Har du problem med att genomföra din beställning? Prova att byta din webbläsare!

Pendellampa Manola - 12 lampor

 • -1 125,00 kr

Manola är en stilig ljuskrona i metall med 12 armar för LED- eller deco-glödlampor. Kan med fördel hängas över matbordet eller i en hall för att skapa en pampig och samtidigt hemtrevlig atmosfär.

 • Levereras med 12 stycken dimbara LED lampor.
 • Sladd i PVC (2,5 meter) medföljer.
4 050,00 kr inkl. moms
Ord.pris 5 175,00 kr /
Spara 1 125,00 kr
VISA Mastercard American Express Klarna
Leveranstid: 1-5 arbetsdagar
Krom
Krom
Grafit
Svart
Matt satin brass
Sänk
Öka
Minst 5 års garanti
Snabb leverans
Prisgaranti

Manola är en stilig ljuskrona i metall med 12 armar för LED- eller deco-glödlampor. Kan med fördel hängas över matbordet eller i en hall för att skapa en pampig och samtidigt hemtrevlig atmosfär.

 • Levereras med 12 stycken dimbara LED lampor.
 • Sladd i PVC (2,5 meter) medföljer.
Manola
Manola

Produktdetaljer

Artikelnummer HB16659712101
Varumärke Herstal
Höjd 50 cm
Diameter 60 cm
Sockel E14
Max watt 25W
Herstal

Danska Herstal har designat och tillverkat lampor sedan starten 1988. Det är ett populärt varumärke som hittas i många hem runt om i norra Europa. Deras lampor karakteriseras av en lekfull men tidlös design, som gör att de passar bra i många olika miljöer. 

DPJ – kontorsmöbler för den moderna arbetsplatsen

DPJ levererar kontorsmöbler och kontorsinredning till små och stora företag, och vi hjälper självklart även dig som privatperson. Vi levererar professionell kontorsinredning för alla miljöer, alltid med minst 5 års garanti.

DPJ – kontorsmöbler i Stockholm och på nätet

I vår online-butik hittar du ett stort urval av den vanligaste inredningen för kontor. Här finns kontorsmöbler i alla kategorier och något för varje kontor.

 • Skrivbord

  I vårt breda sortiment av skrivbord hittar du något som passar alla kontor och arbetsrum. Här finns allt från små och enkla fasta skrivbord med T-stativ till höj- och sänkbara skrivbord som uppmuntrar till ergonomiska arbetsplatser. Välj mellan raka skrivbord och platseffektiva hörnskrivbord – här hittar du något för alla lokaler.

 • Kontorsstolar

  De flesta kontorsanställda spenderar många timmar om dagen sittandes i en kontorsstol. Våra kontorsstolar är därför av hög kvalitet, och i vårt breda utbud hittar du kontorsstolar som passar till alla kontor. Här hittar du så klart även ergonomiska kontorsstolar med fokus på en hälsosam arbetsställning.

 • Ljudabsorbenter

  Ljudnivåer är en viktig aspekt av en bra arbetsmiljö, och med ljudabsorbenter av hög kvalitet kan du med hjälp av kontorsinredningen skapa en sundare ljudmiljö och en mer effektiv arbetsplats. Här finns ljudabsorbenter i form av skärmväggar och takabsorbenter, men även ljudabsorberande möbler och hela fristående ljudisolerande rum.

  I vårt breda sortiment hittar du även andra kontorsmöbler och inredning för kontoret. Söker du ett speciellt varumärke, färg eller material? Kontakta oss, så hjälper vi dig personligen.

DPJ Workspace – butik och webbshop

DPJ har utöver sin onlinebutik även en fysisk butik i Stockholm city där du kan känna på produkterna, och få hjälp med kontorsinredning, kontorsmöbler, konferensmöbler och allt annat som du behöver för ett välfungerande kontor med bra arbetsmiljö.

Ett axplock av våra kunder

Mäklarhuset
TV4
Svenska Kyrkan
Google
Handelsbanken
Carlsberg
Försvarsmakten
Microsoft