Har du problem med att genomföra din beställning? Prova att byta din webbläsare!
-19%
Dogu Pendant Silver
Dogu Pendant Silver

Pendellampa Dogu

 • -880,00 kr

Dogu är en stilren pendellampa i en klassisk design, med vit skärm i benporslin och silver- eller guldfärgad topp samt kabel. En lampa som ger en stilig känsla i fönstret eller hallen, hemma eller på kontoret.

 • Sladd på 3 m medföljer.
3 720,00 kr
4 600,00 kr
inkl. moms
stock Leveranstid: 2-5 veckor
Silver
Silver
Guld
Sänk
Öka
Betala enkelt och smidigt med:
VISA Mastercard American Express Klarna
Prisgaranti
Vi matchar inte bara priset - vi slår det!
Snabb leverans
Din beställning behandlas omedelbart.
Minst 5 års garanti
Minst fem års garanti på hela sortimentet.
4,5 av 5 i betyg
Vi arbetar alltid med din upplevelse i fokus
VISA Mastercard American Express Klarna

Dogu är en stilren pendellampa i en klassisk design, med vit skärm i benporslin och silver- eller guldfärgad topp samt kabel. En lampa som ger en stilig känsla i fönstret eller hallen, hemma eller på kontoret.

 • Sladd på 3 m medföljer.

Extra vacker i par

Med Dogu får du en klassisk pendellampa som är extra vacker att hänga upp i par. Häng Dogu i ett fönster för att lysa upp kvällen, eller över ett sidobord i vardagsrummet för att skapa en mysig atmosfär.

Exklusiv benporslin

Skärmen består av benporslin vilket är ett exklusivt material som bland annat innehåller kalciumfosfat från brända djurben. Benporslin har en vitt lyster och är ett mycket tåligt porslin som inte går sönder särskilt lätt.

Produktdetaljer

Artikelnummer 64705705
Varumärke Fritz Hansen
Höjd 32,9 cm
Diameter 24 cm
Vikt 2,2 kg
Material Aluminium, Benporslin
Ljuskälla Nej
Sockel E27
Max watt 46 W
IP-klass IP20
Ljuskälla ingår Nej
Formgivare Michael Geertsen

Varumärke Fritz Hansen

Fritz Hansen

Republic of Fritz Hansen är ett exklusivt, internationellt designvarumärke, vars tidlösa samling enat världsberömda, klassiska och moderna möbler, lampor och accessoarer.

DPJ – kontorsmöbler för den moderna arbetsplatsen

DPJ levererar kontorsmöbler och -inredning till små och stora företag såväl som privatpersoner. Vi levererar professionell kontorsinredning för alla miljöer, alltid med minst 5 års garanti. Här beställer du möbler för kontor med prisgaranti och snabb leverans.

DPJ – kontorsmöbler i Stockholm och på nätet

I vår online-butik hittar du ett stort urval av inredning och möbler för kontor. Här finns kontorsmöbler i alla kategorier och något för varje kontor. Beställ en hel uppsättning av nya kontorsstolar, eller köp ett skrivbord till hemmakontoret.

 • Ergonomiska kontorsmöbler

  Bekväma kontorsmöbler som avlastar och främjar en god hälsa är väl investerade pengar. Hos DPJ hittar du ergonomiska möbler för alla ändamål, från justerbara skrivbord till ergonomiska stolar som kan ställas in optimalt för varje användare.

 • Skrivbord

  I vårt breda sortiment av skrivbord hittar du något som passar alla kontor och arbetsrum. Här finns allt från små och enkla fasta skrivbord med T-stativ till höj- och sänkbara skrivbord som uppmuntrar till ergonomiska arbetsplatser. Välj mellan raka skrivbord och platseffektiva hörnskrivbord – här hittar du något för alla lokaler.

 • Kontorsstolar

  De flesta kontorsanställda spenderar många timmar om dagen sittandes i en kontorsstol. Som alla våra kontorsmöbler är våra kontorsstolar därför av hög kvalitet, och i vårt breda utbud hittar du stolar som passar till alla kontor. Här hittar du så klart även ergonomiska kontorsstolar med fokus på en hälsosam arbetsställning.

 • Ljudabsorbenter

  Ljudnivån är en viktig faktor för en god arbetsmiljö, och med ljudabsorbenter av hög kvalitet kan du med hjälp av kontorsinredningen skapa en sundare ljudmiljö och en mer effektiv arbetsplats. Här finns ljudabsorbenter i form av skärmväggar och takabsorbenter, men även ljudabsorberande kontorsmöbler och hela fristående ljudisolerande rum. I vårt breda sortiment hittar du även andra kontorsmöbler och inredning för kontoret. Söker du ett speciellt varumärke, färg eller material? Kontakta oss, så hjälper vi dig personligen.

DPJ Workspace – kontorsmöbler i butik och webbshop

DPJ har utöver sin onlinebutik även en fysisk butik i Stockholm city där du kan känna på produkterna, och få hjälp med kontorsinredning, kontorsmöbler, konferensmöbler och allt annat som du behöver för ett välfungerande kontor med bra arbetsmiljö.

Vad våra kunder säger

Ett axplock av våra kunder

Mäklarhuset
TV4
Svenska Kyrkan
Google
Handelsbanken
Carlsberg
Försvarsmakten
Microsoft