Pendellampa Karl-Johan

Pendellampan Karl-Johan kommer med en sober och elegant design. Med glasets mjuka kurvor och den nätta, men distinkta, sladden blir lampan en snygg och funktionell detalj i alla rum.

  • Sober, avskalad design.
  • Ger ett behagligt och stämningsfullt ljus.
  • Svart sladd på 3,4 m medföljer.
3 475,00 kr inkl. moms
VISA Mastercard American Express Klarna
Leveranstid: 4-6 veckor
Vitt opalglas
Vitt opalglas
Rökt glas
Liten
Liten
Stor
Sänk
Öka
Minst 5 års garanti
Snabb leverans
Prisgaranti

Pendellampan Karl-Johan kommer med en sober och elegant design. Med glasets mjuka kurvor och den nätta, men distinkta, sladden blir lampan en snygg och funktionell detalj i alla rum.

  • Sober, avskalad design.
  • Ger ett behagligt och stämningsfullt ljus.
  • Svart sladd på 3,4 m medföljer.

Stilren lampa med inspiration från skogen

Karl-Johan har, precis som namnet antyder, formgivits med inspiration från svampens runda, organiska form. Med lampans mjukt rundade glas och smäckra, men distinkta svarta sladd, blir den en stilfull inredningsdetalj i alla rum.

Låter ljuset flöda fritt

Den stiliga runda skärmen i vitt opalglas eller rökfärgat glas låter ljuset flöda fritt åt alla håll. Detta gör Karl-Johan till en effektiv ljuskälla som lyser upp rummet med ett behagligt sken. 

Produktdetaljer

Artikelnummer 20330
Varumärke New Works
Höjd 14 / 24 cm
Diameter 23 / 40 cm
Material Metall, glas
IP-klass IP20
Sladdlängd 3,4 m
Ljuskälla ingår Ja
Ljustemperatur 2700K
Formgivare Signe Hytte
New Works

New Works presenterar en samling i korsningen mellan gammalt och nytt. Ljust och mörkt. Design och konst. Vårt arbete hyllar den starka skandinaviska historien om hantverk och materialitet, samtidigt som vi utmanar samtida former. Vi samarbetar med en internationell grupp av kända designers och konstnärer, som visar en matchande fascination med skulpturella former och ärliga material. Dessa samarbetsåtgärder förmedlar vår kärlek till det sensuella och det djärva.

DPJ – kontorsmöbler för den moderna arbetsplatsen

DPJ levererar kontorsmöbler och -inredning till små och stora företag såväl som privatpersoner. Vi levererar professionell kontorsinredning för alla miljöer, alltid med minst 5 års garanti. Här beställer du möbler för kontor med prisgaranti och snabb leverans.

DPJ – kontorsmöbler i Stockholm och på nätet

I vår online-butik hittar du ett stort urval av inredning och möbler för kontor. Här finns kontorsmöbler i alla kategorier och något för varje kontor. Beställ en hel uppsättning av nya kontorsstolar, eller köp ett skrivbord till hemmakontoret.

Ergonomiska kontorsmöbler

Bekväma kontorsmöbler som avlastar och främjar en god hälsa är väl investerade pengar. Hos DPJ hittar du ergonomiska möbler för alla ändamål, från justerbara skrivbord till ergonomiska stolar som kan ställas in optimalt för varje användare.

Skrivbord

I vårt breda sortiment av skrivbord hittar du något som passar alla kontor och arbetsrum. Här finns allt från små och enkla fasta skrivbord med T-stativ till höj- och sänkbara skrivbord som uppmuntrar till ergonomiska arbetsplatser. Välj mellan raka skrivbord och platseffektiva hörnskrivbord – här hittar du något för alla lokaler.

Kontorsstolar

De flesta kontorsanställda spenderar många timmar om dagen sittandes i en kontorsstol. Som alla våra kontorsmöbler är våra kontorsstolar därför av hög kvalitet, och i vårt breda utbud hittar du stolar som passar till alla kontor. Här hittar du så klart även ergonomiska kontorsstolar med fokus på en hälsosam arbetsställning.

Ljudabsorbenter

Ljudnivån är en viktig faktor för en god arbetsmiljö, och med ljudabsorbenter av hög kvalitet kan du med hjälp av kontorsinredningen skapa en sundare ljudmiljö och en mer effektiv arbetsplats. Här finns ljudabsorbenter i form av skärmväggar och takabsorbenter, men även ljudabsorberande kontorsmöbler och hela fristående ljudisolerande rum. I vårt breda sortiment hittar du även andra kontorsmöbler och inredning för kontoret. Söker du ett speciellt varumärke, färg eller material? Kontakta oss, så hjälper vi dig personligen.

DPJ Workspace – kontorsmöbler i butik och webbshop

DPJ har utöver sin onlinebutik även en fysisk butik i Stockholm city där du kan känna på produkterna, och få hjälp med kontorsinredning, kontorsmöbler, konferensmöbler och allt annat som du behöver för ett välfungerande kontor med bra arbetsmiljö.

Ett axplock av våra kunder

Mäklarhuset
TV4
Svenska Kyrkan
Google
Handelsbanken
Carlsberg
Försvarsmakten
Microsoft