Result Chair
Result Chair

Stol Result Chair

 • -325,00 kr

Stolen Result präglas av sin klassiska och tidlösa design som håller generation efter generation. Stolen kommer med en bas i slitstark stål samt sits och rygg i gjuten plywood täckt med dekorativ ekfaner. 

 • Elegant och tidlös design.
 • Vackra, synliga träådringar.
 • Bekväm sits med rundad kant.
2 650,00 kr inkl. moms
Ord.pris 2 975,00 kr /
Spara 325,00 kr
VISA Mastercard American Express Klarna
Leveranstid: 1-5 arbetsdagar
Black/Black
Black/Black
Smoked Lacquered Oak/Black
Smoked Lacquered Oak/Beige
Dark Brick Stained Oak/Black
Dark Blue Stained Oak/Black
Forest Green Stained Oak/Black
Beige Stained Oak/Beige
Lacquered Oak/Black
Lacquered Oak/Beige
Sänk
Öka
Minst 5 års garanti
Snabb leverans
Prisgaranti

Stolen Result präglas av sin klassiska och tidlösa design som håller generation efter generation. Stolen kommer med en bas i slitstark stål samt sits och rygg i gjuten plywood täckt med dekorativ ekfaner. 

 • Elegant och tidlös design.
 • Vackra, synliga träådringar.
 • Bekväm sits med rundad kant.

Design som passar in överallt

Result Chair är en lätt och smidig stol som passar in i många olika miljöer. Tack vare de många färgvalen på stolens sits och rygg, är Result även väldigt enkel att kombinera med olika inredningsstilar. 

Bekväm sits med rundad kant

Den tunna men starka sitsen har rundad front vilket minskar trycket på lår och knäveck. Detta gör att du sitter väldigt bekvämt med bibehållen blodcirkulation i benen. 

Designad 1958

Result Chair fick sin klassiska design år 1958 av Wim Rietvald och Friso Kramer. Den populära stolen återproduceras nu av danska Hay i samma design som originalet. 

Produktdetaljer

Artikelnummer 257341
Varumärke HAY
Bredd 45,5 cm
Höjd 81 cm
Djup 48,5 cm
Sitthöjd 46 cm
Material Stålplåt, plywood, ekfaner
Formgivare Friso Kramer & Wim Rietveld
HAY

HAY grundades 2002 och inom ett år lanserade företaget sin första möbelkollektion på den internationella möbelmässan IMM i Köln. Detta markerade början av den internationella ambitionen som HAY har drivit under det senaste decenniet: att skapa hållbara kvalitetsmöbler till rimliga priser, för att så många som möjligt ska kunna njuta av utmärkt design.

DPJ – kontorsmöbler för den moderna arbetsplatsen

DPJ levererar kontorsmöbler och kontorsinredning till små och stora företag, och vi hjälper självklart även dig som privatperson. Vi levererar professionell kontorsinredning för alla miljöer, alltid med minst 5 års garanti.

DPJ – kontorsmöbler i Stockholm och på nätet

I vår online-butik hittar du ett stort urval av den vanligaste inredningen för kontor. Här finns kontorsmöbler i alla kategorier och något för varje kontor.

 • Skrivbord

  I vårt breda sortiment av skrivbord hittar du något som passar alla kontor och arbetsrum. Här finns allt från små och enkla fasta skrivbord med T-stativ till höj- och sänkbara skrivbord som uppmuntrar till ergonomiska arbetsplatser. Välj mellan raka skrivbord och platseffektiva hörnskrivbord – här hittar du något för alla lokaler.

 • Kontorsstolar

  De flesta kontorsanställda spenderar många timmar om dagen sittandes i en kontorsstol. Våra kontorsstolar är därför av hög kvalitet, och i vårt breda utbud hittar du kontorsstolar som passar till alla kontor. Här hittar du så klart även ergonomiska kontorsstolar med fokus på en hälsosam arbetsställning.

 • Ljudabsorbenter

  Ljudnivåer är en viktig aspekt av en bra arbetsmiljö, och med ljudabsorbenter av hög kvalitet kan du med hjälp av kontorsinredningen skapa en sundare ljudmiljö och en mer effektiv arbetsplats. Här finns ljudabsorbenter i form av skärmväggar och takabsorbenter, men även ljudabsorberande möbler och hela fristående ljudisolerande rum.

  I vårt breda sortiment hittar du även andra kontorsmöbler och inredning för kontoret. Söker du ett speciellt varumärke, färg eller material? Kontakta oss, så hjälper vi dig personligen.

DPJ Workspace – butik och webbshop

DPJ har utöver sin onlinebutik även en fysisk butik i Stockholm city där du kan känna på produkterna, och få hjälp med kontorsinredning, kontorsmöbler, konferensmöbler och allt annat som du behöver för ett välfungerande kontor med bra arbetsmiljö.

Ett axplock av våra kunder

Mäklarhuset
TV4
Svenska Kyrkan
Google
Handelsbanken
Carlsberg
Försvarsmakten
Microsoft