Vårt bästa pris

Skrivbordslampa Flexlite™

 • −20%

En modern och flexibel skrivbordslampa för kontoret som med sin eleganta och moderna design smälter in i alla miljöer. Genom touch-panelen på lampans bas kan du enkelt slå på och av lampan, samt justera ljuset i fyra olika nivåer.

 • Justerbar ljusstyrka i fyra steg.
 • Stabil bas med smidig touch-panel.
 • LGP-teknik som ger ett bländ- och skuggfritt ljus.
Bra deal!
1 044,00 kr
Rek. pris: 1 305,00 kr
inkl. moms
stock Lagervara - Skickas inom 24 timmar
Sänk
Öka
VISA Mastercard American Express Klarna
Prisgaranti
Vi matchar inte bara priset - vi slår det!
Snabb leverans
Din beställning behandlas omedelbart.
Störst utbud för kontor
Över 30 000 unika produkter
4,5 av 5 i betyg
Vi arbetar alltid med din upplevelse i fokus
VISA Mastercard American Express Klarna

En modern och flexibel skrivbordslampa för kontoret som med sin eleganta och moderna design smälter in i alla miljöer. Genom touch-panelen på lampans bas kan du enkelt slå på och av lampan, samt justera ljuset i fyra olika nivåer.

 • Justerbar ljusstyrka i fyra steg.
 • Stabil bas med smidig touch-panel.
 • LGP-teknik som ger ett bländ- och skuggfritt ljus.

Justerbar ljusstyrka

För att du ska kunna arbeta optimalt vid olika tider på dygnet och med olika typer av arbetsuppgifter är det viktigt att kunna justera ljusstyrkan vid arbetsplatsen. Med lampans dimbara LED-belysning kan du enkelt ställa in lampans ljusstyrka i fyra olika nivåer utefter behov.

Stabil bas med smidig touchpanel

Skrivbordslampan Flexlite har en stabil bas med smidig touchpanel integrerad. Tack vare detta kan ljusstyrkan enkelt justeras med några lätta tryck på panelen.

Produktdetaljer

Artikelnummer 106200
Varumärke Generic
Längd 70 cm
Material Aluminium, Plast
Ljuskälla ingår Ja
Ljuskälla LED
Dimbar Ja - Touch
Watt 9W
Ljustemperatur 3200K
Brinntimmar 50 000h

Varumärke Generic

Generic

DPJ – kontorsmöbler för den moderna arbetsplatsen

DPJ levererar kontorsmöbler och -inredning till små och stora företag såväl som privatpersoner. Vi levererar professionell kontorsinredning för alla miljöer, alltid med minst 5 års garanti. Här beställer du möbler för kontor med prisgaranti och snabb leverans.

DPJ – kontorsmöbler i Stockholm och på nätet

I vår online-butik hittar du ett stort urval av inredning och möbler för kontor. Här finns kontorsmöbler i alla kategorier och något för varje kontor. Beställ en hel uppsättning av nya kontorsstolar, eller köp ett skrivbord till hemmakontoret.

 • Ergonomiska kontorsmöbler

  Bekväma kontorsmöbler som avlastar och främjar en god hälsa är väl investerade pengar. Hos DPJ hittar du ergonomiska möbler för alla ändamål, från justerbara skrivbord till ergonomiska stolar som kan ställas in optimalt för varje användare.

 • Skrivbord

  I vårt breda sortiment av skrivbord hittar du något som passar alla kontor och arbetsrum. Här finns allt från små och enkla fasta skrivbord med T-stativ till höj- och sänkbara skrivbord som uppmuntrar till ergonomiska arbetsplatser. Välj mellan raka skrivbord och platseffektiva hörnskrivbord – här hittar du något för alla lokaler.

 • Kontorsstolar

  De flesta kontorsanställda spenderar många timmar om dagen sittandes i en kontorsstol. Som alla våra kontorsmöbler är våra kontorsstolar därför av hög kvalitet, och i vårt breda utbud hittar du stolar som passar till alla kontor. Här hittar du så klart även ergonomiska kontorsstolar med fokus på en hälsosam arbetsställning.

 • Ljudabsorbenter

  Ljudnivån är en viktig faktor för en god arbetsmiljö, och med ljudabsorbenter av hög kvalitet kan du med hjälp av kontorsinredningen skapa en sundare ljudmiljö och en mer effektiv arbetsplats. Här finns ljudabsorbenter i form av skärmväggar och takabsorbenter, men även ljudabsorberande kontorsmöbler och hela fristående ljudisolerande rum. I vårt breda sortiment hittar du även andra kontorsmöbler och inredning för kontoret. Söker du ett speciellt varumärke, färg eller material? Kontakta oss, så hjälper vi dig personligen.

DPJ Workspace – kontorsmöbler i butik och webbshop

DPJ har utöver sin onlinebutik även en fysisk butik i Stockholm city där du kan känna på produkterna, och få hjälp med kontorsinredning, kontorsmöbler, konferensmöbler och allt annat som du behöver för ett välfungerande kontor med bra arbetsmiljö.

Vad våra kunder säger

Ett axplock av våra kunder

Mäklarhuset
TV4
Svenska Kyrkan
Google
Handelsbanken
Carlsberg
Försvarsmakten
Microsoft