TOPSELLER

Pendellampa Miira 1

 • På rea!

Miira 1 har en vacker, handblåst kupa som kommer antingen som opalglas eller klarglas med en yta som skapar ljusmönster. Är fin att hänga flera i rad över exempelvis en köksbänk eller ett sideboard.

 • Handblåst glaskupa på 14 cm i diameter.
 • Välj mellan opalglas eller optiskt klarglas som ger vackra ljusmönster.
 • Dimbar.
3 300,00 kr inkl. moms
VISA Mastercard American Express Klarna
Leveranstid: 3-4 veckor
Rock Grey/Optic Clear
Rock Grey/Opal White
Rock Grey/Optic Clear
Mässing/Opal White
Mässing/Optic Clear
Sänk
Öka
Minst 5 års garanti
Snabb leverans
Prisgaranti

Miira 1 har en vacker, handblåst kupa som kommer antingen som opalglas eller klarglas med en yta som skapar ljusmönster. Är fin att hänga flera i rad över exempelvis en köksbänk eller ett sideboard.

 • Handblåst glaskupa på 14 cm i diameter.
 • Välj mellan opalglas eller optiskt klarglas som ger vackra ljusmönster.
 • Dimbar.

Innovativ design i vackert hantverk

Miira 1 är en vacker, tidlös pendellampa med visionen att återskapa det nordiska ljuset i hemmet. Detta skapas genom den innovativa designen med eleganta armaturer i metall och handblåst glas.

Ljusets olika egenskaper

Beroende på vilket utförande du väljer får du olika ljusspel. Opal White ger dig ett diffust men mjukt och behagligt sken, medan Optic Clear skapar ett unikt mönster i lekfullt ljus i rummet. Lampan är dessutom dimbar. 

Produktdetaljer

Artikelnummer 03310223
Varumärke Nuura
Höjd 34,5 cm
Diameter 14 cm
Material Glas, metall
Sockel G9
Sladdlängd 2,5 m
Ljuskälla ingår Nej
Dimbar Ja
Formgivare Sofie Refer
Nuura

Nuura strävar efter att skapa estetisk och exklusiv belysning som speglar den rikedom och glädje som finns i den nordiska naturen. Med ljuskronan som centrum erbjuder Nuura belysningssamlingar som berikar rummet och komplett interiören i både privata hem och offentliga utrymmen. Genom att kombinera känslig design med toppmodern teknik strävar Nuura efter att skapa unik kvalitetsbelysning som har en positiv inverkan på vårt välbefinnande. 

DPJ – kontorsmöbler för den moderna arbetsplatsen.

DPJ levererar kontorsmöbler och kontorsinredning till små och stora företag, och vi hjälper självklart även dig som privatperson. Vi levererar professionell kontorsinredning för alla miljöer, alltid med minst 5 års garanti.

DPJ – kontorsmöbler i Stockholm och på nätet

I vår online-butik hittar du ett stort urval av den vanligaste inredningen för kontor. Här finns kontorsmöbler i alla kategorier och något för varje kontor.

 • Skrivbord

  I vårt breda sortiment av skrivbord hittar du något som passar alla kontor och arbetsrum. Här finns allt från små och enkla fasta skrivbord med T-stativ till höj- och sänkbara skrivbord som uppmuntrar till ergonomiska arbetsplatser. Välj mellan raka skrivbord och platseffektiva hörnskrivbord – här hittar du något för alla lokaler.

 • Kontorsstolar

  De flesta kontorsanställda spenderar många timmar om dagen sittandes i en kontorsstol. Våra kontorsstolar är därför av hög kvalitet, och i vårt breda utbud hittar du kontorsstolar som passar till alla kontor. Här hittar du så klart även ergonomiska kontorsstolar med fokus på en hälsosam arbetsställning.

 • Konferensmöbler

  Till mötesrum och konferenslokaler har vi ett stort sortiment konferensmöbler, med allt du behöver för lyckade möten och evenemang. Här kan du hitta allt från platseffektiva konferensstolar och konferensbord, till skåp, scener och teknik för ljud och bild.

 • Ljudabsorbenter

  Ljudnivåer är en viktig aspekt av en bra arbetsmiljö, och med ljudabsorbenter av hög kvalitet kan du med hjälp av kontorsinredningen skapa en sundare ljudmiljö och en mer effektiv arbetsplats. Här finns ljudabsorbenter i form av skärmväggar och takabsorbenter, men även ljudabsorberande möbler och hela fristående ljudisolerande rum.

  I vårt breda sortiment hittar du även andra kontorsmöbler och inredning för kontoret. Söker du ett speciellt varumärke, färg eller material? Kontakta oss, så hjälper vi dig personligen.

DPJ Workspace – butik och webbshop

DPJ har utöver sin onlinebutik även en fysisk butik i Stockholm city där du kan känna på produkterna, och få hjälp med kontorsinredning, kontorsmöbler, konferensmöbler och allt annat som du behöver för ett välfungerande kontor med bra arbetsmiljö.

Ett axplock av våra kunder

Mäklarhuset
TV4
Svenska Kyrkan
Google
Handelsbanken
Carlsberg
Försvarsmakten
Microsoft

Handlar du som företag eller privatperson?

Välj nedan hur du vill se våra priser