet kan du med hjälp av kontorsinredningen skapa en sundare ljudmiljö och en mer effektiv arbetsplats. Här finns ljudabsorbenter i form av skärmväggar och takabsorbenter, men även ljudabsorberande möbler och hela fristående ljudisolerande rum.

  I vårt breda sortiment hittar du även andra kontorsmöbler och inredning för kontoret. Söker du ett speciellt varumärke, färg eller material? Kontakta oss, så hjälper vi dig personligen.

DPJ Workspace – butik och webbshop

DPJ har utöver sin onlinebutik även en fysisk butik i Stockholm city där du kan känna på produkterna, och få hjälp med kontorsinredning, kontorsmöbler, konferensmöbler och allt annat som du behöver för ett välfungerande kontor med bra arbetsmiljö.

Ett axplock av våra kunder

Mäklarhuset
TV4
Svenska Kyrkan
Google
Handelsbanken
Carlsberg
Försvarsmakten
Microsoft

Handlar du som företag eller privatperson?

Välj nedan hur du vill se våra priser