Grid view
List view
Visar 1-30 av 30 objekt
Sort by

Skalstol Bat oklädd - träben

4 050,00 kr inkl. moms
Bat är en modern stol som fått sina runda och böjda former efter fladdermusens vingar. Med sina ben i trä och säte i plast är denna stol både lyxig och tålig, och passar utmärkt vid matbordet.  Säte i lättrengörlig polypropylen. Ben i trä (ek, bok eller valnöt). Bekväm och vacker med matt struktur. Med plastfötter. Kan tas isär för enkel återvinning.

Skalstol Bat - metallben

2 725,00 kr inkl. moms
Ord.pris 3 475,00 kr
Spara 750,00 kr
Bat är en modern stol som fått sina runda och böjda former efter fladdermusens vingar. Med sina ben i metall och säte i plast är denna stol både lyxig och tålig, och passar utmärkt vid matbordet.  Säte i lättrengörlig polypropylen. Ben i metall. Bekväm och vacker med matt struktur. Med plastfötter. Kan tas isär för enkel återvinning.

Plexitopp till A30 bords- eller golvskärm inkl. beslag

1 250,00 kr inkl. moms
Plexitopp är en extraskärm i akryl som passar till A30 bordsskärm samt golvskärm. Skärmen förlänger din befintliga skärm med 25 centimeter på höjden och passar dig med ökat behov av avskärmning.  Beslag ingår i priset. Finns som transparent, frostad samt rökfärgad.
Kontorsstol RH Logic 400

Kontorsstol RH Logic 400 - Expressleverans

10 320,00 kr inkl. moms
Ord.pris 13 320,00 kr
Spara 3 000,00 kr
RH Logic 400 är en ergonomisk kontorsstol som har blivit Sveriges mest sålda kontorsstol. Denna express stol har ett komplett utförande med armstöd och nackstöd, och låter dig sitta rätt hela dagen. Klädd i tyg svart Select 60999. Justerbar sitthöjd, sittdjup, svankstöd, ryggstöd, armstöd samt nackstöd. Låsbar knäledsgunga.  På grund av sommar och semesterstängningar finns denna stol för omgående leverans från cirka 18 augusti i både svart och silver utförande.

Lockers Fifty - With 8 doors

10 100,00 kr inkl. moms
Ett smidigt skåp för personlig förvaring med åtta luckor som går att beställa med eller utan lås. Skåpet är tillverkat av en spånskiva med hög densitet samt en slitstark laminat som täcker alla sidor. Förstärkt sockel minskar risken för slitage. Med tåligt och lättrengörligt laminat. Levereras monterad. Står på högkant. Med eller utan lås (nyckellås eller kombinationslås).

Lockers Fifty - With 6 doors

7 600,00 kr inkl. moms
Skåp för personlig förvaring med sex luckor som går att beställa med eller utan lås. Det smidiga skåpet är tillverkat av en spånskiva med hög densitet samt en slitstark laminat som täcker alla sidor. Förstärkt sockel minskar risken för slitage. Med tåligt och lättrengörligt laminat. Levereras monterad. Står på högkant. Med eller utan lås (nyckellås eller kombinationslås).

Lockers Fifty - With 4 doors

5 600,00 kr inkl. moms
Ett praktiskt skåp för personlig förvaring med fyra luckor som går att få med eller utan lås. Skåpet är tillverkat av en spånskiva med hög densitet samt en slitstark laminat som täcker alla sidor. Förstärkt sockel minskar risken för slitage. Med tåligt och lättrengörligt laminat. Levereras monterad. Med eller utan lås (nyckellås eller kombinationslås).

TS Work desk

22 600,00 kr inkl. moms
Skrivbord i elegant design med bordsskiva i massiv marmor eller glas och bas i svartlackerad metall. Detta moderna arbetsbord passar lika bra på det sofistikerade kontoret som i hemmet.  Bordsskiva i 2 cm massiv marmor eller 1,2 cm sotat glas. En öppen långsida med plats för kontorsstol. 

Extra support stag till -Loop Stand Table

2 100,00 kr inkl. moms
Loop stand support är ett extra stag som rekommenderas till Loop Stand Borden. Staget skruvas enkelt fast i bordsbenen innan bordsskivan fästs på plats, och ger bordet ökad stabilitet.  Rekommenderas till alla bord med en längd från 180 cm. Finns i grått, vitt och svart.

TS Coffee table black - Kvadratisk 105x105 cm

24 725,00 kr inkl. moms
TS Coffee Table med kvadratisk bordsskiva i marmor, är ett rymligt bord med spännande linjer. Detta soffbord finns i tre olika färger där varje skiva är unik i fråga om ådringar och skiftningar i färg. Bordsskiva i 2 cm tjock marmor. Svartlackerat underrede.

TS Column Dining Table - Rund Ø 110

19 350,00 kr inkl. moms
Matbord med rund bordsskiva i massiv marmor samt underrede i mässing eller svartlackerad metall. Ett graciöst marmorbord som tar inredningen till en ny nivå, på kontoret, i loungen eller i hemmet.  Rund bordsskiva i 2 cm tjock marmor. Individuella färgskiftningar och ådringar gör varje bordsskiva unik. Rund, stabil fot.

TS Column Dining Table - Rund Ø 130

29 100,00 kr inkl. moms
Marmorbord med rund bordsskiva i massiv marmor samt underrede i mässing eller svartlackerad metall. Ett graciöst matbord som tar inredningen till en ny nivå, på kontoret, i loungen eller i hemmet. Rund bordsskiva i 2 cm tjock marmor. Individuella färgskiftningar och ådringar gör varje bordsskiva unik. Rund, stabil fot.

TS Coffe table black - Kvadratisk 80x80 cm

17 350,00 kr inkl. moms
Ord.pris 17 475,00 kr
Spara 125,00 kr
TS Coffee Table med kvadratisk bordsskiva i marmor, är ett elegant bord med spännande linjer. Detta soffbord finns i tre olika färger där varje skiva är unik i fråga om ådringar och skiftningar i färg.  Bordsskiva i 2 cm tjock marmor.  Svartlackerat underrede.

TS Coffe table black - Round Ø105 cm

16 725,00 kr inkl. moms
Ord.pris 16 850,00 kr
Spara 125,00 kr
Ett rymligt soffbord med rund bordsskiva i marmor eller glas, samt svartlackerat underrede med raka linjer. Detta bord står fint i vardagsrummet eller i loungen där det bidrar med elegans och karaktär. Tunn bordsskiva i 2 cm marmor eller 1,9 cm glas. Svart underrede.

TS Coffe table brass - Rund Ø55 cm

9 225,00 kr inkl. moms
Ord.pris 9 475,00 kr
Spara 250,00 kr
Ett soffbord med raka linjer och en rund bordsskiva som bryter av och bidrar till bordets eleganta utseende. Välj mellan en bordsskiva i marmor eller glas för att få ett bord som passar din inredning. Bordsskiva i 2 cm tjock marmor eller 1,9 cm glas. Underrede i mässing.

TS Coffe table black - Rund Ø55 cm

7 350,00 kr inkl. moms
Ord.pris 7 725,00 kr
Spara 375,00 kr
Ett soffbord med raka linjer och en rund bordsskiva som bryter av och bidrar till bordets eleganta utseende. Välj mellan en bordsskiva i marmor eller glas för att få ett bord som passar din inredning.   Bordsskiva i 2 cm tjock marmor eller 1,9 cm glas. Svartlackerat underrede.

Plexiöverdel till Softline bordsskärm & golvskärm

1 175,00 kr inkl. moms
En extraskärm i plexiglas som passar alla bordskärmar och golvskärmar inom Softline-serien. Ger ökad avskärmning mellan skrivbord eller arbetsstationer och har även ljuddämpande egenskaper. Transparent plexiglas för bibehållen öppenhet och ljusinsläpp. Förlänger din Softline skärm med 28,5 centimeter på höjden. Beslag ingår i priset.

Lockers Forty - With 8 doors

9 850,00 kr inkl. moms
Ett praktiskt skåp för personlig förvaring med åtta luckor som går att beställa med eller utan lås. Skåpet är tillverkat av en spånskiva med hög densitet samt en slitstark laminat som täcker alla sidor. Förstärkt sockel minskar risken för slitage. Med tåligt och lättrengörligt laminat. Levereras monterad. Står på högkant. Med eller utan lås (nyckellås eller kombinationslås).

Lockers Forty - With 6 doors

7 350,00 kr inkl. moms
Ett smidigt skåp för personlig förvaring med sex luckor som går att beställa med eller utan lås. Skåpet är tillverkat av en spånskiva med hög densitet samt en slitstark laminat som täcker alla sidor. Förstärkt sockel minskar risken för slitage. Med tåligt och lättrengörligt laminat. Levereras monterad. Står på högkant. Med eller utan lås (nyckellås eller kombinationslås).

Lockers Forty - With 4 doors

5 350,00 kr inkl. moms
Ett smidigt skåp för personlig förvaring med fyra luckor som går att beställa med eller utan lås. Skåpet är tillverkat av en spånskiva med hög densitet samt en slitstark laminat som täcker alla sidor. Förstärkt sockel minskar risken för slitage. Med tåligt och lättrengörligt laminat. Levereras monterad. Med eller utan lås (nyckellås eller kombinationslås).

Lockers Forty - With 2 doors

4 850,00 kr inkl. moms
Ett smidigt skåp för personlig förvaring med två luckor som går att beställa med eller utan lås. Skåpet är tillverkat av en spånskiva med hög densitet samt en slitstark laminat som täcker alla sidor. Förstärkt sockel minskar risken för slitage. Med tåligt och lättrengörligt laminat. Levereras monterad. Med eller utan lås (nyckellås eller kombinationslås).

Coffe table - Copacabana

8 975,00 kr inkl. moms
Ett runt metallbord med låg höjd som passar utmärkt i soffhörnan eller i loungen. Med sina tre smala ben och perforerade bordsskiva är detta ett soffbord med en stilfull och intresseväckande karaktär. I svartlackerad metall. Rymlig bordsyta på 96 centimeter i diameter.

Coffe table - Pedrera

7 850,00 kr inkl. moms
Ord.pris 8 100,00 kr
Spara 250,00 kr
Pedrera är ett minimalistiskt glasbord där skivan är formad som en rundad triangel. Detta låga bord passar perfekt i en fåtöljhörna i loungen, eller som soffbord i vardagsrummet. Tunn glasskiva på 0,8 centimeter. Stabil bas i svart metall eller mässing.

Bollo

12 850,00 kr inkl. moms
Ord.pris 14 350,00 kr
Spara 1 500,00 kr
Bollo är en elegant fåtölj med generös stoppning och bulliga former som sätter bekvämligheten i första rummet. En fåtölj som gör sig extra bra i loungen, väntrummet eller på kontoret. Stabil men slimmad stomme i svartlackerad metall. Rygg- och armstöd i trä, polyeter och vadd. Säte av gummiband, polyeter och vadd. Extra tjock stoppning för hög sittkomfort.

Stol - Miss Holly Ek & Ask

7 350,00 kr inkl. moms
Miss Holly är en mjukt formad pinnstol med rundade kanter och lätt skålformad sits. Denna variant av stolen har en naturlig känsla med tydliga ådringar och kommer i lackad eller oljad massiv ask, alternativt ek. Sitthöjd som passar de flesta matbord. Brett ryggstöd med tio rundade pinnar.

Stol - Miss Holly Lackad ask

7 975,00 kr inkl. moms
Miss Holly är en mjukt formad pinnstol med rundade kanter och lätt skålformad sits. Denna variant av trästolen kommer i lackad, massiv ask och finns att beställa i flera olika färger för olika stilar och smak. Sitthöjd som passar de flesta matbord. Brett ryggstöd med tio rundade pinnar.

Stol - Pinockio

2 575,00 kr inkl. moms
Pinnockio är en pinnstol i en nätt och luftig design, formad i massiv björk med runda pinnar och ben. En trästol som gör sig lika bra som köksstol vid matbordet, som avlastningsstol i hallen. Ben som enkelt skruvas fast i sätet. Utförd i massiv björk. Passar in i de flesta miljöer.  Finns i många olika färger. 

Stol - Lilla Åland Wood

2 850,00 kr inkl. moms
Carl Malmstens bästsäljande pinnstol med svarvade pinnar och rundade kanter. Denna ikoniska trästol har en självklar plats i många hem där den passar lika bra som köksstol som extrastol i sovrummet. Mjukt holkad sits för bekväm sittning. I massiv ek eller björk. Svarvade kanter och pinnar.

Loungestol - Arka Wood

6 350,00 kr inkl. moms
Arka är en låg pinnstol med välvda former och vackert svarvade pinnar. Denna ikoniska loungestol är tillverkad i massiv ek eller björk och finns att välja som lackad eller oljad. Låg sitthöjd på 37 centimeter.

Handlar du som företag eller privatperson?

Välj nedan hur du vill se våra priser