Matta Peas Rug

Peas är en vacker matta från HAY, som finns i flera nyanser av grått samt i i en mörkgrön variant. Materialet består av vävda ullbollar som ger mattan en härlig struktur och ett dynamiskt utseende.  

 • Nedtonad men dynamisk design.
 • Tillverkad via partnerskap med lokala mattvävarföretag i Indien och Nepal.
 • Kan dammsugas på låg effekt.
5 425,00 kr inkl. moms
Mastercard VISA American Express Klarna
Delbetala med Klarna
Leveranstid: 1-5 arbetsdagar
Medium grey
Dark Grey
Dark Green
Soft grey
Medium grey
B140 x L200 cm
B80 x L140 cm
B80 x L200 cm
B140 x L200 cm
B170 x L240 cm
B200 x L300 cm
Sänk
Öka
Minst 5 års garanti
Snabb leverans
Prisgaranti

Peas är en vacker matta från HAY, som finns i flera nyanser av grått samt i i en mörkgrön variant. Materialet består av vävda ullbollar som ger mattan en härlig struktur och ett dynamiskt utseende.  

 • Nedtonad men dynamisk design.
 • Tillverkad via partnerskap med lokala mattvävarföretag i Indien och Nepal.
 • Kan dammsugas på låg effekt.

Smälter in utan att vara tråkig

Peas finns i både stora och små storlekar, vilket gör att den passar lika bra i den stora loungen som i det lilla sovrummet. Med sin djupa textur och lugna toner i grått eller grönt, smälter Peas in i de flesta miljöer utan att vara tråkig. 

Social hållbarhet via partnerskap

Danska Hay har etablerat flera partnerskap med lokala mattvävarföretag i Nepal och Indien. På detta sätt säkerställer de att mattan framställs av kunniga hantverkare, samtidigt som de bidrar till den sociala hållbarheten genom lokala jobbmöjligheter.  

Observera att storlekarna 80x140, 80x200 och 140x200 cm kommer utan baksida i bomull.

Rengöring:

 • Kan dammsugas på låg effekt.
 • Absorbera fläckar med en pappershandduk, fuktad med en trasa och ett milt rengöringsmedel. 
 • Lämna in mattan för professionell rengöring vid behov.

Produktdetaljer

Artikelnummer 501178
Varumärke HAY
Bredd 80-200 cm
Längd 140-300 cm
Material Ull med baksida i bomull
HAY

HAY grundades 2002 och inom ett år lanserade företaget sin första möbelkollektion på den internationella möbelmässan IMM i Köln. Detta markerade början av den internationella ambitionen som HAY har drivit under det senaste decenniet: att skapa hållbara kvalitetsmöbler till rimliga priser, för att så många som möjligt ska kunna njuta av utmärkt design.

DPJ – kontorsmöbler för den moderna arbetsplatsen.

DPJ levererar kontorsmöbler och kontorsinredning till små och stora företag, och vi hjälper självklart även dig som privatperson. Vi levererar professionell kontorsinredning för alla miljöer, alltid med minst 5 års garanti.

DPJ – kontorsmöbler i Stockholm och på nätet

I vår online-butik hittar du ett stort urval av den vanligaste inredningen för kontor. Här finns kontorsmöbler i alla kategorier och något för varje kontor.

 • Skrivbord

  I vårt breda sortiment av skrivbord hittar du något som passar alla kontor och arbetsrum. Här finns allt från små och enkla fasta skrivbord med T-stativ till höj- och sänkbara skrivbord som uppmuntrar till ergonomiska arbetsplatser. Välj mellan raka skrivbord och platseffektiva hörnskrivbord – här hittar du något för alla lokaler.

 • Kontorsstolar

  De flesta kontorsanställda spenderar många timmar om dagen sittandes i en kontorsstol. Våra kontorsstolar är därför av hög kvalitet, och i vårt breda utbud hittar du kontorsstolar som passar till alla kontor. Här hittar du så klart även ergonomiska kontorsstolar med fokus på en hälsosam arbetsställning.

 • Konferensmöbler

  Till mötesrum och konferenslokaler har vi ett stort sortiment konferensmöbler, med allt du behöver för lyckade möten och evenemang. Här kan du hitta allt från platseffektiva konferensstolar och konferensbord, till skåp, scener och teknik för ljud och bild.

 • Ljudabsorbenter

  Ljudnivåer är en viktig aspekt av en bra arbetsmiljö, och med ljudabsorbenter av hög kvalitet kan du med hjälp av kontorsinredningen skapa en sundare ljudmiljö och en mer effektiv arbetsplats. Här finns ljudabsorbenter i form av skärmväggar och takabsorbenter, men även ljudabsorberande möbler och hela fristående ljudisolerande rum.

  I vårt breda sortiment hittar du även andra kontorsmöbler och inredning för kontoret. Söker du ett speciellt varumärke, färg eller material? Kontakta oss, så hjälper vi dig personligen.

DPJ Workspace – butik och webbshop

DPJ har utöver sin onlinebutik även en fysisk butik i Stockholm city där du kan känna på produkterna, och få hjälp med kontorsinredning, kontorsmöbler, konferensmöbler och allt annat som du behöver för ett välfungerande kontor med bra arbetsmiljö.

Ett axplock av våra kunder

Mäklarhuset
TV4
Svenska Kyrkan
Google
Handelsbanken
Carlsberg
Försvarsmakten
Microsoft

Handlar du som företag eller privatperson?

Välj nedan hur du vill se våra priser