Har du problem med att genomföra din beställning? Prova att byta din webbläsare!
2097/30 Sarfatti ljuskrona - krom, 30 lampor

Flos 2097/30 - Ljuskrona med 30 lampor

 • -4 725,00 kr

Med Flos 2097/30 får du en tidlös takkrona som kombinerar klassisk elegans med raka, moderna linjer. En populär takkrona som kommer i mässingsfärgat eller kromat stål och håller 30 glödlampor.   

 • Ger ett varmvitt ljus.
 • Går att dimra. 
 • Kommer med sladd på 2,8 m.
 • 30 glödlampor medföljer.
13 250,00 kr inkl. moms
Ord.pris 17 975,00 kr /
Spara 4 725,00 kr
VISA Mastercard American Express Klarna
Leveranstid: 1-5 arbetsdagar
Mässing
Krom
Svart
Mässing
Sänk
Öka
Minst 5 års garanti
Snabb leverans
Prisgaranti

Med Flos 2097/30 får du en tidlös takkrona som kombinerar klassisk elegans med raka, moderna linjer. En populär takkrona som kommer i mässingsfärgat eller kromat stål och håller 30 glödlampor.   

 • Ger ett varmvitt ljus.
 • Går att dimra. 
 • Kommer med sladd på 2,8 m.
 • 30 glödlampor medföljer.

Takkrona med spridd belysning

Flos 2097 med 30 ljuskällor är en mäktiga takkrona som ger spridd belysning och gott om ljus. Med sin imponerande storlek på 88 centimeter i diameter gör sig takkronan bäst i det stora vardagsrummet, loungen eller i matsalen.

Tidlös och populär

Denna klassiska takkrona fick sina former år 1958 av den välkände formgivaren Gino Sarfatti. Tack vare sin tidlösa design är lampan lika populär i dag som den var i går, och kommer att fortsätta att vara det i flera generationer framöver.

Produktdetaljer

Artikelnummer 2097/30-Brass
Varumärke Flos
Höjd 72 cm
Diameter 88 cm
Sockel E14
Max watt 15 W
IP-klass IP20
Sladdlängd 2,8 m
Ljuskälla ingår Ja
Formgivare Gino Sarfatti

Nerladdning

Flos

För oss är ljus ämnet för att uttrycka nya idéer och belysa outforskade känslor. Vi skriver framtiden, läser vårt förflutna och uttrycker detta i en kontinuitet av positiva utmaningar och modiga val som format vår image och identitet.

DPJ – kontorsmöbler för den moderna arbetsplatsen

DPJ levererar kontorsmöbler och kontorsinredning till små och stora företag, och vi hjälper självklart även dig som privatperson. Vi levererar professionell kontorsinredning för alla miljöer, alltid med minst 5 års garanti.

DPJ – kontorsmöbler i Stockholm och på nätet

I vår online-butik hittar du ett stort urval av den vanligaste inredningen för kontor. Här finns kontorsmöbler i alla kategorier och något för varje kontor.

 • Skrivbord

  I vårt breda sortiment av skrivbord hittar du något som passar alla kontor och arbetsrum. Här finns allt från små och enkla fasta skrivbord med T-stativ till höj- och sänkbara skrivbord som uppmuntrar till ergonomiska arbetsplatser. Välj mellan raka skrivbord och platseffektiva hörnskrivbord – här hittar du något för alla lokaler.

 • Kontorsstolar

  De flesta kontorsanställda spenderar många timmar om dagen sittandes i en kontorsstol. Våra kontorsstolar är därför av hög kvalitet, och i vårt breda utbud hittar du kontorsstolar som passar till alla kontor. Här hittar du så klart även ergonomiska kontorsstolar med fokus på en hälsosam arbetsställning.

 • Ljudabsorbenter

  Ljudnivåer är en viktig aspekt av en bra arbetsmiljö, och med ljudabsorbenter av hög kvalitet kan du med hjälp av kontorsinredningen skapa en sundare ljudmiljö och en mer effektiv arbetsplats. Här finns ljudabsorbenter i form av skärmväggar och takabsorbenter, men även ljudabsorberande möbler och hela fristående ljudisolerande rum.

  I vårt breda sortiment hittar du även andra kontorsmöbler och inredning för kontoret. Söker du ett speciellt varumärke, färg eller material? Kontakta oss, så hjälper vi dig personligen.

DPJ Workspace – butik och webbshop

DPJ har utöver sin onlinebutik även en fysisk butik i Stockholm city där du kan känna på produkterna, och få hjälp med kontorsinredning, kontorsmöbler, konferensmöbler och allt annat som du behöver för ett välfungerande kontor med bra arbetsmiljö.

Ett axplock av våra kunder

Mäklarhuset
TV4
Svenska Kyrkan
Google
Handelsbanken
Carlsberg
Försvarsmakten
Microsoft