Har du problem med att genomföra din beställning? Prova att byta din webbläsare!

Pendellampa Chrona Dish - Horisontell

Pendellampa Chrona Dish kommer i en intresseväckande design med diskar i mässing eller rostfritt stål och diffusor i vit akryl. En vacker lampa som ger ett mjukt, spritt sken och passar lika bra för sig själv som i en större grupp.

 • Ger ett varmvitt sken på 2700K.
 • Sladd samt takkåpa medföljer.
5 955,00 kr
inkl. moms
stock Leveranstid: 2-3 veckor
Brass
Brass
Stainless Steel
Ø14 cm
Ø24 cm
Ø14 cm
Ø42 cm
Sänk
Öka
Betala enkelt och smidigt med:
VISA Mastercard American Express Klarna
Prisgaranti
Vi matchar inte bara priset - vi slår det!
Snabb leverans
Din beställning behandlas omedelbart.
Minst 5 års garanti
Minst fem års garanti på hela sortimentet.
4,5 av 5 i betyg
Vi arbetar alltid med din upplevelse i fokus
VISA Mastercard American Express Klarna

Pendellampa Chrona Dish kommer i en intresseväckande design med diskar i mässing eller rostfritt stål och diffusor i vit akryl. En vacker lampa som ger ett mjukt, spritt sken och passar lika bra för sig själv som i en större grupp.

 • Ger ett varmvitt sken på 2700K.
 • Sladd samt takkåpa medföljer.

Ger ett mjukt sken

Med Chrona får du en stilig pendellampa som står ut från resten av inredningen och väcker intresse. Den vita diffusorn i akryl mjukar upp lampans sken och lyser runtom det diskformade lamphuvudet likt en gloria.

Ensam eller i grupp

Chrona är spektakulär i sig själv och kan med fördel hänga ensam över ett sidobord eller en skänk. Lampan passar även väldigt bra i grupp där du kombinerar lampor i olika storlekar samt horisontella och vertikala utföranden.

Produktdetaljer

Artikelnummer GP-281-a
Varumärke Graypants
Höjd 18 / 23 / 29 cm
Diameter 14 / 24 / 42 cm
Vikt 0,95 / 1,75 / 3,7 kg
Material Mässing / rostfritt stål, akryldiffusor
Ljuskälla 7W / 12W / 22W LED
IP-klass IP20
Sladdlängd 2 m
Dimbar Ja
Volt 220-240V
Ljustemperatur 2700K

Varumärke Graypants

Graypants

Graypants är ett internationellt designmärke förankrat i Seattle och Amsterdam. De två grundarna bar likadana grå byxor när de träffades under arkitektutbildningen, vilket senare inspirerade dem att kalla sitt varumärke Graypants. Med fokus på belysning, präglas deras design av innovativa former, miljövänliga materialval och kvalitativt hantverk.

DPJ – kontorsmöbler för den moderna arbetsplatsen

DPJ levererar kontorsmöbler och -inredning till små och stora företag såväl som privatpersoner. Vi levererar professionell kontorsinredning för alla miljöer, alltid med minst 5 års garanti. Här beställer du möbler för kontor med prisgaranti och snabb leverans.

DPJ – kontorsmöbler i Stockholm och på nätet

I vår online-butik hittar du ett stort urval av inredning och möbler för kontor. Här finns kontorsmöbler i alla kategorier och något för varje kontor. Beställ en hel uppsättning av nya kontorsstolar, eller köp ett skrivbord till hemmakontoret.

 • Ergonomiska kontorsmöbler

  Bekväma kontorsmöbler som avlastar och främjar en god hälsa är väl investerade pengar. Hos DPJ hittar du ergonomiska möbler för alla ändamål, från justerbara skrivbord till ergonomiska stolar som kan ställas in optimalt för varje användare.

 • Skrivbord

  I vårt breda sortiment av skrivbord hittar du något som passar alla kontor och arbetsrum. Här finns allt från små och enkla fasta skrivbord med T-stativ till höj- och sänkbara skrivbord som uppmuntrar till ergonomiska arbetsplatser. Välj mellan raka skrivbord och platseffektiva hörnskrivbord – här hittar du något för alla lokaler.

 • Kontorsstolar

  De flesta kontorsanställda spenderar många timmar om dagen sittandes i en kontorsstol. Som alla våra kontorsmöbler är våra kontorsstolar därför av hög kvalitet, och i vårt breda utbud hittar du stolar som passar till alla kontor. Här hittar du så klart även ergonomiska kontorsstolar med fokus på en hälsosam arbetsställning.

 • Ljudabsorbenter

  Ljudnivån är en viktig faktor för en god arbetsmiljö, och med ljudabsorbenter av hög kvalitet kan du med hjälp av kontorsinredningen skapa en sundare ljudmiljö och en mer effektiv arbetsplats. Här finns ljudabsorbenter i form av skärmväggar och takabsorbenter, men även ljudabsorberande kontorsmöbler och hela fristående ljudisolerande rum. I vårt breda sortiment hittar du även andra kontorsmöbler och inredning för kontoret. Söker du ett speciellt varumärke, färg eller material? Kontakta oss, så hjälper vi dig personligen.

DPJ Workspace – kontorsmöbler i butik och webbshop

DPJ har utöver sin onlinebutik även en fysisk butik i Stockholm city där du kan känna på produkterna, och få hjälp med kontorsinredning, kontorsmöbler, konferensmöbler och allt annat som du behöver för ett välfungerande kontor med bra arbetsmiljö.

Vad våra kunder säger

Ett axplock av våra kunder

Mäklarhuset
TV4
Svenska Kyrkan
Google
Handelsbanken
Carlsberg
Försvarsmakten
Microsoft