Trästol Figurine

Figurine är en nätt trästol i betsad eller lackad ek, med en klassisk och tidlös design. Med sina raka linjer och luftiga utseende är detta en snygg köksstol som även passar bra i hallen eller sovrummet. 

 • Stolsben i massiv ek.
 • Ryggstöd och sits i formpressat trä med ekfaner.
 • Vackert synliga träådringar.
5 350,00 kr inkl. moms
VISA Mastercard American Express Klarna
Leveranstid: 6-8 veckor
Klarlackad Ek
Lackad ek
Klarlackad Ek
Svartbetsad ek
Sänk
Öka
Minst 5 års garanti
Snabb leverans
Prisgaranti

Figurine är en nätt trästol i betsad eller lackad ek, med en klassisk och tidlös design. Med sina raka linjer och luftiga utseende är detta en snygg köksstol som även passar bra i hallen eller sovrummet. 

 • Stolsben i massiv ek.
 • Ryggstöd och sits i formpressat trä med ekfaner.
 • Vackert synliga träådringar.

Produktdetaljer

Varumärke Fogia
Bredd 41,5 cm
Höjd 80,5 cm
Djup 48,5 cm
Sittdjup 43 cm
Material Massiv ek, ekfanér
Garanti 5 år
Formgivare Note Design Studio
Fogia

Svenska Fogia är experter på klädda möbler. Sedan starten 1981 har de tagit fram flera ikoniska produkter, som fåtöljerna Bollo och Tiki. De arbetar med trä som grund och håller nere transporterna genom att välja träd som växer nära deras fabrik i Gdansk. Alla deras produkter tillverkas för hand av skickliga hantverkare.

DPJ – kontorsmöbler för den moderna arbetsplatsen

DPJ levererar kontorsmöbler och kontorsinredning till små och stora företag, och vi hjälper självklart även dig som privatperson. Vi levererar professionell kontorsinredning för alla miljöer, alltid med minst 5 års garanti.

DPJ – kontorsmöbler i Stockholm och på nätet

I vår online-butik hittar du ett stort urval av den vanligaste inredningen för kontor. Här finns kontorsmöbler i alla kategorier och något för varje kontor.

 • Skrivbord

  I vårt breda sortiment av skrivbord hittar du något som passar alla kontor och arbetsrum. Här finns allt från små och enkla fasta skrivbord med T-stativ till höj- och sänkbara skrivbord som uppmuntrar till ergonomiska arbetsplatser. Välj mellan raka skrivbord och platseffektiva hörnskrivbord – här hittar du något för alla lokaler.

 • Kontorsstolar

  De flesta kontorsanställda spenderar många timmar om dagen sittandes i en kontorsstol. Våra kontorsstolar är därför av hög kvalitet, och i vårt breda utbud hittar du kontorsstolar som passar till alla kontor. Här hittar du så klart även ergonomiska kontorsstolar med fokus på en hälsosam arbetsställning.

 • Ljudabsorbenter

  Ljudnivåer är en viktig aspekt av en bra arbetsmiljö, och med ljudabsorbenter av hög kvalitet kan du med hjälp av kontorsinredningen skapa en sundare ljudmiljö och en mer effektiv arbetsplats. Här finns ljudabsorbenter i form av skärmväggar och takabsorbenter, men även ljudabsorberande möbler och hela fristående ljudisolerande rum.

  I vårt breda sortiment hittar du även andra kontorsmöbler och inredning för kontoret. Söker du ett speciellt varumärke, färg eller material? Kontakta oss, så hjälper vi dig personligen.

DPJ Workspace – butik och webbshop

DPJ har utöver sin onlinebutik även en fysisk butik i Stockholm city där du kan känna på produkterna, och få hjälp med kontorsinredning, kontorsmöbler, konferensmöbler och allt annat som du behöver för ett välfungerande kontor med bra arbetsmiljö.

Ett axplock av våra kunder

Mäklarhuset
TV4
Svenska Kyrkan
Google
Handelsbanken
Carlsberg
Försvarsmakten
Microsoft